Atunci când nu știi să câștigi capital politic

Am ajuns să cred, cu multă sinceritate, că târfele analfabete și cocalarii mafioți vor câștiga alegerile întotdeauna în rămășița asta de țară. Nicio săptămână fără să vorbim despre USR+.

Oamenii ăștia chiar nu înțeleg cu ce se luptă și ce trebuie să facă pentru a contracara. UN grup abulic de hipsteri preia mesajele PSD și le transmite și le amplifică pe internet, pentru că e funny, pentru că e memă și uite câte likeuri primim.

Și continuă, tâmpește, să facă campanie electorală care se adresează exclusiv bulei din jurul lor. Neînțelegând, nici în al 12 lea ceas, că nu fac decât o mare labă n cerc, iar ăștia care le dau like deja îi votează, nu au nevoie de meme tembele.

Pentru că PSD nu lucrează cu internetul. PSD lansează mesajul către cei pe care îi țin de 30 de ani în întuneric și sărăcie. Oameni care sunt, efectiv, proști, pentru că nu au educație. Oameni care nu au internet, nu știu ce e aia memă, facebook sau glumițe sexy. Oamenii ăia cred acum că USR le vor fura frigiderele. Pentru că sunt proști.

Ce face USR? Ce să facă, face o memă haioasă, ia 200 de likeuri și gata, problema e rezolvată. Sau mai arată cât de proastă e Veorika. Tot într-o memă. Fără soluții, fără nimic, doar Muie PSD. Nu ieșit la tv cu mesaje corective, nu mers direct și organizat conferințe de presă în aceleași orașe pe unde mănâncă căcat Dragnea, în care să explice, CA LA PROȘTI, pentru că proștilor li se adresează, că Dragnea e un jegos și minte.

Nu, ei fac meme în bula de facebook și își încălzesc sufletele la labă în cerc. Pentru că așa câștigi voturi la țară frecând, elegant, cârnatul liber de pe facebook.

Nu am, băi, suficiente cuvinte, serios, mi se termină lexicul…

10 comentarii

 1. #1

  Poate fac ceva, dar nu vedem noi din bula noastra :)) Cel putin stiu ca s-au dus cu mic cu mare prin satele din judetele sarace din jurul Bucurestiului. Ce-au facut acolo, nu mai stiu…

  Ar fi interesanta o discutie: cum sa eliberezi electoratul captiv al PSD si UDMR…

  0

 2. #5

  Am reactionat fix la fel. Se pare ca sunt toti tampiti. Astia doar sunt tampitii care nu mai suporta coruptia. Cel putin pana ajung la bani :)

  0

 3. #6

  Eu cred ca nu au pe cine propune si-l vor sustine tot pe neamt. Nu par deloc interesati de astfel de aspecte in schimb sustin tot ceea ce vrea neamtul sa faca.

  0

 4. #7

  ar avea nevoie de consultanti in tactici de guerilla.
  pentru ca psdistii au un buget total mai mare decat cel al educatiei!

  0

 5. vor castiga detasat alegerile, probabil cu un scor cel putin la fel de mare ca si in 2016
  pentru ca https://youtu.be/3BWiH4_-mxs?t=275 (2sec)

  0

 6. #9

  Oamenii de la Usr+ merg din casă în casă prin multe sate și cătune. Nu știu dacă conving pe cineva, nu știu pe ce pun accentul, dar se agită mult.
  Astea pe online sunt date doar pentru amuzamentul bulei care oricum îi votează, stați voi liniștiți. Fiindcă nu poți muta brusc comunicarea de pe o categorie pe alta și dintr-un registru în altul dacă vrei să ai vreo șansă. Că, dacă o dai în d-alea serioase, imediat se bosumflă vreo 3 hipsteri și îi auzi zicând: „Bă, ăia nu mai au nici un haz. Urinez pe el de vot și anu’ ăsta.”

  0

 7. #10

  în bula mea apare, cum zic oamenii mai sus, că USR+ a luat satele țării la pas, inclusiv Teleormanul.

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]