Atinge o stea

Am si eu o intrebare de bun sim, la care v-as ruga sa imi raspundeti sincer?
Sunt prost?
Intreb asta pentru ca eu nu reusesc sa inteleg o faza.
Campania aia de la Heineken, Atinge o stea si mergi in Africa de Sud.
Promoţia Atinge o stea şi poti merge în Africa de Sud oferă iubitorilor de fotbal şi de Heineken din România o şansă incredibilă: o călătorie de 3 zile în Africa de Sud pentru a vedea Finala UEFA Champions League de la Moscova
Sunt singurul care are impresia ca e o aiureala? Adica hai ba tugulane, sa te duc la Johannesburg, sa te linseze rasistii pe-acolo daca esti mai colorat si sa te imbolnavesti de malarie, ca sa te uiti la televizor sa vezi finala Cupei Campionilor. Oare garanteaza privitul meciului pe o plasma, sau o sa il vada la un TV portabil, printre tantari.
Mare sansa incredibila…

(6) În diferite zone ale ţării, mai ales în nord-est (frontiera cu Mozambicul) există pericolul infestării cu malarie si de aceea organizatorul excursiei solicita fiecarui castigator vaccinul contra malariei. Autorităţile sud-africane recomanda ca persoanele care călătoresc în Africa de Sud să fie vaccinate împotriva hepatitei A, poliomelitei, tetanus-ului şi febrei tifoide. Castigatorii vor semna o declaratie cu privire la administrarea acestor vaccinuri. In cazul in care un castigator refuza sa faca aceste vaccinuri, va semna o declaratie prin care isi asuma orice responsabilitate eliberand Organizatorii de orice raspundere.

Intreb eu, asa, ca prostul, ca am decis deja asta, nu era mai ieftin, in primul rand, SI MAI UTIL, in al doilea rand, sa platiti doua bilete pentru Moscova?
Sunt sigur ca era mai multumitor.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. Riscul sporeste aventura. Sau pur si simplu te imbolnavesti de toate cele.

  Thumb up 0
 2. #2

  dude, acelasi risc il am daca ma uit de pe terasa de la Crazy, nu trebuie sa ma duc la maimute la johannesburg

  Thumb up 0
 3. Mi-ar fi placut mai mult o calatorie in Rusia, sa vad finala Cupei Campionilor Africii!

  Thumb up 0
 4. #4

  deci un om pe gustul meu:))

  Thumb up 0
 5. Arhi … de la tv nu se ia malaria :d, poate doar cea politica.

  Thumb up 0
 6. #6

  shobo dude, asta ziceam si eu. mai bine imi dadeau contravaloarea in butoaie de heineken, ca ma descurcam eu cu privitul meciului:))

  Thumb up 0
 7. excursia asta e doar pentru cei dornici de adrenalina :)) adica cand vine doctorul cu rezultatul de la analize sa iti zica daca ai sau nu malarie tu trebuie sa traiesti momentul … adrenalina creste si da farmec excursiei :)) cred ca la asta s-au gandit organizatorii 😀

  Thumb up 0
 8. @Marian te vad dornic de adrenalina … inseamna ca esti un posibil castigator, chiar daca nu participi!

  Thumb up 0
 9. #9

  da chiar. mergi in africa de sus, si vei simtit emotia analizelor de SIDA sau malarie…its a thrill

  Thumb up 0
 10. tu nu intelegi marketingul de mare clasa! e un alt fel de a nu da nimic, sau de a da excursia soacrei ca sa fie omu fericit in sfarsit

  Thumb up 0
 11. #11

  este o solutie revolutionara… nu apreciati nimic din campaniile de fidelizare=))

  Thumb up 0
 12. In Africa de Vest nu se da o excursie, nu de alta dar zicea Paris Hilton ca e misto in tara aia.

  Thumb up 0
 13. Oferta asta e numai pentru noi romanii fiindca ne-au vazut imbracati mai urat….

  Thumb up 0
 14. Ce aveti mai cu oamenii? Stiu cel putin 10 prosti(scuze… mm… persoane) care ar fi extaziati la maxim sa castige o astfel de excursie. Arhi, era mai usor sa ofere bilete pana la Moscova, da… vezi tu, astia au un contract cu Romania probabil, au promis ca scapa tara de prosti daca le cresc incasarile si profitul :))

  Thumb up 0
 15. Eu nu particip….asa ca nu-mi bat capul.:) Ma gandesc ca vor asigura si ei strictul necesar. Se vor lua masuri speciale de securitate:)

  Thumb up 0
 16. #16

  Sunt curioasa sa vad daca intr-adevar castiga cineva aceste excursii.Sunt tot felul de reclame(tv) in care se anunta castiguri,(mari premii)si vezi cate un ametit(ghiftuit de atatea sucuri)care multumeste firmei ca i-a acordat nus’ ce premiu.Intrebare e, a-ti castigat vreodata la aceste concursuri?(nu stiu de ce am impresia ca aceste premii nu sunt castigate de muritorii de rand).

  Thumb up 0
 17. #17

  De ce sa nu fie frumos in Africa?

  Eu m-as duce, dar nu pentru meci ca nu ma uit din principiu;
  m-as duce intr-un safari sa vad de aproape ce prezinta aia la descoperi cianal.

  Thumb up 0
 18. @Arhi confunzi Africa de Sud cu Nigeria sau cu statele central africane. Acolo intr-adevar e asa cum spui tu si cu SIDA, si cu malaria, dar si cu multe altele.
  Africa de Sud e inca o tara ok desi nu mai e chiar paradisul care era pe vremea apartheid-ului. Am fost in septembrie anul trecut in Capetown si pot sa spun ca e peste multe orase din Romanica. Cat despre malarie, riscul e foarte mic.

  Thumb up 0
 19. #19

  wassabi, asa zice la ei pe site, nu am zis eu…

  Thumb up 0
 20. Am si eu o nedumerire, mai ales ca o problema de logica…
  „o călătorie de 3 zile în Africa de Sud pentru a vedea Finala UEFA Champions League de la Moscova”. Din citatul de mai sus se poate deduce ca Moscova e in Africa de Sud. Isn’t it? Daca castiga unul mai plat la geometrie, sigur o sa aiba impresia ca merge la Moscova in Africa de Sud… Parerea mea.

  Thumb up 0
 21. Unde n-ar castiga toti politicienii, coloratii si ex-securistii…ce fericit as fi pentru bucuria lor de a vizita un cartier marginas din johannesburg.

  Thumb up 0