Atunci când politica naște monștri și în sport

Nu mai știu exact cine clama că a fost alegerea lotului de sportive egiptene să se îmbrace în salopete la volei pe plajă și că nu au fost obligate. Sigur că da. La fel, a fost alegerea a 1 milion de turci să iasă în piață, cu pancarte tipărite pentru susținerea lui Erdogan. Pentru că se știe, în țările arabe, femeile au dreptul de a decide cu ce se îmbracă și ce fac.

Trist e comportamentul egipteanului. Care, țărănete cu nisip între buci fiind, nu realizează că sportul ar trebui să unească oameni, nu să îi dezbine. Poate că cei din conducerea CIO ar trebui să decidă excluderea pe viață a sportivilor care fac asemenea mizerii?

Ca idee, Ori Sasson, israelianul, a câștigat medalia de bronz. Rahatul cu ochi egiptean a câștigat disprețul unei planete.

20 comentarii

 1. #1

  Un coclender.
  Sper sa-l rupa pe genunchi israelianul daca-l mai prinde. De fotbalistii Coreei de Nord care au luat vreo 7 boabe de la Purtugal s-o mai stii ceva? I-a mancat Kim Jong? Le-o da cineva chiftele cu prastia?

  0

  • #2

   faptul ca nu se mai stie nimic de ei e posibil sa fie destul de relevant…

  • #3

   Mai mult ca sigur sunt inapoi in NK, prezentati la tv ca fiind medaliati cu aur, argint, bronz si mentiune speciala.

   0

  • #4

   Post-mortem.

   0

  • #5

   Au decis de bunavoie ca le-ar prinde bine o schimbare in cariera, au ales sa lucreze in mina.

   0

 2. #6

  Respect Cetin pentru acest articol!

  0

 3. #8

  Hâra asta pe evrei a arabilor e veche. Păi arăbocii bogătani din Dubai i-au interzis lui Shahar Peer din Israel să vină să joace un eveniment WTA, au fost amendaţi de WTA logic, acuma e praf tipa în tenis dar atunci era cineva.

  0

 4. #9

  Nici eu nu as da mana cu un evreu din israhell, il dispretuieste o parte din planeta, mare lucru, toti cei care uram evreii si probabil 90% din lumea araba il stimam.

  0

  • #10

   esti retard

  • #11

   E bine, ma speriasem, credeam ca-mi zici ca sunt evreu .

   0

  • #12

   Nici la Olimpiada nu incetati cu rahaturile astea? „Arabul” ala nu merita sa mai vada vreo tatami olimpica in viata lui.

   0

 5. Asa ii invata Religia Pacii, in Coran scrie ca evreii sant ‘sons of pigs and monkeys’ + alte chestii similare, tot ‘de bine’. Da, marea majoritate ignora sau nu iau de buna tampenia asta. Unii insa da.

  De remarcat ca totusi Egiptul are un presedinte foarte ok, individul le-a spus la mulahi/imami ca Islamul are niste probleme:

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189700

  0

 6. Afara afara cu ungurii din tara !!!

  0

 7. #15

  what about the swimer care tot arata degetul dupa fiecare inotare, si tac-su confirma din audienta? cica asa face de cand era mic. un fel de traditie intre el si taica-su.
  egipteanul ala a castigat medalia de aur pentru prostie. bai da ce prost de prost, nu doar prostutz!
  ceva din partea comitetului olimpic international sau a egiptului?

  0

  • #16

   Egiptul o sa il acuze ca i-a dezonorat pierzand in fata evreului. CIO se va face ca ploua. Si urmatoarea miscare la volei pe plaja va fi sa le imbrace pe toate sa nu le ofenseze pe islamiste.

   0

 8. #17

  Intii au un comportament care sfideaza restul populatiei, apoi se pling cind sint priviti ca niste ciudati si considera ca e un bun motiv sa arunce ii aer necredinciosii.

  0

  • Poate nu are neaparat legatura cu islamul, are legatura cu ocuparea palestinei, cu persecutia altor arabi.Aproape toate tarile arabe nu recunosc israelul, si nu din motive islamiste. Nu musulmanii au facut holocaustul si atatea alte chestii inaintea lui. Arabii au ceva cu evreii fix de cand cu independenta israelului. Nu „de sute de ani”, cum mai auzi pe unii.
   Si acum vine chestia care are legatura cu lotul de volei pe plaja. Egiptul e una din cele 2 tari arabe care recunosc israelul :)) deci ca si in cazul voleibalistelor, cred ca sunt gesturi anti-conducerea actuala a egiptului.

   0

  • #19

   care holocaust?

   0

 9. #20

  @admin-alta e buba mare;vazand-o pe infasurata aia la volei pe plaja,stau si ma-ntreb:oare nu exista regulamente care stipuleaza CLAR echipamentul permis in fiecare sport???
  Ma gandesc ca la fotbal,handbal,rugby,nu te duci pe teren cu cotiere&genuchiere de metal sub pretextul ca asa iti impune religia!
  Este o rusine mondiala ce se intampla la Rio,se incalca toate regulile-regulamentele sportive-normele internationale,toate astea de teama unor eventuale atentate islamiste!
  Sportul,ca si politica europeana,se prostitueaza in cel mai grav hal,conducatorii actuali sunt niste labagii notorii,fara de vlaga,dispusi la orice compromis pt. a-si sterge urmele prostiei pe care-au facuto de vreo 50 de ani incoace:imigratia unor ipochimeni islamisti,in Europa, care (precum tiganii) NU se pot integra intro societate bazata pe reguli total opuse filozofiei lor!

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]