Auzite la examenul de soferi

– Ba, stii butoanele de pe masina? Nu? Pai de ce nu le stii? Eu sa te invat?
– Ai picat de la o amarata de prioritate? Prioritatea e cea mai importanta. Asta e, la tăţi ni-i greu (catre o papusica plangacioasa de sarea camesha pe ea)
– Am fluturasi in stomac impreuna cu voi. Eh, ce stiti voi ce greu e sa fii instructor auto.
– Nu uita ca si el e om. Si el se caca, se baseste, mananca un gratar.
– As vrea sa pot sa fiu in locul vostru, sa luati toti, ca de aia picati.
– Permisul e sfant.
– Uite la aia ce vaca e. A, e instructoare. E femeie…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. ce texte au oamenii in ei, cand am dat eu nu tin minte sa se fi zis dinastea 😀

  Thumb up 0
 2. Geniale astea :)) Imi aduc aminte de vremurile bune cand faceam si eu scoala de soferi…

  Thumb up 0
 3. da, se pare ca lumea pica de la prioritate. ma intreb de ce… :-))

  Thumb up 0
 4. Din cate am observat e cam greu sa fi instructor. Te doare inima cand toti dromaderii iti fac abreiaju praf si fiecare zi cu masina nelovita e sfanta.

  Thumb up 0
 5. La mine la examen, flutura un coleg suta de euro de parca era batista. A picat dobitocul! :))

  Thumb up 0
 6. @Ciobi: like…d’uh. nu sunt nici politistii atat de cretini, spagile se stabilesc si se dau cui trebuie, unde trebuie, la momentul care trebuie. 🙂

  Thumb up 0
 7. ma da nu ma speriati ca si eu in curand am examen 🙁

  Thumb up 0
 8. Napster, sa stii ca iti trec durerile cand la traseu primesti cate 30 RON taxa inmultite cu 2 serii pe zi x 2 sau 3 zile pe saptamana..ia vezi cat rezulta..asta doar de la traseu.

  Thumb up 0
 9. faina ultima :))

  examenele se dau ca sa ai ce povesti peste ani… asa cum bunicamiu imi povestea de prin razboi

  Thumb up 0
 10. #10

  sicofantule , energumenule…..inceteaza cu diatribele tale la adresa lui darius groza, castigatorul unicei competitii a bloggerilor autohtoni..ia-te de manuta cu patibularul de cosmar si vizualizati-va in posstura penibila de detractori ai genialului, unicului..jeg….haha

  Thumb up 0
 11. Cand am luat eu permisul (acu 4 luni) printre candidatii care au facut scoala cu instructorul meu se numara si un tip pe la vreo 35 ani. Barbat in toata firea, serios, profesor de geografie. Eu eram foarteee relaxat (ce-a mai greu a trecut [scrisul]) fiindca stiam ca-l iau. Am codus perfect, am fost felicitat de catre politist.
  Tipul acela incepea sa tremure, se agita, brusca masina, etc. A cazut. Nu am fost mirat. E ciudat ce pot face din tine emotiile.

  Thumb up 0
 12. @pisicainbocanci: Sarut mana! A picat pentru ca nu stia sa conduca nu pentru ca flutura suta de euro. Eu eram pe bancheta din spate si era sa ne bage in copac.
  Politistii chiar sunt cretini, generalizand.

  Thumb up 0
 13. pe mine tipul de dinaintea mea era sa ma bage intr-o duba, asta ca sa nu mai zic ca mergea pe contrasens. cand am ajuns eu la volan deja eram socata…

  Thumb up 0
 14. Da pe aia ai auzit-o cu ” Iesi din masina si fa-mi o parcare laterala…dar motoru de ce nu se aude”?? „fa si vruuum-vruum”..

  Thumb up 0
 15. #15

  am dat si eu ieri ex auto …am luat a doua oara ..prima oara am picat la oras ca tremuram si aveam niste emotii de parca politaiul nu era tot un om …a doua oara am mers cu tupeu si chiar am si conversat cu politaiul care aparent era un om ursuz. ..totul e sa fii sigur pe tine si sa dai prioritate…cel mai tare ma bucur ca am luat fara spaga…la noi in bc 200 euro se da si cam rar trec astia care nu dau bani

  Thumb up 0
 16. #16

  felicitari. bine c a-ai luat, nu conteaza din a cata

  Thumb up 0