Și bărbații mor câteodată

Screen Shot 2014-07-22 at 20.18.17

Doamnelor, aveți ceva de comentat?

O treime dintre morţile violente pentru care, în 2013, s-au făcut autopsii medico-legale în unităţile de profil au fost sinucideri, majoritatea celor şi-au luat viaţa (82%) fiind bărbaţi, arată un raport al Institutului Naţionale de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Știți, asta sub imperiul discuțiilor ălora cu sărmanele femei care sunt maltratate de animalele de masculi.

Probabil acești 82% sunt cei fără cunoștințe de arte marțiale sau mai puțin dotați fizic de la mama natură, altfel nu pot să îmi explic cedarea asta în fața forțelor răului.

Mergea un om cu femeia lui…

20 comentarii

 1. #1

  Pai nu e surprinzator neaparat: in romania barbatii sunt in majoritatea gospodariilor cei care aduc banii in casa. Slujbe nu sunt foarte multe si daca sunt, nu sunt foarte bune, oamenii se simt coplesiti si se sinucid. As fi interesata sa vad totusi niste numere pentru a imi da seama daca e pertinent sa comparam numarul de femei maltratate cu numarul de barbati morti prin suicid. Dar nu toate femeile declara la politie violenta domestica, deci nu ar fi o comparatie justa.

  0

  • #2

   Excuse-moi, unora le mai si place.

   0

  • #3

   women logic… comparatie justa :))

   0

  • #4

   gica, la fel cum ti-ar placea si tie le place si celor din povestea noastra.
   dar la dracu cu empatia, ce-i aia?

   0

  • #5

   Un cacat, de parca noi barbatii declaram cand ne frecati nervii, ne luati la palme, sunt curios cate femei au incheiat relatia cu respectivul cand s-a ajuns la primul semn de violenta, mai distractiv e cand implica si autoritatile apoi stau in continuare cu respectivul.
   Cat despre sinucideri in randul barbatilor nu zic decat un lucru, nu stiu sa faca fata stresului, ce e o aptitudine importanta astazi, stresul face parte din viata noastra atat a femeilor cat si a barbatilor. Cati barbati calmi vedeti in trafic la volan? chiar si cea mai mica stare de nervozitate nu te ajuta cu nimic. Sa fiti atenti ce usor se enerveaza un barbat, cand nu ii iese ceva, cand are mai multe de facut, femeia are rabdare mai multa ( cei mai buni agenti imobilia sunt femeile) te asculta, iti explica (nu femeia ta logic :) ) detaliat.

   0

  • #6

   Cercetatorii britanici au dovedit ca, in cazul barbatilor, cel mai raspandit factor declansator pentru dorinta de a-si lua viata a fost momentul in care sotia/prietena/amanta i-a trimis sa cumpere tampoane.

   0

 2. #7

  Sunt cei ce s-au saturat sa auda „ma doare capul”

  0

 3. #8

  Sunt dezamagita. Targetul nostru pentru cvartalul asta e 90%.

  0

 4. #9

  daca te referi la violenta domestica vino cu alte statistici, nu cu alea despre sinucideri (really, Brian..? :D )
  violenta domestica (ca aici bateai) nu se refera numai la situatiile de femei agresate de barbati ci si la barbatii agresati de femei, iar cand cea din urma se intampla trebuie considerata exact la fel ca prima.
  „doamnelor, aveti ceva de comentat?”
  asta a fost asa defensiva de parca am fi doua tabere inamice, serios, chiar asa crezi?
  eu credeam ca oamenii cerebrali sunt uniti impotriva oricarei forme de violenta indiferent de la cine vine fara sa dea nas cacanariei numita razboiul sexelor. pentru ca, monșer, feminismul EXACT genul asta de egalitate vrea.

  0

 5. Ce căcat e asta?
  kjlshgshguhsuhgsh

  0

 6. Lăsând la o parte statisticile și discuția eternă despre violența domestică și săracele femei care stau și-nghit (bătaie) cu stoicism… nenea are dreptate, o palmă la fund nu înseamnă bătaie. :)

  0

 7. #12

  –Lady Astor to Winston Churchill
  Sir, if you were my husband, I would poison your drink.

  — His reply
  Madam, if you were my wife, I would drink it.

  0

 8. #13

  Las asta aici, numa’ asa…
  https://www.youtube.com/watch?v=u3PgH86OyEM

  0

  • Văzusem și eu asta. :)) Ce-i drept l-a nenorocit cu împinsătura aia în gard. Aproape i-a rupt spatele, săracul.

   0

 9. #15

  Frumoasa limba moldoveneasca.

  0

 10. #16

  Deci pentru ca barbatii se sinucid, femeile ar trebui sa nu se mai planga de violenta domestica. Bine de stiut.

  0

 11. #17

  Pentru ca femeile is mai rezistente la bataie, de asa nu se sinucid ;)

  0

 12. #18

  Nu inteleg de unde faza cu sinuciderile la barbati ca ar fi direct corelate cu violenta femeilor. Nu iau apararea nimanui dar mi se pare putin aiurea sa spui ca aia se sinucid din cauza „noastra”, ca noi le facem viata amara :)))) cand pot fi o gramada de motive …

  0

 13. #19

  Eu stiam ca femeile incearca sa se sinucida mai mult, dar barbatii sunt mult mai eficienti la asta.

  0

 14. #20

  Din pacate, exista femei care merita batute si care nu sunt batute niciodata si femei care nu au gresit cu nimic si care mananca bataie zi de zi.

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.