Atunci când țeapa și spamul oferă servicii

Ieri îmi povestea cineva despre un băiat de la nușce site, ceva cu găzduire-web, pe-acolo, îi lua 300 de lei servicii de mentenanță site, site cu 20 de unici pe săptămână. Doar pentru că îi hosta situl. După care, când nu i-a mai plătit, i-a șters situl și aia a fost.

După care mi-am adus aminte de Cristi. Cristi e ultimul spammer de serviciu. Mi-e lene să îi caut IP-urile, să văd care e agenția care face gunoaiele astea de așa zisă promovare. După care o să ajungă ca spamerul de la dili(sau cum îi zice mizeriei ăleia), să amenințe cu procese dacă nu i se șterg comentariile cu care a spamat, la timpul său, pentru aceeași promovare.

Asta e marea problemă din online. Oamenii noi, care nu cunosc, intră și sunt agățați rapid de gunoaiele astea. Care îi jefuiesc până la os, după care trec la următorul. Logic că omul ăla, după ce a fost ars astfel, nu va mai avea niciodată încredere în internet, social media and shit.

Și după aia vă întrebați de ce sunt revoltat pe social media manageri ca auraș filmotecă sau raluxa chitanță.

dili

37 comentarii

 1. #1

  „Mamă ce tare” înseamnă MILF?!

  0

  • #2

   Mother I’ll Like to Fuck

   0

  • #3

   Da’ „gabor” inseamna „Deby’s cousin”?

   0

  • @gaboru: „would” nu „will”.

   0

  • #5

   @Alex: „will” e pentru oameni care deja si-au setat target-ul :) „would” e pentru nivel de incredere in sine mediu :)

   0

 2. #6

  P4tru cuvinte: Sobolan mic si soios.

  0

 3. #7

  Nu vreau sa ii iau apărarea șarlatanului dar o parte de vina o are și cel păgubit, zic eu. Adică, nu poți sa te bagi într-o chestie noua ( :) ) fără sa faci putina cercetare asupra pieței și posibililor colaboratori.

  0

 4. #8

  Cristi asta este ca inteleptii greci din antichitate, se pricepe la tot, mobila, stomatologie, inchireri masini, turism, anvelope auto, ce sa mai zic, Respect !

  0

  • #9

   Mi s-a parut si mie ca Monica Tatoiu ar veni din preistorie, da’ m-a derutat faptul ca n-avea accent grecesc si n-as fi crezut ca-i tare in IT.

   0

  • #10

   Monica Tatoiu nu vine din preistorie. Preistoria vine din ea. Dumneaei e mai batrana decat istoria.

   0

 5. Am vazut un anunt de angajare pe net in care se specifica ca trebuie sa postezi minim 250 de anunturi pe zi (pe alte site-uri) ca sa iti iei banii.

  0

 6. #12

  Am întâlnit și eu destui clienți ce nu erau în stare să-și verifice mailul însă doreau să-și facă un „site pe net” ca să câștige și ei niște bani. Au auzit ei la ProTV că pe net e viitorul afacerilor.
  Nu sunt de acord cu practicile astea de jecmănire a clientului însă sunt unii prea proşti ca să le stea banul în buzunar.

  0

 7. #13

  Baietii s-au diversificat. Au trecut de la „viagra ieftina” la multe altele…
  E plin pe toate site-urile de indivizi si individe care fac spam cu „locuri de munca”, mai nou. Acum pe bune, cam cat de bou sa fi sa crezi ca faci 300Euro pe zi sau alte minunatii de genul, „muncind de-acasa” ?
  Populatia Romaniei s-a dan-senzatzionezit de tot

  0

 8. #14

  Arhi, esti rau.. omul voia sa castige „cel mai bun comentator 2014”.

  0

 9. Ce mi se pare tare e ca tu nu ii aprobi nici un comentariu dar el insista.

  0

 10. #24

  Nu ma pricep absolut deloc, imi spune cineva in foarte putine cuvinte cum castiga un spammer din asta si cum promoveaza?
  Adica inteleg ideea de spam in casuta de e-mail, dar cum face spam cu scop patrimonial prin comentarii?
  Merci anticipat!

  0

  • #25

   Pai, cred ca cel mai evident.. ii apare site-ul la nume, lumea da click, redirectionare pe site-ul lui, vizite, etc.

   0

  • #26

   in ceva mai multe cuvinte, se poate lasa cu o rata de bounce foarte mare, adica nu i se mai intorc cei care au dat un click din greseala sau curiozitate.

   0

  • #27

   Le-am prins pe amandoua, merci pentru raspunsuri!

   0

 11. #28

  Poate sunt rea, dar pe asta imi doresc sa-l/o sune cineva la serviciu, ca vad ca functioneaza.

  0

 12. Vezi ca n-am nici o legatura cu spammer-ul respectiv. De altfel si IP-urile sunt clar diferite. Multumesc. :)

  Un alt Cristi.

  0

  • #30

   stiu, m-am uitat

  • In cazul asta te servesc cu o forma de prajituri (nuci, ciupercute sau alte modele) cum se faceau odata? Si asa am cele mai mici preturi de pe piata (cu mult sub concurenta) si sunt de la rusi (you know what I mean). Mail-ul il ai oricum.

   :)

   0

 13. Sunt plătiți pulifricii ăia să lase țâșpe mii de comentarii? Și eu care credeam că-s doar boți…

  0

 14. #36

  That’s what she said.

  0

 15. Eu am scăpat de ei … definitiv şi irevocabil: http://goo.gl/lGoAgZ
  Bate orice plugin anti-spam, inclusiv Akismet-ul.

  0

Citește și...

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]

Am câteva prietene sau cunoscute din online care sunt, mai pe scurt, grase. Unele din ele s-au îngrășat după nașteri, altele, așa cum e obiceiul, după ce au întâlnit sexul regulat, au decis că nu mai e nevoie de dietă, altele care s-au îngrășat din cauza depresiei, mâncând ca să acopere o traumă. […]

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]