Dacă era Dan Barna președinte, așa ceva nu se întâmpla


Sunt extrem de convins că doamna care a scris această litanie nu va înțelege niciodată de ce ei nu au succes, deși sunt fix lângă PSD. O să încerc eu o mică explicație, care oricum nu va prinde, pentru că na, fixismul e o boală, nu e doar o iluzie optică.

Agresivitatea

Toți cei ce strâng semnături pentru Barna sunt agresivi. A, desigur, ei nu se consideră agresivi pentru că se duc peste oameni și țipă BUNĂ ZIUA, NU-I AȘA CĂ VREȚI SĂ SEMNAȚI PENTRU DAN BARNA, SINGURUL CARE NE POATE SCOATE DIN MARASMUL PSD??? Doar că asta este agresivitate din cea mai pură, agresivitatea enervantă a mizdulinelor din malluri care vor să îți dea să miroși mizerii, să îți șteargă ochelarii, să îți facă bucle și alte chestii despre care încă tu nu știi că sunt neapărat necesare.

Iar eu am prieteni care, încă, au ca țintă, la vot, USR-PLUS și au refuzat să se lase agresați de grupurile astea de gâște gălăgioase. Lipsa de respect bazată pe nimic este explozivă, doar că, în acest caz, explozia a luat-o în jos, dacă mă-nțelegeți.

Ceea ce mă duce la punctul 2.

Disprețul

Nici măcar nu contează vârsta lor, zice autoarea, într-o revărsare de condescență ailurofilă. Toată bula asta care vrea puterea are un dispreț profund față de orice nu e la vârsta marilor descoperiri. Inclusiv în poza pusă de ea, sunt oameni între 40-50 de ani, dar care Nici nu contează ce vârstă au, important e că vor. Iată, am aproape 45 de ani, nici măcar nu contează ce vârstă am, nu?

Până când ciorba asta de gâsculițe gureșe nu va înțelege că toți românii sunt români, toți au drepturi și obligații și, ca politician, trebuie, ești obligat să îi respecți pe toți și nu doar în discursurile publice, nu va ajunge niciodată la putere și nu vor fi decât un grup ostracizat de toți cei din jurul lor, adică limitele acelea de vârstă pe care le disprețuiesc ei.

Iar asta nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Pentru că toate discursurile lor libere se învârt în jurul nenorociților de pensionari care nu văd adevărul din domnul Barna.

Autosuficiența

Pur și simplu ei nu pot concepe că există oameni care au alte convingeri și care chiar cred în convingerile lor. Există oameni care cred în Dăncilă, în Orban, în Tăriceanu. Au existat inclusiv oameni care au crezut în Udrea. În opinia lor, acei oameni sunt, pur și simplu, proști care încă nu văd adevărul real. Până atunci, e complet interzis și de râsul curcilor să crezi că Dăncilă e adversarul lui Barna, ba, mai mult, să o și respecți. Sau Orban. Ce aveți, Orban, ăla care dansează aiurea? Nu are cum, dacă nu crezi în Barna, ești foarte prost, cum să nu crezi în Barna, nu ai cum!

Aroganța

Cum, nu votezi cu Barna? Nu ai semnat încă pentru Barna? Îmi pare rău, nu pot să mă cobor să discut cu cineva atât de jos.
Nu e ceva nou. Eu am mai experimentat-o pe vremea când, împreună cu Vali, eram de părere că exploatarea de aur de la Roșia Montana trebuie pusă în valoarea, pentru ca oamenii să trăiască bine. Vai, dar cum, nu înțelegi, ești prost, acolo turismul e la putere, oamenii vor culege ciuperci, există festivaluri de muzică, totul e cum trebuie. Anunțați-mă câți turiști au fost acolo în ultimii ani. Pentru că a fost vali, nu mai e niciun turism, zona e moartă, ȘI mai moartă, oamenii sunt ȘI mai săraci, exceptând băiatul ăla șmecher care lupta cât 2, care are și el de-ale gurii și de-ale sufletului.

Așa și cu apostolii noii politici. Cum să crezi că românia are nevoie de altceva decât de Barna? Înseamnă că ești foarte prost, prietene, nici măcar nu existi pe lumea asta, ești o flegmă pe curba lui Gauss și un muc în ierarhia lui Maslow.

Mno, cam astea sunt. Știu că mulți dintre voi vă recunoașteți acolo, așa că lasați să sedimenteze, poate învățați ceva.

În primul rând, poate, niște respect.

134 comentarii

 1. #1

  Amin!

  Unde mai pui ca barna e si ardelean din sibiu…

  9

  • #2

   Pai cam doar pe aici prin Transilvania si Bucuresti e civilizație, din păcate…

   4

 2. #3

  Si unde mai pui ca omul de rand vede si se intreaba „Dar cine plm mai e si Dan Barna asta? Nu am auzit de el pana acum!”
  Lipsa imagine maxima!

  23

 3. Am colegi la munca ce trageau de mine si ma certau ca nu semnez pentru usr+plus, inainte de europarlamentare…foarte agresivi si, exact cum ai spus, aroganti. Cand le-am spus ca n-am buletinul la mine ca sa scriem datele, m-au privit asa cu o scarba…

  13

 4. stăteam ieri pe o bancă în parc și mă bucuram de umbră, când oprește lângă mine un băiat și mă întreabă:
  – „bună ziua! Ați apucat să semnați pentru Dan Barna?”
  eu: „cumva pare by default pentru dvs că o să semnez pentru el și nu înțeleg de ce”
  el: „aaa, păi oricum nu aveți cu cine altcineva, de aia știu sigur”

  am semnat pentru el acum vreo 2 săptămâni, dar m-a scos din sărite aroganța lui.

