5 comentarii

 1. #1

  „Autostrada Pitești – Sibiu va fi proiectată pentru o viteză de 120 km/h, limita de viteză putând crește la 140 de km/h acolo unde relieful va permite acest lucru.”

  140? S-au modificat limitele maxime din Codul Rutier?

  0

  0

 2. Toate autostrazile din lumea civilizata au si chestia cu animale. Mai ales astea care trec prin zone de munte.
  asta inseamna din loc in loc cate un pod, cate un tunel.
  Io as zice ca nu se face pentru ca sunt incompetenti aia :)

  0

  0

 3. #3

  Viata unui singur om care moare aiurea pe sosele pentru ca nu avem autostrazi valoreaza mai mult decat toata populatia de ursi, cerbi si reptile din Romania.

  0

  0

 4. #5

  E o chestie legata de telecomunicatii cica. In explicatia privind motivul pt care trebuie lasate cai de acces pt animale in marginimea sibiului e identificata expresia „the iohannis is roaming free in the designated area”.

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]