6 comentarii

 1. #1

  Are doar dreptul, nu si obligatia, nu?

  0

  0

 2. #3

  Pai si daca n-ai dreptul, ai macar dreapta.

  0

  0

 3. E doar un comentariu facut de judecator pe baza unor factori, nu e sentinta definitiva. Au nevoie de ceva praf in ochi sa ridice atentia de la mizeria facuta cu Brexit.

  0

  0

  • #5

   In sistemele cu common law comentariile facute de judecatori au prostul obicei sa devina lege; ce zice ala suna ceva ce te-ai astepta sa auzi intr-un tribunal d-ala de shariah law, nu intr-o tara din lumea civilizata care acum iata ca iese din Europa din cauza ca e invadata de necivilizati.

   0

   0

 4. #6

  abia au auzit de ”violul marital” (bine, în țara ”50%+ dintre intervievați consideră că violul este acceptabil în anumite situații” încă n-a ajuns ideea asta) și acum o bagă p-asta?!
  pe când ”bărbatul are dreptul să-i mustre fizic soția când i se pare că ciorba nu-i destul de sărată/prea sărată”?!

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]