  25

  • exact. deci nu sunt singurul nebun, da?:))

  • a se consemna și a se păstra în instorie cu printscreen și copie de cod sursă că nu, mai suntem și alții :))

   2

  • #8

   Și eu am fost luată ca din oală, tot în parc, am văzut o gagică fugind (grăbind pasul, să zicem) cam stingheră de după un colț pe alee, spre mine. Mai fac trei pași și văd în spatele ei pe unu’ care o fugărea pur și simplu cu un carton în mână să semneze pentru Barna. Am înțeles de ce mergea așa rapid, ăsta n-a mai apucat s-o prindă și s-a oprit la mine. Am refuzat și eu, așa că a început omul să meargă în spatele meu preț de câteva schimburi de replici: „Doar așa scoatem țara asta din comă”, ”Măcar la vot să mergeți”, etc.

   Mi s-a părut și mie mega-deplasat, sunt agasanți rău de tot.

   23

  • Si eu in Buzau am vazut o faza de genul asta un USR ist alerga dupa o fata tipand, am crezut ca e o intamplare. per ca dupa alegei sa il scoata in suturi Chichirau pe Barna.

   0

 5. #10

  O sa votez cu cea mai mare frica cu astia… nu vad nimic, absolut niciun plan de bataie, nicio idee concreta a drumului politic pe care vor sa plece daca vor castiga alegerile, nimic in afara de hashtaguri si challenge-uri precum niste pizde influencerite de instagram, si eternul „votati cu noi pentru simplul fapt ca nu suntem PSD si atat”

  Asta este Iliescu vs Vadim al generatiei noastre. O sa-i votez pe USR-isti, dar am extrem de putina incredere in ei. Daca nu era Ciolos acolo, il votam pe carmolistul de Orban.

  19

  • #11

   si tu tii cu neosecuristii boss? doar urmeaza-i parcursul si modul in care tot a fost numit pe functii inalte de pe bancile scolii 🙂 mno, sa ajungi mare si tare prin minister in Romania anilor 2000 era greu si pentru membrii de vaza ai partidelor de la carma, d-apai pentru unul din exterior

   11

  • #12

   O să vedem cu Bárna(Borno pronunție în limba maghiară) o maghiarizare a Ardealului şi o vindere a Ardealului mai rapidă.Borno este un bozgor fără suflet!

   6

  • #13
   Arhi

   ai, nu, serios, asta o sa vedem?

  • #14

   iar au uitat aia sa incuie poarta la balaceanca?

   10

  • #15

   „o vindere a Ardealului mai rapidă”
   Include si Brasovul? Daca nu, votez PSD…

   12

  • #16

   @Cornea Nicolae, domane ajuta, asta inseamna ca devenim mai vestici =))

   3

  • #17

   Acum dacii mei este momentul sa vindem mosia din Tara Romaneasca si Moldova si sa trecem muntii la fratii nostrii din Ardeal. La anu dupa alegeri o sa se scumpeasca cica, ca ei sunt aproape in Schengen.

   2

  • #18

   Programul de guvernare și direcția politică a USR o găsiți pe site-ul lor (usr.ro) în secțiunea proiecte:

   https://www.usr.ro/program-de-guvernare-participativ-revolutia-cetatenilor-2/

   2

  • #19

   Discursuri gen USR .-PLUS, copiate parca de hastagisti, veți mai găsi , in istoria recenta la Corneliu Zelea Codreanu, sau Pol Pot ( conducătorul Khmerilor roșii ), sau chiar conducătorii Mișcării Hutu, din Ruanda. Sper ca știți in ce mod sau gândit ei sa salveze națiunile din care au făcut parte. Sincer, îmi e prea frica sa votez asemenea specimene. Când ura și frustrarea ajung la putere….. sa te ferească Dumnezeu.

   2

  • #20

   Primul tur nu ma duc la vot. Sa vad ce fac disperatii si care sunt primii doi clasati. In turul doi voi vota raul cel mai mic.

   0

 6. #21

  ”Nu e ceva nou. Eu am mai experimentat-o pe vremea când, împreună cu Vali, eram de părere că exploatarea de aur de la Roșia Montana trebuie pusă în valoarea, pentru ca oamenii să trăiască bine.”

  Mă bucur că nu sunt singurul. Am impresia că și acum, în zielele ăstea, suntem printre cei puțini.

  Ce-a fost în capul tuturor/lor, când au decis s-o bage pe UNESCO? Acum, singura soluție e să facem asemeni americanilor și să ne retragem. Doar așa, să zicem ipotetic, s-ar repune în discuție exploatarea aurului.

  ”…exceptând băiatul ăla șmecher care lupta cât 2, care are și el de-ale gurii și de-ale sufletului.”

  De curiozitate, băiatul ăla poartă nume de sărbătoare?

