Avem spirit întreprinzător

Fiți atenți cu mare atenție la anunț, da?
Omul vrea să vândă un teren în valoare de 13 000 euro plus TVA. Adică 15 120 E, că dacă nu ești firmă, îți iei țeapă, nu îți deduci nici un ban.

Și pune poza terenului.
CARE E ÎN SPATELE MAȘINII. Pe întuneric. Se putea muta stânga dreapta, ieșirea fiind de 12 metri liniari. Putea muta mașina. Nu. El a pus poza unei rulote și a zis explicativ terenul e în spate.

Dar vrea 15 000 euro.

tks Stefan

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. Ceva de genul era unu’ pe okazii, vindea caciuli de iarna si a fotografiat dulapul cu hainele.. si erau acolo 2-3 sapci.

  Thumb up 0
 2. Banuiesc ca nu a vrut sa arate terenul, ca sa te duci acolo si poate negociezi… asa cum practica agentiile si alti proprietari cretini. Eu am primit un telefon de la o agentie, sa merg sa vad o garsoniera la Titan, care e la etajul 4 si mobilata. Cand am ajuns acolo, garsoniera era la etajul 1, nemobilata si arata deplorabil. Well… asa da, m-am invoit de la munca, am mers ca boul pana acolo… ca sa am de unde pleca. Probabil ca merge si nenea pe acelasi principiu si, de fapt, pe teren se afla o mare groapa pe care „o vei umple tu cumva”

  Thumb up 0
  • Asa am patit si eu cu un agent imobiliar dobitoc. Dupa ce l-am intrebat de doua ori amanuntele. Dar cum el nu a stiut ca sunt mai nebun si casa era la vreo 12 km de oras, l-am lasat acolo, sa vina cu ocazie.

   Thumb up 0
 3. fuuuarte tare poza! De fapt, cred ca e vorba despre o reclama mascata :)) Gen: ‘Nu, nu vand rulota, doar o fac de rusine!’

  Thumb up 0
 4. Întrebare pentru clasa a patra. Ce faci cu un teren care nu are minim 15 metri deschidere? Că nu ți se mai dă autorizație să-ți ridici o casă pe el.

  Thumb up 0
 5. Ti-aduce biznesul in fata casei.
  Mai lipsesc baietii cu alba/neagra

  Thumb up 0
 6. era mai demult o chestie cu strachină şi un căţel. Omu vroia strachina şi cumpăra până la urmă căţelul. Aşa o fi şi aici cu rulota…
  @daffy am eu câteva autorizaţii unde terenul are front mai mic de 15 metri stai liniştit

  Thumb up 0
 7. Nentu Popa, nu te contrazic, probabil așa o fi, depinde și când ai luat autorizația . Dar de chestia asta s-a lovit un prieten anul trecut, că a vrut să-și ridice casa și s-a lovit de treaba asta, având mai puțin de 15 metri deschidere, așa că a luat un proiect de renovare, a ținut o cameră din casa veche și s-a apuca să ridice din camera aia în spate.

  Thumb up 0
  • #9

   Nu stii ce vorbesti, limita este la 7 metri. Eu am 12,6 m si nu am avut nicio problema.

   Thumb up 0
 8. Are gaz , curent electric si … pietris (drumuri acces amenajate) . Aceasta transpare la metoda de a pune rulota in fotografie, rulota FARA noroi pe ea 🙂

  Thumb up 0
 9. #11

  Cu masina iti aduce terenu’ acasa si ti-l lasa la poarta.

  Thumb up 0
 10. Vrei teren? Vii pe timp de noapte in spatele rulotei la o bata de baseball.
  Cam asta era mesajul 🙁

  Thumb up 0
 11. Numai eu am dat click si am vazut ca poza din articolul tau nu corespunde cu cea de pe site?.. poate o fi schimbat-o

  Thumb up 0
  • nenea » din fericire pentru mine, intotdeauna fac printscreen in asemenea cazuri

   Thumb up 0
 12. Chiar eram un pic dezamagit ca a schimbat poza, ma bucur ca ai pus printscreenul, acum pot sa rad si eu :))

  Thumb up 0