Atenție la trigliceride în perioada asta, da? (P)

trigliceride

Am scris prin vară despre importanța trigliceridelor și cât de periculoase sunt atunci când depășesc o anumită limită. M-am gândit că nu strică un articol și acum, în preajma “#fieca-ului”, când excesele și colindătorii ne bat la ușă.

 

Dacă tot o să stați perioada asta acasă, iar lumina caldă a carbohidraților și grăsimilor se va pogorî asupra farfuriilor voastre, evitați sedentarismul. Ieșiți la cumpărături, la ales bradul, la văzut luminițele de pe Magheru. Găsiți ocazii de a face puțină mișcare, pentru că, în combinație cu grăsimile și carbohidrații, sedentarismul duce la creșterea nivelului de trigliceride în sânge. Atâta timp cât le ținem sub control (150 de mg/dl), totul este bine și ne putem bucura de sms-urile cu urări de sărbători. :)

 

Mai multe informații despre trigliceride, sfaturi și informații găsiți pe site-ul Misiunea 150.

 

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. te-a platit Abbott-u

  0

  0

  • uau, nu credeam ca un om cu 56 de comentarii aici poate sa aiba o asemenea reactie

   0

   0

  • #3

   Articolul e cu (P), nu vinde nimic, doar informeaza. Cat de obtuz sa fii?

   0

   0

 2. #4

  Aia care au sub 150 sunt rugati Sa ma anunțe cat sunt dispusi sa primească

  0

  0

 3. #6

  mielu’ are d’astea ? că purceluși nu cresc pe aici …

  0

  0

 4. Ai mei au folosit afumatoarea de 4 ori în ultima saptamana, cate o zi pentru fiecare vecin, asta pentru ca omul vrea sa fie stăpân pe porcul lui. Acum, numai dacă vad carne mi se face rău asa ca o sa trec pe verde.

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]