b1.ro fură fotografii

Doru Panaitescu e un tip care, printre altele, este foarte pasionat de biodiversitate și face poze de acelea tip Discovery Science, prin toată lumea, la tot felul de păsări și șopârle.

B1 punct ro este un site de știri care ilustrează o mizerie de știre despre un șarpe de casă în Cișmigiu cu poza unui boa de nisip fotografiat de Doru. Poză pe care o taie exact la limita watermarkului, adică este evident furtul și intenția sa.

Principial, acum aștept o reacție de aceea Dar vai, de ce ai scris, trebuia să ne anunți, așa e deontologic, nu ne lovim reciproc.

Așa cum fac hoții.

13 comentarii

 1. #1

  Eu zic sa vedem si partea buna a situatiei si anume ca s-au documentat si au pus o poza cu un sarpe, ca daca erau la fel de idioti ca Antena Stars puneau o poza cu un tractor.

  0

 2. #2

  Eu zic sa vedem si partea buna a situatiei si anume ca s-au documentat si au pus o poza cu un sarpe, ca daca erau la fel de idioti ca Antena Stars puneau o poza cu un tractor.

  0

 3. #3

  Oare dacă l-am bătea bine de tot pe autorul articolului?

  0

 4. Un angajat al unui client de-al meu a pus din greseala o poza luata de undeva ( din .ro ).
  A platit 3000e …

  0

  • #5

   Hai sa nu mai mintim si sa spunem povesti pentru creduli.
   La noi nu se inchid siteurile de filme online si tu vorbesti de mii de euro pentru o poza.

   0

  • #6

   @Pancu vezi ca mai jos e 5k poza…

   0

 5. #7

  Pai nu e gratis daca e pe google?

  0

 6. #9

  nu’i nimic de văzut la b1
  ș’așa nu se uită nimeni la ei

  0

 7. La facultate am avut niste colegi care s-au hotarat ei sa foloseasca intr-un proiect pentru facultate niste poze „de pe net”. Si le-au bagat in proiect, iar proiectul a fost chiar bun pentru ca a ajuns in biblioteca universitatii. Cateva luni mai tarziu a veni o factura de 10 000 euro pentru 2 poze folosite in proiect si care nu aveau sursa. Doru Panaitescu nu poate sa le trimita o factura la sediu?

  0

  • #11

   Aşa, şi? Du povestea până la capăt. Ce s-a întâmplat?

   0

 8. #12

  Știrile b1.ro sunt ilustrate cu poze de pe Google. (Acum se vede cât de reale sunt toate postările lor când apare o imagine cu un balaur de genul și titluri șocante, iar în realitate… )

  Doar când e ceva, exclusivitate, se face o captură din live-ul lor. Spun asta din experiență. A trecut ceva timp de atunci, bineînțeles. Poate sunt câteva modificări, dar de regulă redactorul șef te citește (dacă nu o fi fost schimbat, între timp) – ai verificat să vezi dacă au schimbat fotografia?

  0

Citește și...

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]

Vorbeam cu un prieten pe facebook despre filmele proaste pe care le-am văzut de-a lungul vieții. El zicea de Zohan și de Cool as Ice, eu, fiind mai bătrân și lejer sclerozat, nu reușesc să îmi aduc aminte de filmele foarte proaste ale vieții mele. Dar îmi aduc aminte că Hellboy 3 și […]

Mă uitam pe NEtflix la ultimul film cu zombie apărut, ceva prequel la The walking dead, Black Summer. Frumușel făcut, dacă ești fan al genului și nu te deranjează unele îndoituri ale legilor fizice, recomand. Nu sunt vreun fan, dar am văzut și TWD, și FTWD, știți cum e, nu e ușor, nu […]