  5

  • #22
   Arhi

   nu nu, nu craciun, ala din sat de acolo, liderul, el miezo

  • #23

   Pe vremea rosia montana mi-am luat o muje. M-am imbatat intr-o noapte cu catalin bla bla seful de comunicare rmgc si mi-a explicat omul cam cat adevar era in ce vor ei sa faca. Eu nu aveam obligatii fata de nimeni nici pro nici anti rmgc, nu a zis omul ca ce vorbim e off the record … si am dat public.

   Toate mi s-au coborat in cap… si de la unii si de la altii. Ca sint pro proiect… ca sunt un nesimtit ca oamenii ma trateaza frumos si dau din casa… dinastea.

   Asta e articolul de pe vrema cand eram mare influencer la mine in sat http://outinmures.ro/rosia-montana-oameni-intre-companie-si-tot-felul-de-binefacatori/

   6

  • #24

   Eu nu am fost interesat de Rosia Montana dar dupa atat timp cine a iesit castigat din acest candal?

   0

 7. #25

  cel putin este folosit potent de catre ficus, un partid de neosecuristi ce a mai rupt cica din voturile PSD, totusi daca aduni voturile PSD si ale partidului lui Ponta ajungi tot la o majoritate de voturi indreptate spre partidul traditional, cel mult a fost o stare de acalmie produsa de lupta fratricida din sanul PSD… nu va mai fi cazul anul viitor, iar ia PSD (sau oricare va fi denumirea sa anul viitor) singur peste 40%

  2

 8. #26

  Cum era mesajul? „Ei lasa, ca e mai bun PSD ul”. Aerienii nu inteleg nimic. Lasa ca face Caramitru PROGRAMUL DE GUVERNARE si se rezolva tot

  6

 9. #27

  bai eu strang semnaturi si nu am probleme din astea. inteleg ca de dragul povestii ai dus putin mai departe ideea dar nu am vazut tipul asta de abordare. poate ca sunt, dar eu nu am vazut agresivitatea de tipul asta.
  faza amuzanta e putin invers, cei care refuza sunt de multe ori foarte agresivi in exprimare, adica arunca cuvinte destul de aiurea. personal mi-am luat injuraturi pentru ca am intrebat daca doresc sa semneze pt sustinerea lui barna pt depunerea candidaturii. unii sunt chiar haiosi cat de hateri sunt, cred ca le-ar placea sa linseze din cand in cand niste „useristi”.
  incearce sa vezi situatia si din urmatoarea perspectiva: sunt oameni foarte activati, care au fost hartuiti de politie, jandarmi, diversi cretini de pe la primarie, cetateni antenisti plini de ura de clasa si care ajung sa adune nervi si energie negativa din greu. ca sa zic asa, lucrul cu publicul nu e simplu deloc.

  33

  • #28
   Arhi

   vezi mai sus

  • #29

   poate sunt eu obosit si gastrita ma sacaie. ce sa vad mai sus? sry daca e obvious

   4

  • #30
   Arhi

   comentarii de agasati

  • #31

   și eu am strâns semnături și n-am văzut la colegii mei comportamentul ăsta agasant, agresiv și arogant. n-am văzut pe nimeni să alerge după oameni cu ”cartonul” cu semnături.
   cum zice și ender, la mine a fost cam invers, comportamentul agresiv și arogant e de la ăia care nu vor să semneze.
   zici de vârstă: mai am 3 liste nepredate. în afară de părinții mei, mai sunt 3 născuți înainte de 1980, niciunul înainte de 1965. nu știu dacă din cca 90 de semnături câte am stâns eu au fost 10 născuți înainte de ’80 . în afară de părinții mei, cred că am avut maxim o semnătură de la cineva născut înainte de 1960, chiar 1965.
   și cei mai agresivi sunt cei 60+ ani, ăia sunt cu înjurăturile și gesturile obscene. ceilalți mai bagă o moacă scârbită, mai un ”nu semnez pentru ăsta nici mort” și alte drăgălășenii.

   21

  • #32

   aaa da. alea. pai asta zic, unii cred ca o iau pe campie si incep cu mizerii din astea sau pur si simplu asa inteleg ca se abordeaza omu. semnaturile trebuie stranse si timpul e limitat. toti oamenii astia au un job asa ca in intervalul ala amarat de cateva ore pe zi unii incearca sa faca cat mai mult si o dau de gard.
   nu am vazut din astea dar nici nu am fost atat de prezent pe strada asa ca nu le contest
   si legat de autosuficienta, aroganta, dispret si alte calitati de genu, daca realizezi ca te adresezi de fapt si celor din afara bulei, sau mai ales celor din afara bulei atunci iese bine.
   funfact: daca ai ghinion si te prinde cineva care e din vanzari si strange semnaturi atunci nu poti sa scapi usor indiferent cat vrei.

   4

  • #33
   Arhi

   de ce, Mars in mortii ma-tii nu functioneaza la persoanele din vanzari?

  • #34

   cred că vrea să spună ce cei din vânzări sunt mai insistenți/agresivi, etc.
   am fost într-o seară într-un grup cu cineva care lucrase în vânzări. n-am văzut să ajungă la agresivitate, dar insistență?! mamă-mamă! 🙂

   1

  • #35

   pentru ca e vorba aia „te da pe usa afara intra pe fereastra”. am cunoscut oameni de vanzari pe care iti venea sa ii omori incet pentru a savura momentul. unii sunt pur si simplu idioti dar cumva au succes in ce fac.

