4 comentarii

 1. #1

  Amendament PSD Mitraliera:
  Sa se dea cite doua permise si cind se suspenda unul, conduci cu al doilea.

 2. #2

  Ne-arunca si noua un os sa fim si noi nitel infractori. Am avut o data o patanie d-asta in care am comis-o si m-a oprit nenea militianu. Si mi-a comunicat ca-mi ia permisu’, iar eu i-am zis, “aveti dreptate, luati-l ca si-asa nu-mi foloseste la nimic…” a belit asa niste ochi la mine ca nu-i venea sa creada :)) cred ca se astepta la o “targuiala” dar n-a nimerit omu’ 🙂

 3. Motivul pentru care vrea el legea, adică cei care își câștigă pâinea din șoferie și stau mai mult la volan ar trebui sa fie cei mai grijulii și preventivi, să știe de frică în cazul în care fac prostii rămân pe loc fără permis.

 4. #4

  Ba nu, e o idee ok ( şi asta venind de la un nazi când vine vorba de a aplica legea ). 365 zile e mult, aş lăsa 60 zile şi doar dacă e fără victime. Nu ştiu cine e ăla dar e ok să poți să ai timp să- ți mai aranjezi nişte lucruri sau să nu- ți f#ți concediul pentru o greşeală. Altfel, ce mă împiedică să fac contestație? Un bou care mi-a făcut maşina praf a avut carnet 2 ani până s-a terminat procesul cu apel cu tot.