Au expirat cartile de identitate?

O prietena din Spania a vrut ieri sa isi scoata copie dupa certificatul de casatorie. Pe langa nesimtirea crasa de la casa casatoriilor, cu urlete din partea pizdelor de acolo „ma, tu nu vezi ca lumea intra de pe strada direct aici?? ia sa nu mai vad oamenii astia pe culoarele mele”, am aflat de la tipa care elibereaza certificate ca buletinele tip vechi nu mai sunt valabile de la 1 ianuarie. Asta in conditiile in care ea are carte de identitate din 2004, cum are tot poporul, din plastic alb.
A mai intalnit cineva faza asta sau pur si simplu isi bate joc aia de ea si vrea spaga?

LE: Prietena din Spania e batuta in cap. Ea avea buletinul cu numele dinainte de casatorie. Plus ca era capsat. Mister rezolvat.
Deh, femeie. Ce e ciudat e ca nu e blonda….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

 1. Posibil sa se fi schimbat ceva in legislatie, dar cred ca vroia aia un mic push, sa-si dea silinta si sa vada ca se poate

  Thumb up 0
 2. Stai că nu am înţeles faza. Are carte de identitate din 2004 şi i-au spuscă nu mai este valibilă? WTF? Şi eu am mi+am schimbat tot în 2004. Cred că e un bullshit. Vrea aia ceva.

  Thumb up 0
 3. #3

  pai aia am zis si eu…mi se pare o tampenie. cica sa mearga la politie sa ia nush ce adeverinta provizorie…

  Thumb up 0
 4. #4

  De treaba cu buletinul- cartea de identitate mi-a zis si mie mama ceva, dar nu mi-am batut prea mult capul; nu stiu un lucru clar in legatura cu asta. Voiam totusi sa te intreb de ce prietena din Spania nu isi elibereaza certificatul de casatorie romanesc prin consulatul roman din Spania. Eu am incercat in 2003 sa-l transcriu si nu vreau sa-mi aduc aminte de ce-am patit la Casa Casatoriilor; pe langa tipetele si aluziile jignitoare, mi s-a spus ca trebuie sa merg de mana cu translatorul la notar, ca altfel nu-mi legalizeaza nimeni nimic. Apoi trimitem la Bucuresti, asteptati cam 2 luni si gata. Ei bine, nu mi l-am mai facut. M-am dus acum la Consulat, c-am nevoie si de pasaport, m-au pus sa-mi trimit certificatul la Ottawa pentru o stampila, a venit in 2 saptamani, m-am intors frumusel la Consulat si mi l-au dat in 15 minute.
  Repet: de ce nu incearca direct din Spania, prin Consulat?

  Thumb up 0
 5. Eu am buletin alb din plastic. Nu mi-a zis nimeni ca nu mai sunt bune. Si am tot mers si pe la banci si pe institutii

  Thumb up 0