   1

 10. #36

  Aici gresesti.
  Plecand de la faptul ca e o lege idioata care cere atatea semnaturi pana la fatul ca nu am vazut niciodata pnl,psd,pdl,udmr,etc sa stranga semnaturi in strada, e impresia ca doar unii mai prosti se chinuie sa o respecte, apoi se lovesc de refuzul oamenilor de a le da o simpla semnatura (care nimeni nu le-a cerut-o niciodata). Cred si eu ca devin irascibili, aroganti,etc.

  Eu m-am lovit de treaba asta cand m-am chinuit sa strang declaratii pt cei 2% din impozitul pe salariu, multi colegi n-au vrut sa semneze doar asa ca cine stie ce fac eu cu banii. Desi strangeam pt un ONG mai mic, totul transparent, etc. Au preferat sa se duca la stat. Eu nu am o explicatie plauzibila decat prostia pura.

  40

  • #37

   exact, de ce dumnezeii masii trebuie sa semenezi ? ce, o semmnatura electronica nu e buna?
   asta cu colegii e amuzanta si trista, si asa banii aia ii dai, practic se pot duce si la curve si la criminali, de ce sa alegi sa-i redistribuie statul, tampenie.

   5

  • Meh depinde ce ONG, și eu am refuzat o colega, strângea pentru un ONG cu teme religioase și din partea mea mai mari escroci decât aia nu-s asa ca mai bine la stat decât la ei.
   Partea amuzanta ca era foarte convinsa ca o sa semnam toți 😀 ..aha

   14

  • #39

   >Cred si eu ca devin irascibili, aroganti
   Asta sigur va ajuta!

   >Desi strangeam pt un ONG mai mic, totul transparent, etc. Au preferat sa se duca la stat. Eu nu am o explicatie plauzibila decat prostia pura
   Sunt sigur ca tu ai facut totul perfect, si daca era Barna presedinte acest lucru nu s-ar fi intamplat. Vezi mai sus autosuficienta.

   6

  • #40

   @Daniel, te-ai intrebat de ce psd si pnl nu prea stau pe strazi pentru a strange semnaturi? Partidele astea au foarte multi aderenti – persoane cu convingeri foarte bine argumentate – care la trambitarea anuntului semneaza pe liste.

   3

  • Partidele de care vorbesti tu strang semnaturi direct de la prieteni si cunoscuti. Ai 1000 membrii mai sociabili, fiecare vin cu cate 200 semnaturi si aia e. Membrii USR sunt in bule si daca unul e membru e destul de probabil ca tot cercul de prieteni sa fie format din membrii sau sustinatori.
   Legea e foarte buna, opreste fiecare Ionel sa candideze degeaba.

   Te-ai gandit ca poate nu au incredere in tine sau nu ii intereseaza cauza pentru care munceste ONG-ul tau? Este alegerea lor

   4

  • #42

   @Daniel, singura prostie pură din povestea ta este faptul că tu consideri că, dacă tu susții cauzele unui anumit ONG (mic, mare, indiferent), atunci și alții trebuie să facă asta pentru că așa vrei.

   E bine că ești tu inteligent și ăia proști…

   8

  • #43

   Ca sa clarific un pic: ong- ul se ocupa cu ajutor pt copiii din zone defaforizate constand in rechizite, ghiozdane, etc. Nimic religios ca doar suntem aici la cetin:). Si nu, n au semnat pt alte ong-uri ca asta intelegeam perfect. Raspunsul pt care nu semnau era „nu stiu”…

   A fost primul si ultimul an cand am facut asta. M a scarbit de a dreptul pt ca nu sunt genul care apeleaza la oameni in general…
   Dar totusi am reusit sa strang vreo 3000 lei cu efort minim, vreo 50 de cereri completate.

   8

  • #44

   eu nu cunosc pe nimeni care sa cunoasca pe cineva din ”grupurile de amabili donatori de semnaturi!
   cunosc insa ca magnatii bor au acces la liste cu cnp-uri si adrese din localitatile pastorite. dulce ca mierea este 2%-le patriei!

   1

  • #45

   hai că de la PNL am mai văzut în stradă. și niște amărâți care strâng pt un independent, Liviu Pleșoainu. 🙂
   @Ciumeg, c-așa zice legea.
   @Florin, povestea un coleg că s-au luat de ei ăia de la poliția locală și le-au cerut să se legitimeze. au scos cartea de identitate, ”prenumele părinților nu mai sunt treceute în CI, ne mai trebuie alte documente, care să conțină toate datele de identificare”. după câteva ore de frecuș d-ăsta cam cum te-ai simți la textul ăsta?!

   1

  • ” apoi se lovesc de refuzul oamenilor de a le da o simpla semnatura (care nimeni nu le-a cerut-o niciodata) ”

   refuzul de a da o semnatura care numeni nu le-a cerut-o. Of of of, a dracu logica si limba romana.

   3

  • #47

   ”nimeni nu le-a cerut-o până acum”. cei mai mulți habar n-au cum ajung candidații pe buletinul de vot. sunt convinși că oricine poa’ să zică ”vreau să candidez” și e înscris pe buletinul de vot.
   când explic, sunt mirați ”și toți candidații trebuie să strângă 200.000 de semnături?!” ”și pentru ceilalți candidați de ce nu strânge nimeni?!” ”și până acum de ce nu s-a făcut așa?!”

