Back to school de la NVIDIA

Și cum mergeam eu în trafic și mă gândeam cu drag la diverse, am realizat că Stai, aglomerația asta nu e definitivă, ÎNCĂ NU AU VENIT STUDENȚII!!!! Urmează, evident, back to school, dar cu studenți. Și cu omor mai mare în trafic. Și shopping de electronice noi.

Desigur, primul gând ar fi, ca student, că îți vei lua ce ai nevoie pentru a studia de zor și de a ajunge primul în clasă. Sau poți să fii smarty, să vii cu PC-ul de anul trecut, pui o placă video mișto de la NVIDIA și iată, te descurci bine și cu bani decenți.

Nu, serios, evenimentele astea de vânzări tip Back to school sunt foarte bune pentru elevi și studenți, pentru că aduc tot felul de reduceri foarte interesante, pentru o gamă largă de chestii. Plus idei de cumpărături.

5 comentarii

 1. M-am dus pe link. 142.99 lei Placa video GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER™ Gaming OC, 8GB, GDDR6, 256-bit.
  Am înghețat, am zis că jackpot.
  Am scrollat mai jos.
  Mi-a trecut.

  0

 2. #2

  Studenții cumpără de pe forum.computergames

  1

 3. #4

  voiam să desenez ceva spaceship și nu aveam inspirație, uite că văzând plăcile alea video mi-a cam venit.

  0

 4. forum.computergamers

  Fixed :)

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.