Atunci când faci educație pereților

Azi am făcut niște exerciții la matematică cu fi-mea, prilej să își aducă impresionanta colecție de creioane și carioci, de care este foarte mândră. Mi s-a lăudat de vreo câteva ori că are foarte multe dar că parcă ar mai avea nevoie de niște carioci. În paranteză fie spus, i-am luat un set de carioci 3D de ziua lui fracsu, carioci de care avea cea mai mare nevoie, iar acum zac într-o lădiță.

Ghinionul ei a fot că a auzit-o fratele ei când se lăuda. Pentru că următoarele 10 minute, până când a fost prins, a fost ocupat să bage pe șestache cariosi și creioane în canapea, de unde e cel mai greu să le recuperezi și unde, dacă nu știi că sunt acolo, nu cauți.

Îl prind pe drac, îi fac morală, nu e bine, nu e frumos, e sora ta, trebuie să avem grijă de ea, noi suntem bărbați, avem grijă de familiile noastre etc.
– Ai înțeles, Andrei?
– Da, tati, am înțeles.

Și pleacă spre dormitor unde, în timp ce închidea ușa, făcea exact așa…

19 comentarii

 1. Chiar simteam nevoie de ceva apolitic..

  0

 2. #2

  Pai si tu nu i-ai spus : I DO NOT say bla-bla-bla!

  0

 3. #3

  Cetin, nu esti un bun motivator. :)))))

  0

 4. #4

  Ce te-o piscat :)))))))))))))))))))))))

  0

 5. #5

  Bla bla bla…

  0

 6. #6

  Generation clash

  0

 7. #7

  Cel mic de 3 ani când se culca,aduna toate masinile in doua cutii mari,da’ mari,trage de ele ca ocnasu’,le pune in pat si apoi doarme.Nu ii lasa celui mare nici măcar un rahat de masinuta.Plus controlarele de la Xbox.

  0

 8. Fiica-mea aia mare are un tic verbal acum: „ce-mi pasa mie”. Puiut, hai jos ca au venit bunicii – „ce-mi pasa mie ?”. Hai ca am pus masa – ce-mi pasa mie ? … etc… Goosfrabaaaaaaa.

  0

 9. #11

  Ai mei nu au loc in pat de maimutoii de pluș care ii inconjoara. Culmea e ca le-am cumparat maimutoi identici. Ulterior fiecare a capatat cate un semn distinct si fiecare isi cauta semnul si astfel si le impart. Problema e ca au vreo 20 de astfel de jucarii si ca sa ii culc la o ora rezonabila, imparteala trebuie sa inceapa cu vreo ora inainte de somn. Niciodata nu se culca fara cearta! Ne albesc paru’-n cap!

  0

 10. #12

  Da Șefu’, da’ e peretele tău.

  0

 11. #13

  Îmi place Andrei, are o figură poznașă, nici ochelarii măcar nu-l ajută să pară mai serios.

  0

 12. #14

  Ai obosit deja ? Ghinion…

  0

 13. #15

  ai vazut ? dai dreptu` unui drac de copil sa sufle in vuvuzea si are impresia ca este stapanul inelului si nu-l mai intereseaza soarta celor mici si slabi . si te face si din vorbe ca un bancher . bla bla bla

  0

  • #16

   exact cum i-a facut din vorbe Iohannis pe toti romanii lui care protesteaza in piata

   0

 14. #17

  Hai d-aci, caci nu poti sa rezolvi derivate decat cu un set de carioci… Clar trebuie mai multe.

  0

 15. Legat de tupeul copiilor, pe asta ai vazut-o? https://www.facebook.com/GameriAdevarati.ro/videos/1248907008523637/

  (nu e reclama la pagina. asta mi-a aparut in newsfeed. dai skip cateva secunde pana incepe actiunea)

  0

 16. #19

  Tz, tz, tz……… :)
  Cum o cheama pe fiica ta? Mi-aduc aminte ca am vazut interviul pe care i l-a luat protv-ul prin vara si mi-a placut la nebunie istetimea ei. Iar la ceva zile dupa, intrand aici, am vazut ca era vorba de fiica ta…
  Foarte amuzanta a fost faza din vara….
  :)

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]