Atunci când nu te asiguri la volan

Asta se întâmplă când nu te asiguri la schimbarea direcției de mers. Din fericire, toți am avut noroc, poate și datorită faptului că era crăciunul. Pe filmarea cu minunata mea Vico Opia se vede de ce trebuie să schimb parbrizul ăla nenorocit.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1157930530991535/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Link direct

29 comentarii

 1. #1

  Ok ca sa rezum toate comentariile la aceasta postare:
  -unii vor face glume(bune) cu bricoleurul brasovean
  -unii iti vor sugera ca trebuia sa te dai jos si sa il altoiesti pe fraier
  -3 se vor plange ca inca nu au primit comezile de la emag
  -Iulia va lasa un comentariu din care va rezulta clar ca soferul este un imigrant
  -vor fi 4 comentarii pertinente si la obiect.

  0

  • Daca era bricolerul, se dadea jos la el si-l altoia. Era nervos ca nu a primit comenzile de la emag de bf. Bine, la cum a tras ala de volan sigur era vreun Allahu Akbar pentru ca stim cu totii ce pateste Iulia cu ei.

   Mai astept 3 pareri pertinente si la obiect ca sa confirme ceea ce am scris mai sus. Sunt sigur ca suntem mai multi care impartasim aceste ganduri.

   0

 2. #3

  A fost îngerul tău păzitor acolo. Eu cred în îngeri. Știți rugăciunea înger îngerașul meu? Eu o spun înainte de culcare. Nu mereu, dar uneori.

  0

 3. #4

  ti-ai luat tramvai ?

  0

 4. Am patit si eu asa ceva, acum vreo 10 ani. Am ajuns pe trotuarul de pe contrasens.

  0

 5. Șterge lentila camerei cu orice sa scapi de glare

  0

 6. nu se vede bine, dar pare ala statea bine si frumos pe banda de facut la stanga, s-a asigurat ca nu vine tramvai si apoi brusc s-a teleportat un tramvai mai mic langa el .. daca e asa, nu’s cine pe cine trebuie sa altoiasca

  0

 7. #12

  Da’ tu exact la trecerea de pietoni ti-ai gasit sa depasesti? Just asking ;-).

  0

  • #13

   trecerea aia e semnalizata ca pla. Poate nu vad eu din cauza problemei cu parbrizul, sau poate a fost un semn mai devreme de momentul filmarii dar in afara de vopseaua aia de pe jos eu nu am vazut mare lucru.

   0

 8. #14

  Nenea deja semnaliza si frana cand tu erai in spatele loganului, deci se asigurase ca banda 3 cred e libera. Trebuia sa intuiesti motivul pentru care loganul pune frana. Daca tu aveai maxim 50km/h cand treceai pe langa logan eu sunt popa.

  0

 9. #15

  Fraților, am un concurs cu totul deosebit pentru voi, tot ce trebuie să faceți este să răspundeți corect la următoarea întrebare și veți câștiga două cutii de bomboane de ciocolată de la Moș Crăciun. Fără glumă, fără nimic. Azi și numai azi bomboanele pot fi ale voastre. Deci pentru câștigarea acestor doua cutii de bomboane, întrebarea este- care este marca, parfumul meu preferat?

  a) Burberry
  b)Jean Paul Gaultier
  c)Bvlgari
  d)Hermes
  e)Guerlain

  0

 10. #17

  Ala nu s-o asigurat, asta-i clar.Da si matale serif pe linia tramvaiului.

  0

 11. #18

  Pare a fi Blv Muncii (Basarabiei), pe langa stadion. Acuma si tu ai schimbat banda inainte/pe de trecere, peste linia continua, pe linia de tramvai, il depaseai pe ala desi el semnalizase deja. Recunoaste ca nu ai avut rabdare sa stai in spatele loganului cand a franat si te-ai bagat.

  0

 12. #19

  „n-ai vazut ca am dat semnal boss?”

  0

 13. #20

  Ma’ friend, astia sunt soferii de Paste, Craciun si mortii ma-sii. Nu stiu sa tina volanul drept, nu stiu ce sunt alea oglinzi, iar semafoarele sunt niste chestii decorative pentru ei. Semnele de proritate sunt niste chestii inutile puse pe marginea drumului ca sa fie bordura mai colorata.

  0

 14. #21

  Nu se vad benzile, dar ai depasit cumva pe trecerea de pietoni?

  0

 15. #22

  Știi că pentru ce-ai făcut tu acolo se ia permisul? Din punctul de vedere al poliției rutiere, mai bine intrai în el. Hai la mulți ani!

  0

 16. Bănuiesc că titlul se referă la tine. Asta se întâmplă când nu te asiguri la depășire.
  Omul se asigurase foarte bine. Când tu ai intrat în depășirea multiplă (pe linia de tramvai!) el deja semnaliza și era mai degrabă atent la ce se întâmplă pe contrasens (probabil și orbit parțial de farurile celor care veneau din față), pe care tocmai urma să-l traverseze regulamentar. Dacă n-ar fi fost linia de tramvai, probabil acolo era marcaj de linie continuă.

  0

 17. Cine mă iubește?? Mâna suuuuus!!

  0

 18. #25

  o sa spun si eu ce probabil au remarcat si altii… linie de tramvai, trecere de pietoni.. no no :)

  0

 19. #26

  Cred ca sunt primul care ți-o spune: tu ești de vină!

  0

  • nici macar nu am afirmat contrariul, eu la mine ma refeream

  • #28

   Pana mea. Am luat o pauza de la vin și acum am realizat cum trebuia abordata problema: coane, schimba și tu parbrizul ala, nu vezi ca era sa o faci lata?!?!

   0

 20. Uite ca mai e buna si Tesla la ceva: https://www.youtube.com/watch?v=APnN2mClkmk

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]