7 comentarii

 1. #1

  Doar io nu vad poza sau ?

 2. #4

  Merci Francisc.Cu ocazia asta am renunțat la ei.

 3. #5

  ‘ai sa-nnebunesc :)))

  ne-am si gasit, noi, cel mai diplomat, educat, inteligent, harnic, cinstit si plin de etica popor de pe planeta sa vorbim de trump :)))

 4. #6

  Cum nu stiu daca pot lasa comentarii la zoso, voi zice aici.
  Cand vreti sa inchideti abonamente la vodafone, orange si restul, pur si simplu nu mai platiti factura si reziliaza ei totul si la final va trimit un plic cu cat trebuie sa platesti ca sa te reconectezi. Platesti aia si pastrezi chitanta. Durata poate varia putin, daca esti clientul lor fidel te tin cateva luni cu factura neplatita, dar la final mie mi-au pus doar o luna pe factura. Practic de cand iti taie internetul si nu mai poti suna nu te mai factureaza.
  Oricum o dai rezilierea e scarboasa. Chiar si sa vrei sa o faci corect, la final nu iti trimit baietii ultima factura si ti-au taiat si accesul online la factura. Mult noroc sa o gasesti.

 5. #7

  voi vă dați seama că prostituatele au ajuns să conducă lumea

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]