Avea rugăciuni și poze cu icoane!

Știți, cred, opinia mea despre religie în general și practicanții ei fervenți, în special. AȘa că, probabil, nu e nevoie să îmi justific atitudinile în cazul de față, pentru că nu pot fi bănuit de partizanat habotnico-religios.

Știați că s-a terminat percheziția laptopului fetei de 16 ani care a fugit de acasă, direct la mănăstire.
Știți care a fost cea mai mare oripilare a presei?

FATA AVEA RUGĂCIUNI ȘI POZE CU ICOANE ÎN CALCULATOR!

Înțelegeți degradarea morală prin care trecea copilul acela? În loc să aibă filme porno care să o conțină, poze de la petreceri în care e beată ruptă (YOLO!!), ilustrații de când învăța ce e dragostea orală, prin vamă, ea are POZE CU ICOANE!!

Oricât m-aș strădui, din poziția mea de ateu, nu pot înțelege starea de decrepitudine morală la care a ajuns presa. În alergarea furibundă după bani și după vânzarea cu orice preț, se duc pe copcă orice principii jurnalistice, orice drept real la informare a cetățeanului, de către cei ce încă se mai supranumesc, ei înșiși, a 4 a putere în stat.

Știți care e de fapt problema?
Problema este că, într-o țară cu 90% creștini, la nivel declarativ, toți ordodocșii ăștia, toți alcoolicii ce zic doamne-ajută când duc sticla la gură, toate gospodinele ce se șterg de fecalele rămase de la hârtia igienică roz, pe șorțul de bucătărie, după care mai bagă o tocană, toți rămân uimiți, citesc, privesc la televizor acest gunoi gata rumegat și exclamă:

– Auzi, curva dracului, avea icoane în calculator. Doamne ferește de așa copii, bărbate, că ne ducem dracului.

Screen Shot 2014-03-21 at 01.45.07

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. #1

  Pai da cum ma.. sa n`ai tu o manea, o poza cu o tatza sau o putza (depinde de caz) in calculator ? apai la ce mai folosesti calculatoru’ ala ?

  Thumb up 0
 2. Ursitoarele astea cum le platesti la ora sau la numar?

  Thumb up 0
 3. #4

  Cate o ora cu fiecare 🙂

  Thumb up 0
 4. asta îmi aduce aminte de o întâmplare. nepoata mea făcea parte dintr-o echipă care urma să plece la un concurs în SUA. în mod normal ea era rezervă. dacă ar fi vrut să plece ar fi trebuit să-şi plătească singură costurile deplasării, ceea ce nu era cazul. de dorit îşi dorea dar … una dintre fetele titulare a sărbătorit cu mult patos nu ştiu ce reuşită. s-a îmbătat atât de tare încât a cazut şi şi-a rupt piciorul fără ca pe moment să relizeze ce i se întâmplă. că de, era anesteziată. cert este că n-a mai putut pleca iar următorul pe lista cu plecări a fost nepoata mea. care s-a bucurat enorm. noi i-am atras atenţia să nu se bucure de răul altuia iar ea s-a uitat la noi nedumerită „da ce, io am pus-o să bea?”. cam ăsta era adevărul. vorbim de tineri de 20 de ani, adică nu prea departe de fetiţa cu pricina. n-am aflat ce naiba sărbătorea colega aceea de s-a îmbătat atât de tare. şi credeţi-mă că poveştile cu n-a ţinut la băutură nu prea merg. am văzut o tănără care a băut în decurs de 3-4 ore, patru beri şi 100 de vodcă şi nu părea să fie prea afectată. la un moment dat, cică, o durea capul, cineva i-a atras atenţia că avea şi de unde iar replica a fost genială „a, nu, nu e de la asta, când am fost cu mama la pizza (reţineţi cu mama) am băut 5 beri şi o sută de vodcă şi n-am avut nimic, probabil m-a deocheat careva”. de-am căzut pe spate. şi nu, nu sunt omul abstinent dar să ai 19 ani, să fii fată, să te lauzi cu cât poţi turna în tine mi se pare mult prea mult.

  Thumb up 0
  • #6

   fă-mi și mie cunoștință cu fata asta

   Thumb up 0
  • #7

   Mie-mi plac femeile care tin la bautura, ai ceva avantaje daca te cuplezi cu una d-asta.
   1. Cumpara si ea bautura si nu face urat.
   2. Poti sa o scoti linistit in societate (adica la bere cu prietenii) ca n-o sa se uite urat la tine cand te-ai ametit si ai inceput sa mai scapi cate o prostie.
   3. Poti sa o tragi de limba, iti spune supararile ei mai vechi fara sa se isterizeze.
   4. Cumpara si ea bautura! Ca-i place doar.

