Avengers

Atenție, urmează spoilere.
Am râs cu poftă la Avengers. Cel puțin la unele faze.
Totuși a început să mă enerveze maxim titulatura asta de film 3D, când filmul nu are nici o treabă cu 3D-ul.

Filmul e un fel de continuare la Thor. Loki, fracsu, vorbește cu un tip, nu știm cine, care îi zice că pe pământ e o chestie, nu știm de unde și cum și bum, Loki vrea să fie președintele pământului. Da, așa e, destul de ilogică deschidere. Mai sunt chestii ilogice. Cum apare Thor, ce spanak sunt atât de terifianți soldații ăia de vin prin portal, că îi omoară lumea ca pe țânțari, la ce foloseau balenele alea de metal, în afară de a se plimba pe-acolo și a face frumos, care e treaba cu băiatul cu arcul, ce e, de unde vine și unde se duce etc.

În fine, trecând peste toate astea, filmul nu își dezminte menirea, doar e făcut de Marvel. Merită să pierzi 2 ore la el. Are unele faze cu comic de situatie si de dialog foarte bun. Chiar râdeau oamenii din sală bine de tot.

11 comentarii

 1. Deci e o comedie mișto care nici măcar nu e 3D :-)

  0

 2. #3

  se vede ca nu esti Marvel fan :))
  Hawkeye si BlackWidow sunt personaje destul de importante in universul Marvel. Balenele erau troop carriers (aka aduceau tantarii aia metalici) Iar soldateii aia metalici erau batuti doar de supereroi ca armata o freca formand perimetre :))

  0

  • #4

   Alex » nu m-am dat niciodata pe spate la benzi desenate. pe vremea mea taica, erau doar pif si hercule impreuna cu rahan. nu mi-au placut nici alea

   0

  • #5

   right

   0

 3. Adevarul este ca se gasesc faze comice din plin in acest film si este o realizare destul de buna

  0

  • #7

   alexandra, nici de-al dracu’ nu dau click pe linkul tau

   0

  • #8

   Alexandra iti scoti sanii la inaintare ca sa ai mai multe accesari la blog? ;)

   0

  • Daca dai clic, iti dai seama ca blogul nu e scris de ea.

   0

  • Eu am dat, nu m-am putut abtine :)) Anyway, abia astept sa-l vad, ma duc marti la CinemaCity, ca mi-e aiurea sa-l piratez.

   0

 4. #11

  Nu ca vreau sa fac pe interesantul, dar n-am mai vazut un film mai slab… da, am ras de vreo patru ori, si cam atat (faza cea mai tare e cand Hulk bate zeul, ca sa evit spoilerul :), dar in rest e jale – dialog patetic, scenariu plin de gauri, camera de sticla care poate sechestra o fiinta cu puteri infinite, o sursa de energie incredibila care nu ajuta la nimic, fulgere care in loc sa arda circuite electrice le incarca etc etc etc.

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.