Atunci când lumea are alte ocupații și încă unul din motivele pentru care a ieșit Trump

via

A heterosexual couple have lost their Court of Appeal battle to have a civil partnership instead of a marriage.
Rebecca Steinfeld and Charles Keidan, from London, challenged a ruling that said they did not meet the legal requirement of being the same sex.

I can’t even…
O lume nebună, în care 2 persoane majore, libere și vaccinate, nu au voie să se căsătorească, pentru că nu vor niște unii care susțin că pământul e plat, femeia e făcută din coasta bărbatului, omul a fost făcut din noroi de un superman care i-a împins în păcat, după care a făcut o virgină să-i nască un fiu, pe care l-a omorât, ca să îi ierte. În anul 2017.

O lume nebună în care un bărbat și o femeie, adulți și vaccinați, nu vor să se căsătorească, pentru că ei vor doar o uniune civilă, în care să facă sex și să împartă bunuri, dar care să nu implice și obligațiile căsătoriei.

O lume nebună în care un tribunal nu acceptă o uniune civilă, pentru că aceasta ar fi rezervată numai homosexualilor.

Vă întrebați de ce personaje ca Trump au succes?

24 comentarii

 1. #1

  Abia aștept să te pun naș. Peste vreo patruj de ani așa, printre ruine post-atomice

  0

  • nu cred ca apucam, intotdeauna va fi un ortodox gata sa ne dea foc, chiar si in ultima clipa

  • #3

   Daca ai nevoie de un martor….
   PS..am experienta vasta in lupta virtuala post-apocaliptica…sunt jucator inrait de Fallout, Metro, Wasteland…etc.

   0

  • #4

   Slăbuț, Romeo, slăbuț. Eu am rezistat comentator pe Cotidianul.

   0

  • #5

   Nu are legătură cu religia,mie îmi place sa dau foc.

   0

  • #6

   🙂 Era mișto pe Cotidianul, favoritul meu era I.T. Morar, care mă lăsa patern să aberez în neștire

   0

  • #7

   Pe IP-ul de acasă am ban. Cu directă de la Nistorescu. Acuma nu știu dacă e pentru opinia exprimată sau pentru că i-am zis de la obraz că nu mi-a plătit o factură.

   0

 2. #8

  Cand am citit stirea initial am crezut ca n-am inteles eu bine ce scriau aia in limba engleza.

  0

 3. #9

  De ce sa fii homofob, cand poti sa fii antisemit ? Get your shit together people … Multi homosexuali au imbunatatit lumea cu inovatiile lor, insa evreii ce au adus bun pentru umanitate ? Fiti destepti ca mine si canalizati-va ura pentru ceea ce conteaza .

  0

  • #10

   dada. are dreptate sorin ovidiu. canalizati-va pentru.

   0

  • #11

   Aproape toti evreii sunt homosexuali, este un fapt cunoscut. De-aia evreii fura copii, pentru ca ei sunt homosexuali si nu pot face copii. Deci nu e nicio diferenta intre a-i uri cu patos pe homosexuali si pe evrei, e cam acelasi lucru. #buildthewall

   0

  • #12

   Ventor, nu fi bou. Nici măcar Zelea Codreanu, considerat fascist (pe nedrept) nu a spus asemenea mizerii.
   Jidanii n-au adus lucruri bune. Ce vină au restul? E ca și cum ai spune că țiganii nu sunt buni de nimic judecând după clanurile formate de ei.

   0

 4. #13

  Din cate stiu, in Germania e oarecum la fel. Parteneriatele civile sunt ‘rezervate’ homosexualilor (care nu se pot cununa). Peste drum, in Luxemburg, parteneriatele civile sunt una din cele mai utilizate forme de ‘uniune’ a heterosexualilor. Pentru ca procedura e mult mai simpla si mai rapida decat in cazul unui mariaj si pentru ca un divort e mult mai costisitor si mai complicat decat ruperea unei uniuni civile. Si nu, nu mi se pare normal ca numai homosexuali sa poata face parteneriat, la fel cum nu sunt de acord cu interzicerea casatoriei lor. Dar stii, faptul ca ne credem niste finite foarte evoluate si inteligente si ‘open-minded’ e doar o falsa impresie….

  0

 5. #14

  Ținând cont că mulți români au încredere în besearică și aproape la fel de mulți au încredere în armată, în loc de parteneriat civil, ăștia o să bage parteneriat militar.

  Off topic
  Ce trebuie să facă un om ca să capete un minus?

  0

 6. Băi, Remus Cernea, uite ce-ai făcut!

  0

  • #17

   Daca nu baga un proiect de lege ca si delfinii au dreptul la parteneriat civil n-a facut nimic.

   0

  • pisicile sunt persoane ne-umane?

   0

  • #19

   propun figura juridica Menaj a Trua mixt om delfin pisica ca sa multumim toti sobolanii din parlament

   0

 7. #20

  jos palaria pt ca ai lasat numai verdele.

  sus palaria pt ca vezi legaturi acolo unde nu exista. trebuie schimbate niste legi juridice si nu aruncat la orice defect in lege vina pe religie. e ca si cum as interpreta orice faci tu prin prisma faptului ca esti moldovean

  0

 8. #21

  Trump, ne-Trump, nici Hilări nu e vreo poamă.

  0

 9. #23

  Mult mai importanta mi se pare stirea in UK cum ca nu te poti casatori cu iubirea vietii tale (doar fiindca e strain(a)) daca nu ca „cetatean cu drepturi”nu castigi mai mult de 18.000 lire pe an. In context cam jumatate dintre engleki nu se pot casatori cu o persona din – sa zicem- Japonia.
  Justificarea: sa nu cumva sa ceri ajutor social.

  0

 10. #24

  ca multe alte conspiratii, si asta cu pamantul plat e greu de imaginat daca nu pierzi macar o zi din viata ta vezi cateva clipuri pe youtube si sa incerci tu cu logica si argumentele proprii sa demontezi aceasta teorie

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ieri am primit carnetul de note al fiului, unde am constatat, cu surpriză, că are FB la religie. A întrebat maică-sa învățătoare de ce, răspunsul a fost simplu – S-a înscris el la religie, pentru că îi place. Fiul meu, care are 7 ani, s-a înscris singur la ora de religie și primește […]

Pentru că e aproape weekend și pentru că o să fiu destul de ocupat, am făcut poll-ul oficial care să dea relevanța internetului funcție de realitate. La ultimul poll pus aici, Barna câștiga cu vreo 65%. Mă gândeam că ori votăm frumos, conform conștiinței, ori am eu audiență de USR-iști, conform opțiunilor mele […]

Acum un an și ceva scriam acest articol, legat de personalitatea lui Klaus AduAruncătorul, din care citez: Am zis și o mai zic. Dacă, la alegeri, vor rămâne, în turul 2, Johannis și Pandele Vrânceanu Firea Șicâțiormaififost, merg și votez cu cordelina din voluntari. Oricum, datorită lui Johannis, funcția de președinte a […]