13 comentarii

 1. Asta nu e nimic ….
  Sapt trecuta am vrut sa comand si eu … un parfum doua de la marele site fragil.ro intru pe site adaug in cos … dau sa comand … si canci nimic
  Citesc pe la ei pe site … cica comenzi sa fac doar pe mess telefonic sau la mailu de contact ….
  Bun hai ca nui nici o buba ca un MAGAZIN ONLINE sa nu faci comanda online …

  Am dat mail cu ce vroiam sa cumpar si date sa trimita coletu
  Au trecut vreo 7-9 zile si NICI UN RASPUNS
  Ce sa zic profesionalism maxim ….

 2. Fiind criza si tot romanul stiind putin php firmele angajeaza orice pulete pt a se ocupa de securitatea unui site.

  • Ce-are sula cu prefectura ? Adică php-ul cu un admin cât de cât capabil să ascundă măcar rahaturile alea (că tot avem sus poza) ?
   Naibii, e destul de simplu să faci MĂCAR un htaccess ca să-ți permită accesul la acel folder doar de la anumite adrese ip. Să ascunzi semnătura aia de la apache e și mai banal.
   De fapt nici nu-mi pot imagina la ce s-a gândit istețul ăla care-a lăsat folderele respective la liber fără nici un fel de protecție. Totuși e ceva să vezi listele de facturi ZILNICE plus listele cu datornici.

   Ah, există și posibilitatea să fi fost un șef îndeajuns de idiot încât să ceară treaba asta și să zică subordonatului că el vrea să vadă toate alea de oriunde s-ar afla. Și fără parole că nu ține el minte detalii neimportante d’astea.

 3. Mi-ai facut pofta de lokum!

 4. Menta, apa de trandafiri, cacao, rodii… merita mers la Istanbul doar pentru lokum! Arhi, scuze…

 5. misto expunere…someone is gonna loose his job

 6. trebuie înţeles faptul că atunci când faci cumpărături pe net te supui unor riscuri. asat nu inseamna ca nu mai trebuie sa folosim comertul electronic! cât despre încrederea în el…

 7. #11

  Pai daca sus la adresa nu-i https adica legatura securizata sau jos in pagina securizata pe 128 sau 256 de biti nici nu ma stresez sa introduc datele cardului-ca romanilor le e frica sa cumpere din magazine online problema lor; sa cumpere din magazine reale mai scump atunci!

 8. @PlayActive – degeaba ai securizare pe 10 TB si 5 seseleuri daca tii public ceva de genu’ „upload/clienti_iulie.xls”

 9. Da, comerțul electronic e ”bau bau”… atâta timp cât ne share-uim o grămadă de informații pe facebook, foursquare, etc…