Banci: Dobanda, dobanda mea

Mai tineti minte cum ziceam aici ca soacra-mea presteaza pe scari la bancpost sa ii dea un credit?
Ei bine, i l-a dat.
Eu sunt nelamurit. De ce bancile isi mint clientii?
Soacra-mea e o femeie simpla, ea stie ca dobanda e dobanda si aia se plateste. SI inainte de a lua imprumutul, se certa cu mine ca nu e adevarat, ca ce e aia DAE, ca ei i-a zis fata de la banca ca dobanda e de 7%, si sa termin cu prostiile.
Ei bine, cand i-a pus contractul in fata si a vazut ca plateste de fapt 21%, s-a inverzit.
Bai bancarilor, de ce mintiti oamenii?
Cred ca daca exista iad, el este pavat cu trupuri de angajati de banci.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

2 comentarii

  1. Cei mai multi oameni se pacalesc cu DAE. E criteriul dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand vrei sa iei un imprumut fie in bani fie direct din magazin.
    Dar persoanelor in varsta nu ai cum sa le explici … unii sunt batuti in cap efectiv.
    Cand am vrut sa-mi iau laptop si jumatate din suma sa o pun pe credit am avut optiunea sa iau cu o DAE de 16%, ceea ce era foarte bine. Dar n-am mai avut nevoie de credit after all … :))

  2. astia si avocatii

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]