BĂRBOȘI, PRELUAȚI CONTROLUL! NIVEA MEN v-a pregătit uleiul pentru barba voastră

Când ești bărbos nu doar tu ai nevoie de o îngrijire specială, ci și barba ta. NIVEA MEN te ajută să ai o barbă moale la atingere, care nu îți provoacă disconfort. Așa că a creat special pentru tine uleiul de barbă ce conține ulei de brusture, iar tu vei avea o barbă îngrijită, cu un aspect bogat și neted.

Formula ușoară a uleiului de barbă se absoarbe ușor în piele, calmează tenul și previne iritarea acestuia.  Rezultatul final? O barbă îngrijită și un miros plăcut.

Poartă-ţi barba cu mândrie pentru că uleiul de la NIVEA MEN este ușor de utilizat: speli barba ca de obicei, torni câteva picături, masezi tenul și barba și ești gata să preiei controlul.

În plus, NIVEA MEN caută 12 bărboşi pentru Calendarul Bărboşilor din România. Acceptă  provocarea şi încarcă pe pagina de Facebook NIVEA MEN o fotografie cu barba ta, iar juriul va desemna cele mai frumoase şi interesante bărbi. Fii pe fază şi înscrie-te pentru primul calendar din România cu bărboşi!

Concursul are loc în perioada 22 noiembrie – 21 decembrie 2017, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 5 ianuarie 2018. De asemenea, NIVEA MEN a pregătit şi alte surprize pentru câştigători şi îngrijirea bărbilor.

Bărboși, acesta este uleiul vostru!

Preţ maxim recomandat Ulei de barbă NIVEA MEN (75 ml): 29,99 Lei/buc.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA MEN și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]