Si daca au găsit-o pe mamă?

Chestiile astea mă fac să mă cutremur și să înclin să fiu de acord cu pedeapsa cu moartea. Parcă pot accepta mai ușor uciderea unui adult, decât cea a unui copil.

În fine, copilul e bine și ce fericiți suntem noi că am găsit-o pe mamă.
Și dacă au găsit-o pe mamă, CE? Se va transforma brusc dintr-o criminală într-o mamă virtuoasă? Va realiza că era să facă greșeala vieții ei și își va dedica viața creșterii copilului după cele mai înalte standarde morale și sociale?

Fiți serioși, chestiile astea sunt doar în filme. Aia e o criminală care merită pușcărie și cam atât. Niciodată nu va fi mamă pentru copil, iar un copil crescut de o asemenea mamă, va avea o copilărie de vis.

28 comentarii

 1. #1

  Ma, eu stiu ca in cazuri din astea mamele criminale sunt oricum iertate pe jumatate dat fiind faptul ca trec printr-o perioada critica postnatala, sau ceva de genu’.
  Poate ma insel eu, dar asa stiam…

  0

  0

 2. Castrarea chimica ar rezolva problema.

  0

  0

 3. #3

  Prea multi au dreptul de a face copii

  0

  0

 4. Aia nu e mama…e o distrusa…si daca au gasit-o…ce? atat timp cat l-a aruncat intr-un tomberon au curajul sa dea copilul acelei distruse sa il creasca? e cred caci gasind-o au rezolvat problema acelui copil? nici in cel mai rau caz nu trebuie dat copilul „mamei”…Puscaria ar fi prea usor de suportat pentru ea pentru ceea ce a facut..ar trebui legi speciale, bine gandite, aplicate pentru astfel de „monstrii” Sunt multi care isi doresc copii si nu pot sa ii faca nici cu tratamente facute.Nu gasesc acum pedeapsa care ar trebui aplicata pentru astfel de scarbe…

  0

  0

 5. #5

  Copilarie de vis ca de cosmar !

  0

  0

 6. eu zic sa avem incredere in organe si sa speram ca sistemul de justitie impreuna cu sistemul de penitenciare isi vor face treaba si vor reabilita aceasta femeie care a facut o greseala in timp ce era in perioada critica post-natala, si ea va fi recuperata complet pt societate. da.

  0

  0

 7. bine ca au gasit`o, acum sa o bage direct la inchisoare.

  0

  0

 8. a, era sa uit: vad din ce in ce mai des stiri cu populatia lumii, care creste dincolo de sustenabilitatea resurselor naturale. eu zic sa asteptam increzatori castrarea chimica pentru exemplarele umane mai putin reusite. e doar o chestiune de timp.
  sigur, faptul ca nazistii au folosit-o pentru purificarea rasei e doar o coincidenta.

  0

  0

  • fact: daca i-am aduna pe toti cei 7 milarde de oameni, fiecare pe cite 1mp, am intra toti de pe planeta in judetul constanta. suprapopulare-suprapopulare, dar s-o stim si noi.

   0

   0

  • #10

   Eu zic sa incepem cu China si India prima data!

   0

   0

 9. Totusi… in ecuatie ar trebui sa fie si un tata. Daca te distrezi fara protectie cu una care nu ia nici pastile apoi… atunci ar trebui sa ai si tu o raspundere ca a ajuns copilul ala sa fie nascut si sa fie aruncat. Mergem pe ideea ca femeile sunt proaste… si la articolul asta nu vad cum s-ar putea demonta ideea, dar totusi… si barbatul ala e la fel de prost.

  0

  0

  • #12

   Si daca barbatul e prost si nu poarta prezervativ pe femeie cat o costa sa ia pastila de dupa! Ah, am uitat majoritatea nici nu stiu ce-s alea metode contraceptive!

   0

   0

 10. Putin off-topic: daca fotografiez in spatiul public un minor care fumeaza sau se bate, pot publica pozele pe blog/site fara cenzura feţei?

  0

  0

 11. acum vreo suta de ani ar fi sunat asa: „a fst gasita mama care si-a abandonat copilul la gunoi acum 2 zile. executia ei va fi poimaine”

  0

  0

 12. #16

  incepe o petitie….ai destui vizitatori…. cine stie poate modifici ceva in tara asta…. te imaginezi cu o statuie?

  0

  0

 13. Le explica cineva tinerilor ca petitiile online sunt la fel de utile ca nisipul pe rana? D-aia avem alesi uninominali sa mergem la ei si sa le cerem sa faca un proiect de lege in acest sens. Daca nu ii gasim in colegiu in zilele cand au liber de la munca pentru „prezenta in colegiu” iar exista masuri legale. Daca toti care dau like, fac petitii online si alte alea s-ar fi dus sa propuna asta parlamentarului din colegiu sigur pana acum ar fi aparut legi dorite de popor si trecute prin filtrul gandirii alesilor. Asa, ramane doar 01011101… pe niste hard-uri de pe servere.

  0

  0

 14. #19

  A fost un caz in orasul meu cu o femeie (o stiu, am lucrat impreuna, nu vorbesc din ziar) care si-a aruncat bebelusul pe camp. Dumnezeu stie ce-o fi fost in capul ei atunci. Era aproape mort cand l-au gasit. Medicul care a fost chemat la locul faptei nu si-a dat seama decat foarte tarziu ca e inca viu pentru ca ii era sila sa puna mana pe el – alt neom. Tot asa ca-n titlul tau, au localizat mama. Partea tare: conditia ca sa scape de inchisoare era sa ia copilul inapoi. Si acum il creste ea. Probabil ca daca era mort o obligau sa-i plateasca inmormantarea sau ceva…

  0

  0

 15. În cazul ăsta, femeia e nebună cu acte în regulă (da, chiar e schizofrenică). Iar problema deja e mult mai gravă, pentru că implică statul şi ce ar fi trebuit să facă pentru a nu se ajunge în situaţia asta.

  0

  0

 16. #21

  Ba, da’ nu gasesc eu una d’asta care sa-mi dea mie/noua copilul?

  0

  0

 17. daca femeia e bolnava psihic sau a avut depresie postnatala, nu e vinovata in totalitate pt fapta ei

  0

  0

  • Ce tare, abia astept sa nasc, ca ma enerveaza vreo 2 gagici, ma duc si le dau foc la casa si dau vina pe depresia postnatala. Dar numai dupa ce nasc, ok?

   0

   0

  • @Moldoveanca: Eşti căsătorită, sau doar vrei să faci copii ?

   0

   0

 18. #27

  Serios acum, pedeapsa cu moartea sau inchisoarea nu sunt realiste. Nascatori ca acestea sunt bine de condamnat sa lucreze pe viata, sub supraveghere stricta, intr-un leagan de copii. Si asta, numai pe hrana si imbracaminte. Fara bani sau alte beneficii.

  0

  0

 19. Trist, dar mai trist este ca astfel de oameni nu sunt supraveghiati, internati intr-un centru, din centrele noastre placa astia ca pe bulevard:(

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]