7 comentarii

 1. #1

  Doar io nu vad poza sau ?

  0

  0

 2. #4

  Merci Francisc.Cu ocazia asta am renunțat la ei.

  0

  0

 3. #5

  ‘ai sa-nnebunesc :)))

  ne-am si gasit, noi, cel mai diplomat, educat, inteligent, harnic, cinstit si plin de etica popor de pe planeta sa vorbim de trump :)))

  0

  0

 4. #6

  Cum nu stiu daca pot lasa comentarii la zoso, voi zice aici.
  Cand vreti sa inchideti abonamente la vodafone, orange si restul, pur si simplu nu mai platiti factura si reziliaza ei totul si la final va trimit un plic cu cat trebuie sa platesti ca sa te reconectezi. Platesti aia si pastrezi chitanta. Durata poate varia putin, daca esti clientul lor fidel te tin cateva luni cu factura neplatita, dar la final mie mi-au pus doar o luna pe factura. Practic de cand iti taie internetul si nu mai poti suna nu te mai factureaza.
  Oricum o dai rezilierea e scarboasa. Chiar si sa vrei sa o faci corect, la final nu iti trimit baietii ultima factura si ti-au taiat si accesul online la factura. Mult noroc sa o gasesti.

  0

  0

 5. #7

  voi vă dați seama că prostituatele au ajuns să conducă lumea

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]