   1

  • #48

   @Ady-P
   Asta e argumentul tau de activist politic? Comunitarii aia crezi ca se poarta, zilnic, diferit cu cei pe care ii abordati voi sa semneze?
   Prietenul tau are nevoie de piele mai groasa daca vrea sa faca politica. Sa ne plangem putem toti.

   Si daca tot o dam in Barnism…
   M-as simti de rahat daca dupa un episod din asta partidul pe care l-as reprezenta ar propune o planta contra primarului pesedist de ex.
   M-as simti si mai de rahat daca cel pentru care as strange semnaturi nu ar avea o parere transanta sau o viziune clara.
   Vezi Barna pe care eu niciodata nu l-am auzit sa aiba ceva concret de zis despre nimic. Tot timpul eschive, tot timpul zambete false si amanari.
   Cand il intrebi despre Caramitru spune ca nu e de acord, dar e foarte bun si sta cu el la masa.
   Cand il intrebi despre ce s-a intamplat cu replica geniala spune ca a fost scoasa din context.
   Tine un discurs alaturi de Ciolos in care il infiereaza pe Ponta dupa ce isi faceau romantic ochi dulci.
   Pai asa fac si Ciordache, Orban, Werner, Ponta si cam toti astia „dinozaurii”. Ce lider e Barna? Ce inspira Barna? Cry me a river
   Senzatia mea e ca nu aveti niciun plan, v-ati resemnat cu gandul ca va castiga Johannis dar nu v-ar deranja o minune. Ca taranul roman si ploaia.

   Da opozitia guvernul asta jos sau e bine asa si stingem becul pana la alegeri? Ca sa nu cumva sa vi se erodeze capitalul electoral.

   >cei mai mulți habar n-au cum ajung candidații pe buletinul de vot
   Nasol. Tocmai de aia conteaza abordarea. Daca il faci prost si il trimiti la plimbare l-ai pierdut, si nu e vina lui

   7

  • #49

   ți-a scăpat, nu, bucata unde menționez că le explic oamenilor care-i treaba cu semnăturile?!

   1

  • #50

   :)) N-a zis nimeni ca nu le explici. Tocmai de aceea am scris despre abordare. Chill

   0

  • Salut Daniel,

   Eu sunt Ioan si strang semnaturi pt 2% pt un ong de ajutorare a animalelor. Hope ii zice. E un ong mic, totul transparent. Te rog trimite-mi datele tale pt declaratie.
   Nu vad de ce nu ai semna pentru aceasta cauza nobila.

   Multumesc

   2

  • #52

   @florin: o mica omisiune ca sa ai un context mai clar: cei mai multi din aia de strang semnaturi nu fac politica. nu au functii, nu vor functii, practic voluntariaza pentru treaba asta pe timpul lor si banii lor. si cand vine cate un idiot si le face viata amara pt ca poate atunci mai sare mustarul.

   1

  • #53

   vezi, exact asta e si problema cu barna si usr-ul, tu zici ca e prostie din partea alora care n-au vrut sa semneze, insa problema e la tine ca nu le-ai prezentat nimic concret ce vrei sa faci cu banii, cam ca la barna si la usr

   1

 11. #54

  ba, nu stiu, in zona mea am vazut numa domnu iohanis, chiar radeam zilele astea, mergea cu frate-meu nush unde si se adreseaza un om, domnu iohanis? pt semanturi =)) m-am spart de ras ii ziceam lu fratemeu uite ba esti domn presedinte

  4

 12. #55
  Anton

  Pai acum avem target, inclusiv individual :).
  Dar eu sunt la 0 tura asta si cred ca asa raman.
  La europarlamentare am tras tare, ca acolo era miza. Aici n-ai pentru ce.
  Unu la mana ca functia asta a fost molestata si abuzata deja de PSD pana au redus-o la stadiul de papusa. Si 2 la mana, iese oricum Der Fikus. Compatibilitatea cu rolul e mult prea mare.

  4

  • #56

   nu este o miza asa de mare la europarlamentare, parlamentul european nu are nici o putere. comisia europeana este mai smechera dar nu te intreaba nimeni cine este presedintele.

   apropo de miza, Rovana Plumb este comisar european (aprobat de Ursula von der Leyen).

   4

  • Co-rekt. Se agita ca de obicei romanii pentru un joc fara miza si la anul cand e cu adevarat important vor fi mult mai putini la vot pentru ca – ce plm a facut presedintele anul asta? toti sunt la fel si alte rahaturi. Daca ajunge dancila cu johannis in turul 2 e fara miza pentru mine. Ma pis pe ei de vot.
   Si 2, ma deranjeaza si pe mine mizdulinele de mall dar la comertul civilizat al lui ceausescu nu mai vreau sa ma intorc.

