Azi mă duc și îmi iau permisul

Am rezistat astăzi și nu am mers cu mașina, dar, de curiozitate, am întrebat un avocat specialist, care chiar cunoaște situația. Problema e simplă. Tu ai la tine o dovadă care arată că ai avut permisul suspendat din data de X. Dovada respectivă i-o arăți polițistului iar el, în teorie, conform procedurilor interne, ar trebui să îți dea doar amendă și atât.

Problema mare ține însă de oamenii peste care dai. Pentru că ei nu au cum să fie verificați de nici un fel, dacă nu îi convine de tine, poți să îi arîți țâșpe dovezi, el își va bate joc de tine și îți va deschide dosar penal. Știe că nu are nici o treabă, dar pe el nu îl costă nimic, e la serviciu. În schimb, tu vei pierde și timp și bani într-o judecătorie și, desigur, până atunci, tot nu ai permis.

Așa că mai bine vă vedeți de treabă.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. Cum ai rezistat 30 de zile, puteai sa mai astepti una, zic eu.

  0

  0

  • Uita-te si tu mai jos la articole … eu zic ca era destul de dificil sa mai astepte inca una, nu era orice zi : ) .

   0

   0

  • Stiu treaba. Dar daca era sa-l prinda, si cum spune si el, poate dadea de un milog, cum mai statea treaba?

   0

   0

  • serbanlaurentiu »

   Am rezistat astăzi și nu am mers cu mașina, dar, de curiozitate, am întrebat un avocat specialist, care chiar cunoaște situația.

   iar voi ati inteles ca am mers cu masina. r u 4 real?

   0

   0

  • Nuu master! Exact asta spuneam. Sorry, m-am exprimat eu gresit. Btw, eu vroiam sa zis ca ai facut bine ca nu ai mers cu masina. :) E noapte, mi-e cam somn…

   0

   0

 2. Nu înţeleg de ce atâta grabă.

  0

  0

 3. #7

  eu unul as vrea ca chestia asta cu lasatul fara permis sa fie scoasa sau macar idiotenia asta cu actele la tine.
  eu plecam odata din bucuresti si imi expira asigurarea in cateva zile, am fost am facut una cu o zi inainte si pe urma cand am plecat le-am pus intr-o valiza si de acolo in portbagaj.
  am mai fost sa iau niste prieteni de la camin in regie ca mergeau in directia mea si cum era sambata la ora 4AM m-au oprit si a trebuit sa dau bagajele jos sa ii arat asigurarea si sa suport mistouri ca vreau sa il plictisesc si ca nu am asigurarea si talonu la mine.

  0

  0

 4. #8

  de ce tot intru la moderare? :-s

  0

  0

 5. Deci am avut dreptate ;)
  Ma bucur ca ai stat cuminte…si imi pare rau pentru prima postare de atunci,a fost de pe mobil si imi era lene sa scriu prea mult.
  Intreaba-l si pe politistul de la ghiseu care e treaba,pentru o siguranta mai mare.
  Sa-l tii sanatos in buzunar/portofel.

  0

  0

 6. #10

  Si cu ce te ajuta asta pe tine sa-ti recuperezi timpul pierdut? Ca-si pierde el timpul nu ma incalzeste cu nimic.

  0

  0

 7. Felicitari pt permis pana la ora asta banuiesc ca l-ai luat deja :)

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]