   Thumb up 0
  • #8

   nasol ca nu poate sa te conduca acasa cand esti beat, dar de aia exista taxi-uri

   Thumb up 0
  • #9

   Deci ma jur ca nu am inteles ce ai vrut sa scrii… E ceva in genul „s-a intors inapoi ca sa inainteze inainte”… Uat da Fac?!

   Thumb up 0
  • #10

   Imi plac merele! Am inteles de la liliana ca putem sa deliberam pe aici orice altceva…

   Thumb up 0
 5. #11

  ultimul paragraf l-am gândit înainte sa-l citesc :))

  Thumb up 0
 6. #12

  Intruziunea asta, cu picioarele, in viata unei adolescente de 15 ani (o varsta extrem de dificila) mi se pare absolut josnica. Si din parea presei, care continua cu stiri de genul asta, dar, mult mai grav, din partea politiei, care continua sa furnizeze informatii despre ancheta (ca au perchezitionat laptopul, ce au gasit pe laptop etc.)

  Thumb up 0
 7. #13

  Numai mie mi se pare ciudat ca fetei i s-a perschezitionat(verificat) calculatorul, ptr ca a fugit de acasa? Care-i legatura? Adica ce s-au gandit autoritatile sa gaseasca, corespondenta secreta cu inorogul mascat de la manastire in care acesta o convingea ce sa faca si ce sa dreaga? Si de ce dracu au ajuns in presa informatiile cu continutul acelui laptop? Putea sa fie orice acolo, totul ar trebui sa ramana in cercul inchis anchetator-anchetat-inculpat.

  Thumb up 0
 8. Arhi, cred ca ai observat si tu ca in tara asta indiferent de ce ai face, indiferente de ce ai crede mereu se gasesc 90% care sa conteste.

  Thumb up 0
 9. Virgula imediat după „hartia igienica roz” e inutila!
  Să ai o zi minunată în continuare!

  Thumb up 0
  • #16

   Arhi e dolofan si are nevoie de mai multe pauze de respirat, nu fi hater!
   Sanatate si numai bine!

   Thumb up 0
  • #17

   Arhi NU mai e dolofan si suntem cu totii mandri de el.

  • #18

   SexyArhi!

   Thumb up 0
  • #19

   Eu zic sa iei toate articolele de pe blog la puricat, chiar si comentariile, si sa ne faci o lista amanuntita cu virgule in plus sau lipsa. Ne intereseaza enorm subiectul.

   Thumb up 0
 10. #20

  zilele trecute era un articol in EVZ. citez titlul din memorie: „NU O SA SCREZI CE OPERATIE SI-A FACUT SOTIA LUI ILIE NASTASE. O SA VOMITI CAND O SA VEZI” – deci asta cu vomitatul e maxim, e noua si chiar ca ramai prost de perplex cand vezi asa ceva. iar in fotografie nu era nimic neobisnuit. niste cearcane de la botox, cu nimic iesite din comun.

  Thumb up 0
 11. #21

  „Pe vremuri”, lumea avea filme de pe ogrish pe calculator, acum au icoane. E incredibil cat de mult s-a degradat societatea socialista multilateral dezvoltata.

  Thumb up 0
 12. Mihai, cu care dintre ele, că eu vorbeam de două.
  RetardedRacoons, la fel. ce vrei tu de fapt nu se numeşte femeie, că de, femeia strânge lacrima în colţul ochiului şi are în ea toată sensibilitatea lumii, da e greu să pricepi
  Perkele idem. la fel şi NoName
  coSSoŞ mă explic imediat.
  citiţi, din nou, cu atenţie ce a scris Arhi, mai ales finalul. nu are sens să mai dau şi eu copy-paste că devenim deja o naţie de copy-paste. părerea mea este că avem de-a face cu doi adulţi, ce şi-au aruncat oalele în cap la divorţ, cu poliţia română la fel de tâmpită şi cu un copil care n-a ştiut ce să facă. plus o babă tembelă – vezi bunica. era mai firesc ca acest copil sî devină o mică sugativă, de orice fel? şi da, nu sunt o femeie-gospodină, şi dau copy-paste „gospodinele ce se șterg de fecalele rămase de la hârtia igienică roz, pe șorțul de bucătărie, după care mai bagă o tocană, … ” asta mi-a plăcut maxim, deci, avem copii, întâmplător avem o fată, ce vrem? cum vrem? bărbaţii ştiu de ce. că de-aia se spune că la bărbatul care e bărbat îi Cel de sus şi o fată, ca să-şi aducă aminte.

  Thumb up 0
 13. #24

  Are si lucruri bune religia, mã gândesc cã în românia nu o sã acceptãm niciodatã cãsãtoria între persoane de acelasi sex.

  Thumb up 0