   18

  • #58

   daca ajunge Dancila cu J este simplu: votezi Dancila, n-ai alta varianta :)))

   4

 13. Aș vota și cu două mâini pentru USR dacă n-ar fi remorcat Plus-ul după ei. Cum să ajungi în vârf, în top, urcând dealul, dacă ai o remorcă după tine? Pentru mine, chiar dacă văd că sunt o voce unitară, Cioloș e samsarul care a vândut insula mare a Brăilei unui prorpietar de cămile. (Mai era pe la protv un inginer agronom-slugă care spunea, citez: „Și dacă cultivăm în loc de cereale lucernă pentru cămile, care-i problema? ” imbecilului probabil fiindu-i străin conceptul de siguranță alimentară a unei populații)
  Pe usr-iști toți îi critică, cum că nu s-ar remarca prin nimic altceva decât discursul antisistem. Păi, cum spuneau niște cantautori în urmă cu aproape două decenii: „să ne futem pe el de sistem” că uite unde am ajuns evitând terapia de șoc încă de pe vremea lui Ilici-Iliescu care ne oferea varianta edulcorată a fotomodelului suedez, adică o Fata Morgana, un miraj pentru proști, din păcate majoritari în acești, iată, 30 de ani.

  7

  • #60

   @dan: ciolos a vandut insula mare a brailei. fara cerealele de acolo este afectata siguranta alimentara a populatiei. pai doar atat? fara soros? ne batem joc?

   13

  • #61

   Lasa boss, are Dragnea la Belina peste, e asigurata siguranta ta alimentara. Stai linistit, nu vota USR, o sa vina ei unicornii la un moment dat, si or aduce si iarba cu ei cat sa fie asigurata siguranta alimentara.

   6

  • Ăștia chiar cred că e petardă cu Insula mare a Brăilei.
   Căutați, bă! (băieți), știrile despre șeicul care a făcut accident, undeva în Bărăgan, în timp ce se ducea să cumpere exploatația, și cine îi era antemergător, și după-aia puteți să mă scărmănați în cur cu mishteaux-urile voastre anti-propagandistice.
   Cumpărați, bă, pâine din cocă congelată, că dacă spârcâie un hipster niște semințe dacice pe ea în mod automat devine mâncarea vegană a momentului, la concurență cu mămăliga reinterpretată ce o văd la toate reportajele cu produse pline de bășini tradiționale.
   Vai de curul vostru (expresie din popor), uitați-vă pe hartă cât e de mare Olanda și încercați, dacă nu să înțelegeț, măcar să vă puneți întrebareai cum de e cel mai mare exportator agricol din UE? Dar e greu să dospești astfel de gânduri când ești lipsit de frământări (de aluat, în cazul de față) și când băltești în propria-ți suficiență de, cum spunea și Umberto Eco, geniu al internetului.

   11

  • #63

   Eu la fel, dar invers: aș vota Plus cu 2 mâini dacă nu s-ar fi aliat cu USR.

   1

 14. #64

  astia de la usr nu detin tehnologia pentru fabricarea listelor!

  13

 15. #65

  Daca tot vorbim de prezidentiale, eu am o nelamurire: cine-s aia care-l sustin pe Liviu Plesoianu si de ce?

  Cand mai vreau sa ma amuz sau sa vad pareri total diferite de a mea, intru pe Facebook pe unele pagini din afara bulei mele (paginile fiind: Antena 3, Mircea Badea, care la un moment dat avea la 2 postari din 3 repost de la ceva de la Plesoianu, Coalitia pentru Familie, Bogdan Duca, Iulian Capsali, Adrian Papahagi, Mihail Neamtu) si vad ca Plesoianu a fost promovat destul de agresiv de Mircica si A3, dar acum cica-s certati (cel putin cu A3, cu sacul de box pentru motociclisti nu stiu care e situatia). Din cate vad, Plesoianu era un tip care aprea la televizor si care acum a luat discursul pseudo-nationalist care a pornit de la Vadim si care a mai fost incercat de Bogdan Diaconu si alti cativa, fiind un tip care se lupta cu serviciile, cu Uniunea Europeana, cu strainii, cu jumatate din PSD, cu Kovesi, cu justitia, cu USR-ul etc.

  TLDR, ce m-a mirat e ca sunt o gramada care il sustin pe Plesoianu si se activeaza de fiecare data cand e un sondaj online sau ceva despre idolul lor si-s destul de activi si guralivi, plus ca par conturi reale, cel putin la o prima vedere. Ce ii face pe oamenii aia sa se agite asa de mult pe Facebook in sustinerea lui Plesoianu si fac asta de capul lor sau ii organizeaza cineva?

  1

  • #66

   Exista un grup de oameni care au nevoie sa auda ce le zice ala. Simplu. Si oamenii aia sunt simpli 🙂

   0

  • #67

   banuiesc ca sunt aia care cumpara cartile plesoianului. nu stiu de ce, dar poate sa fie pt ca si-a pus camasa neagra. si si-a taiat coada.

   0

 16. #68

  Dar pentru Iohannis pe unde se strang semnaturile caci n-am vazut niciun cort? vreau si eu sa semnez….P….E…..N….T…..R…..U…………O……R…..O……M…….A…….N…….I….E…………………….N…..O……R……M…..A…….L…….A

  Plus ca-s curios cum sunt voluntarii din echipele PNL, oare sunt linistiti si calmi precum sashul?

  Am vazut in schimb ca bucurestiul, ilfovul si giurgiu sunt pline de afise cu presedintele normal, de unde o avea atatea fonduri? i-o fi dat Trump?

