5 comentarii

 1. #1

  „Autostrada Pitești – Sibiu va fi proiectată pentru o viteză de 120 km/h, limita de viteză putând crește la 140 de km/h acolo unde relieful va permite acest lucru.”

  140? S-au modificat limitele maxime din Codul Rutier?

  0

 2. Toate autostrazile din lumea civilizata au si chestia cu animale. Mai ales astea care trec prin zone de munte.
  asta inseamna din loc in loc cate un pod, cate un tunel.
  Io as zice ca nu se face pentru ca sunt incompetenti aia :)

  0

 3. #3

  Viata unui singur om care moare aiurea pe sosele pentru ca nu avem autostrazi valoreaza mai mult decat toata populatia de ursi, cerbi si reptile din Romania.

  0

 4. #5

  E o chestie legata de telecomunicatii cica. In explicatia privind motivul pt care trebuie lasate cai de acces pt animale in marginimea sibiului e identificata expresia „the iohannis is roaming free in the designated area”.

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]