Știți, cred, opinia mea despre religie în general și practicanții ei fervenți, în special. AȘa că, probabil, nu e nevoie să îmi justific atitudinile în cazul de față, pentru că nu pot fi bănuit de partizanat habotnico-religios.

Știați că s-a terminat percheziția laptopului fetei de 16 ani care a fugit de acasă, direct la mănăstire.
Știți care a fost cea mai mare oripilare a presei?

FATA AVEA RUGĂCIUNI ȘI POZE CU ICOANE ÎN CALCULATOR!

Înțelegeți degradarea morală prin care trecea copilul acela? În loc să aibă filme porno care să o conțină, poze de la petreceri în care e beată ruptă (YOLO!!), ilustrații de când învăța ce e dragostea orală, prin vamă, ea are POZE CU ICOANE!!

Oricât m-aș strădui, din poziția mea de ateu, nu pot înțelege starea de decrepitudine morală la care a ajuns presa. În alergarea furibundă după bani și după vânzarea cu orice preț, se duc pe copcă orice principii jurnalistice, orice drept real la informare a cetățeanului, de către cei ce încă se mai supranumesc, ei înșiși, a 4 a putere în stat.

Știți care e de fapt problema?
Problema este că, într-o țară cu 90% creștini, la nivel declarativ, toți ordodocșii ăștia, toți alcoolicii ce zic doamne-ajută când duc sticla la gură, toate gospodinele ce se șterg de fecalele rămase de la hârtia igienică roz, pe șorțul de bucătărie, după care mai bagă o tocană, toți rămân uimiți, citesc, privesc la televizor acest gunoi gata rumegat și exclamă:

– Auzi, curva dracului, avea icoane în calculator. Doamne ferește de așa copii, bărbate, că ne ducem dracului.

Screen Shot 2014-03-21 at 01.45.07