Banci Romania: Astazi, Bancpost

Din motive obiective, soacra-mea s-a trezit ca vrea un imprumut. Unde sa mergem noi? Haide la Bancpost, ca e singura care te primeste cu pensia mai mica de 800 de lei.
La Bancpost se intra pe o usa mica, mica, in fata careia e un paznic mic mic si batran batran, care te indruma spre biroul credite.
Adica la etajul doi.
Pe scari, desigur. Fara lift. Oamenii trebuie sa dovedeasca ca sunt sanatosi si capabili sa duca un imprumut la capat, nu?
Ajungem la etajul doi. In fata unicei usi de acolo, o aglomeratie care imi aducea aminte cu drag de meciurile de rugby din fata alimentarelor, cand cumparam tacamuri, sau salam cu soia, 200 de grame de caciula, pe bon.
Noi, fiind de tipul smecher, intram inauntru, sa ne interesam ce si cum.

– Fiti amabil, in legatura cu un credit, dorim niste informatii.
– Va rog sa astepati afara.
– Da, am inteles, dar noi vream sa stim doar daca e posibil sau nu.
– Va rog sa asteptati afara, cand va va veni randul veti fi informat.
– Stiti, noi nu vrem decat o informatie mica..
– Domnule, dumneata nu auzi? Iesi afara imediat din birou!

Am iesit spasit, si ne-am amestecat in marea masa de doritori de credite de la usa. Circa 15 oameni. Inghesuiti intr-un hol e 4 metri patrati. Fara geamuri. Fara scaune. Scoacra-mii i s-a facut rau si nah, ce sa faca, s-a pus in cur pe treptele de la scara. Nu a trecut mult, si a trecut o pizda de aia din banca, impreuna cu unul din gelatii ei colegi, si in trecere i-am auzit „ce animale, nu pot sta in picioare, sau pe scari”.

Am stat circa o ora si jumatate, asteptand sa isi termine cafelele doamnele de la banca, sa discute ultimul meci domnii, sa urce si sa coboare de 20 de ori intre etajul 1 si 2, pentru ca nu-i asa, nu se poate sa ai un copiator in fiecare birou, trebuie sa fie unul singur, la etajul unu. Trebuie copii pentru fiecare client? Da. De ce nu e copiator? E scumpe do`le, si Bancpost e inca de stat, in mentalitati.

Vestea buna e ca se poate lua imprumutl. Domnilor de la Bancpost, va urez multa sanatate si fericire, pe fatza, in limba rromales.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. Data viitoare cand te mai dau afara bag-o pe aia cu „nu pot, bah, ca io-s venit cu zugravitu (sau dupa caz) cu rigipsu de la tavanu’ fals”.
  Sau, daca te simti in forma maxima, poti apela la „ala care iese esti tu; de azi eu lucrez aici”
  Sa vezi ce fete interesante isi trag :))

  Thumb up 0
 2. Tot io’s; am uitat sa te intreb o chestie de maxima importanta:
  Fericire pe fatza (in limba romales), cumva inseamna – la modul sinonim- sloboz respectiv, in inglishtana, cum ?!?

  Thumb up 0
 3. S FATZA TOT IN LIMBA ROMALES

  Thumb up 0
 4. o ora jumate? c’mon, tre sa fie si alte banci care dau credite pentru suma aia.

  ai stat cam prea mult

  Thumb up 0
 5. eu am stat vreo 15-20 de minute la Bancpost numai ca sa primesc un amarat de formular pe care trebuia sa-l completez, sa-mi fac si eu card ptr bursa. Ideea era ca trebuia si sa-mi explice unde sa completez, dar … Ca sa nu mai spun ca a si urlat la mine ptr ca am indraznit sa ating pliantele lui aranjate pe tejghea. Pai, la inghesuiala aia nu aveai cum sa nu te atingi de ele …dar na … avea omu’ piticii lui :))
  macar tipul de la informatii a fost de treaba si s-a purtat frumos.

  Thumb up 0
 6. #8

  Am luat un credit de la volksbank ,dupa 10 luni mi sa marit D.A.E. de la 16%la20%.Mi-am facut refinantare la alta banca.Dupa ce am platit toate comisioanele,cei de la volksbank mi-au adus la cunostinta ca mai am de platit un comision[160 euro].Comision pt ordin de plata conditionat,acest comision nu este trecut in contractul de credit.Va rog sa ma indrumati, sunt obligat sa il platesc?

  Thumb up 0
 7. daca nu e in contract, in mod sigur nu. incearca sa te jefuiasca.

  Thumb up 0
 8. #10

  daca aveti nevoie de un credit!
  contactati-ma 0741508239 0788320846

  am parteneri mai multe banci si va pot ajuta!
  nu percepem nici un comision din partea d-voastra!

  Thumb up 0
 9. #11

  si nu va economisiti d-voastra timp!ci eu!
  andreigeorge_2005@yahoo.com
  nr de tel:0741508239 0788320846

  Thumb up 0