  8

  • #69

   ăia de la PNL pe care i-am văzut eu erau mai agitați și mai agresivi decât iepurașul duracell, dar nu pot să zic că i-am văzut pe toți. 🙂

   2

 17. #70

  USR, poate fi privit ca un PSD, de factura noua intrucat obiceiurile raman aceleasi, doar metodele se schimba. Pe de alta parte, poate sa-mi explice, cineva si mie, care este miza de a mai merge la vot si sa votezi actualele partide politice?!
  Nu neg, PSD-ul trebuie sa ajunga la lada de gunoi a istoriei alaturi de ALDE, pentru rahaturile facute in ultimii ani, dar sa nu avem asteptari prea mari fata de cei ce-i vor inlocui din 2020.

  8

 18. #71

  nu stiu sigur dar am impresia ca este ilegal, campania electorala incepe pe 12 octombrie.

  2

  • #72
   Arhi

   este, dar ce sa faci atunci cand FIN a inceput campania pe 12 august?

  • #73

   campania electorală începe pe 12 octombrie. asta nu e campanie.
   asta e strângerea de semnături.
   pt ca orice candidat să fie recunoscut drept candidat trebuie să aibă minim 200.000 semnături valide, altfel nu intră în campanie electorală.

   5

  • #74

   Eu ma refeream la panourile electorale care deja au rasarit

   0

  • #75
   Arhi

   12 august, primul panou electoral instalat in oras, cu Johannis

 19. Păsăricile bine informate spun că domnul Coldea este foarte supărat că domnul Barna nu se poate desprinde de doamna Dăncilă (13-14 cu Andrei amândoi) și ar urma să fie înlocuit de Sfinția Sa Slujirea 🙂 Die Grosse Fikus doesn’t like this.

  5

  • #77
   Arhi

   stai ce, Ciolos face un Draga Stolo?

  • #78

   Kovesi. Nu ai urmarit anxietatile lui Palada ? E la ani lumina si de KWJ. Dar nu cred, sincer, sa se ajunga acolo.

   0

  • #79

   Ce fitile ieftine.
   Care sondaje, alea de dadeau PSD la 30+ si USR Plus la 15 inainte de 26 Mai?
   Aha.

   2

  • @Anton, exact ca alea. Doar că de data asta, altcineva controlează softul 😀 Și dacă nu te-ajută softul, ți se-nmoaie hardu.

   0

 20. #81

  vine Codruta ?

  0

 21. Dacă Barna ar fi președinte:
  1. Uiți lucrurile copilului în mașina sa, cu numele și numărul de telefon al părintelui scrise pe rucsac, jegul de taximetrist te-ar suna imediat să ți le înapoieze.
  2. Ieși în grabă din mașină și după 5′ realizezi că ai uitat telefonul pe banchetă. Suni și instant îți va răspunde respectuos scursura societății pentru a-ți înapoia telefonul.
  3. Îi ceri bonul fiscal pentru cursa până la aeroport, dar când vine momentul decontului, realizezi că leneșul numărul 1 al țării are o casă de marcat care nu eliberează bonuri datate cu un an și câteva luni în urmă cu cu data corectă.
  4. Vine la comandă, dar când află că trebuie să ajungi la aeroport, mizeria nu refuză cursa pentru că nu are vignetă, ci își cumpără una de la prima benzinărie.
  5. Îi transmiți destinația, dar hoțul nu îți dă un ocol cartierului pentru că poate cunoști deja împrejurimile.
  6. Încerci să-l iei de la colț de stradă chiar dacă nu-i dai prețul cerut în avans, imediat eliberează trecerea de pietoni care este a doua casă a retardului.
  7. Te urci cu copiii în mașină și pentru a afoperii mirosul de canal care vine din hainele sale și apoi din banchete, mizerabilul aprinde un bețișor parfumat, nu o țigară.
  8. Dacă acea cursă costă 17 lei, mârlanul îți mulțumește de 100 de ori dacă îi lași doar 20 lei.
  9. În timpul cursei nu mai vorbește încontinuu la telefon cu un alt exemplar din specia sa, ci este foarte atent la drum pentru siguranța ta.
  Și lista ar putea continua.

  6

  • Glumita ta pe scurt … daca vine Dan Barna bucurestenii nu vor mai vota cu Pandele

   6

  • #84

   deci daca vine barna presedinte taximetria va suferi o schimbare majora in bine. nush cum sa zic, da’ in cazul asta il votez pe klaus. nu taxiurile sunt problema pe care trebuie sa o rezolva presedintele tarii.

   5

 22. Ai mare dreptate cu agresivitatea. Am patit eu asta la statia de metrou politehnica….mi a vorbit de parca eram obligat sa semnez pt dan barna, fara sa se scuze,fara sa ma intrebe daca am 2 minute libere, fara sa se prezinte cine e ( trebuia sa ma prind singur doar pt faptu ca avea un tricou alb cu ecris usr pe el) ,etc

  5

 23. #86

  Si eu am refuzat sa dau semnatura pentru Dan Barna. De ce ? De ce nu?

  8

  • #87

   aveai voie sa semnezi si pentru barna!

   1

  • Eu, de multe ori, cand am de ales intre 2 sau mai multe variante optez pentru una din ele in defavoarea celorlalte.De ce? De ce nu?

