7 comentarii

 1. #1

  Doar io nu vad poza sau ?

  0

 2. #4

  Merci Francisc.Cu ocazia asta am renunțat la ei.

  0

 3. #5

  ‘ai sa-nnebunesc :)))

  ne-am si gasit, noi, cel mai diplomat, educat, inteligent, harnic, cinstit si plin de etica popor de pe planeta sa vorbim de trump :)))

  0

 4. #6

  Cum nu stiu daca pot lasa comentarii la zoso, voi zice aici.
  Cand vreti sa inchideti abonamente la vodafone, orange si restul, pur si simplu nu mai platiti factura si reziliaza ei totul si la final va trimit un plic cu cat trebuie sa platesti ca sa te reconectezi. Platesti aia si pastrezi chitanta. Durata poate varia putin, daca esti clientul lor fidel te tin cateva luni cu factura neplatita, dar la final mie mi-au pus doar o luna pe factura. Practic de cand iti taie internetul si nu mai poti suna nu te mai factureaza.
  Oricum o dai rezilierea e scarboasa. Chiar si sa vrei sa o faci corect, la final nu iti trimit baietii ultima factura si ti-au taiat si accesul online la factura. Mult noroc sa o gasesti.

  0

 5. #7

  voi vă dați seama că prostituatele au ajuns să conducă lumea

  0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]