Fa bani pe blog

Buddha declanseaza o disputa destul de interesanta la Dan pe blog.
Pe scurt, Buddha a initiat un concurs la el pe blog, promitand un review si linkback primilor cinci bloggeri care scriu una articol desbre blogul sau, continand anumite cuvinte cheie.
Dan se scandalizeaza, pe motiv ca e o metoda imorala de crescut in clasamentul google, copiata de la JohnChow.
In primul rand nu putem reinventa roata de fiecare data. In al doilea rand nu cred ca Buddha a fortat pe cineva sa participe la asa ceva, iar daca pentru bloggerii mai mici conteaza enorm un link pe un blog destul de populat, cum este al lui Buddha, conteaza foarte putin ca ii acorda un linkpe blogul lor, care si-asa are un trafic destul de mic. Iar in acest fel e un deal foarte ok. Buddha isi atinge scopul de a urca in trafic pe cuvintele cheie alese de el, bloggerii mai mici au parte de awareness practic moka.
Deci, cu ce greseste taica Buddha?
Iar asta ma duce cu gandul la o chestie interesanta, zic eu.
Tineti aproape, caci maine dimineata Arhi te cauta.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

  1. Dupa cum ziceam … serviciu contra serviciu , toata lumea are de castigat ceva din asta , deci nu vad de ce este o problema .

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]