5 comentarii

 1. #1

  „Autostrada Pitești – Sibiu va fi proiectată pentru o viteză de 120 km/h, limita de viteză putând crește la 140 de km/h acolo unde relieful va permite acest lucru.”

  140? S-au modificat limitele maxime din Codul Rutier?

  0

 2. Toate autostrazile din lumea civilizata au si chestia cu animale. Mai ales astea care trec prin zone de munte.
  asta inseamna din loc in loc cate un pod, cate un tunel.
  Io as zice ca nu se face pentru ca sunt incompetenti aia 🙂

  0

 3. #3

  Viata unui singur om care moare aiurea pe sosele pentru ca nu avem autostrazi valoreaza mai mult decat toata populatia de ursi, cerbi si reptile din Romania.

  0

 4. #5

  E o chestie legata de telecomunicatii cica. In explicatia privind motivul pt care trebuie lasate cai de acces pt animale in marginimea sibiului e identificata expresia „the iohannis is roaming free in the designated area”.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]