   1

 24. Eu am zis ca barna e securist(de tip nou): https://www.zoso.ro/extrem/#comment-1366467
  Stiu ca e o parere nepopulara, dar vezi si scandalul de acum cu chichirau.
  Da, usr-istii sunt agresivi. Eu am semnat la ‘fara penali’, dar am auzit si o doamna care era agresiva cu cei neinteresati sa semneze, de parca usr detine adevarul absolut. Si de fiecare data cand unul si-a dat demisia l-au linsat in comentarii chiar colegii lui(de ex pe nicusor dan)

  8

  • #90

   Si Nicusor Dan, baiat finut, i-a ajutat in luna martie cu inscrierea partidului la BEC. Putea sa-si bata joc de ei (de Barna & co), cu atat mai mult cu cat unii din conducerea USR i-au dat un sut in dos si l-au „exclus” din partid. Dar nu a facut-o.

   5

  • #91

   Daca o doamna este agresiva, toti din USR sunt agresivi :))

   1

 25. #92

  Eu sper sa iasa Barna presedinte si guvern format majoritar din USR/PLUS.
  Sa ne aduca pe fagasul normal al istoriei, sa fie caini cu covrigi in coada. Doar USR+PLUS poate realiza asta.
  Sa ucidem corupii in piata publica.

  Intre timp Franta si Germania isi intaresc legaturile cu Rusia. Parca astea erau tarile spre care tinde Romania ca ‘normalitate’.

  5

 26. #93

  pe mine m-au gasit cand ieseam schiopatand din curtea spitalului. ochii inainte si viteza cat puteam. nu m-au fugarit mult, n-au tipat dupa mine, mai erau multi clienti, ca eram langa stadion in ziua meciului cu spania, dar oare ce le-a trecut prin cap cand m-au vazut? „asta sigur are chef de rahaturile noastre, so’ pa el”

  4

 27. #94

  Eu am semnat pentru Barna in Gara de Nord. O asteptam pe maica-mea de la Ploiesti, trenul avea ceva intarziere, pe langa panoul de sosiri/plecari era o studenta bruneta simpatica, am scos buletinul, m-a rugat sa completez eu pe lista, ca sa nu apara vreo greseala. Mi-a luat fix un minut. La final i-am zis „eu votez oricum cu Johannis, inclusiv in turul 2”, fata a ras si a zis „nu-i problema, dar poate iese impreuna cu Barna in turul 2”. Am ridicat din umeri, am zambit, apoi am plecat. That’s all.

  5

 28. #96

  Lipitorii de afişe agresivi care fac „voluntariat” pentru un partid nu i-a inventat usr-ul. Sunt oportuniştii mediocrii pe care-i vedem peste tot, la job cum dau din coate să prindă un post mai călduţ, dau şpagă medicului, poliţistului, educatoarei, învăţătoarei, la primărie pentru un loc de parcare… etc.
  Acuma nu ştiu de ce mulţi au impresia că prin usr sunt doar fecioare virgine şi că toţi vor binele general în detrimentul celui personal. Probabil doar proştii şi idealiştii.
  PS. mai ştie cineva din usr dacă Caramitru jr. a fost exclus cumva ? Exact. Sunt idioţi, dar sunt idioţii noştrii dacă aduc voturi pentru noi. Nimic nou în politică.

  4

  • #97

   Oportunistii care se înfig sa ce, sa stea pe strada în caldura sau frig si sa îi înjure lumea?!

   Oportunistii la plusere apar ca peste tot, când e gata placinta. Vezi cine e ales în mandate cu bani, cine conduce filiale etc. Nu-s aia care or lipit afise.

   1

  • #98

   Bănuiesc că și domnia voastră tot cu șpaga pe la învățătoare, după cum scrieți oportuniștii mediocriiiii… noștriiiii…. . Cam nașpa când comentezi despre proști și idioți… Pardon,despre proștiii și idioțiiiii….

   1

  • #99

   Sincer, chiar îmi pare rău, dar nu înțelegeți conceptul de DEMOCRAȚIE. Nu e vina dvs. TV-ul a avut grijă de asta. E foarte trist

   0

 29. #100

  Reclama ce mi apare acum pe instagram:
  https://imgur.com/a/8XbrW1V
  gg, usr

  2

  • #101

   Postari sponsorizate de pagini anonime si obscure. Auzi – guvernare.net

   Alt site fata autor, fara date de contact, doar cu articole, poze si un formular de contact.

   Asta este reteta clasica de produs continut, distribuit pe pagini de Facebook si sponsorizat pe retelele de socializare cu bani publici de la subventia partidelor politice parlamentare.

   Exista informatii pe Internet despre astfel de practici, site-uri de propaganda apropiate PSD care promoveaza informatii trunchiate sau manipulate prin pagini obscure cu autor anonim.

   2

 30. #102

  postacii m-au motivat sa caut un cort usr!
  cand am intalnit intamplator echipa lor mobila nu aveam cartea de identitate la mine.

  1

 31. Fara sa fiu fan USR, le iau partial apararea: fata de cei care strangeau semnaturi pt „Fara penali”, cei care strang pt Barna sunt parfum. M-am intalnit de 5 ori, in 5 locatii diferite, cu ei. De fiecare data m-au intrebat frumos, fara pic de agresivitate. Da, au venit spre mine, eu mergand, m-au intrebat, fiind singurii care au facut asta. Unii zic ca e agresivitate, eu recunosc ca n-am fost deranjat. Nimeni altcineva nu a facut asta, doar ai lu Plesoianu m-au mai intrebat, dar asta pt ca ma oprisem in fata masutei lor (ma oprisem la stop, dar nu conteaza).

  Deci exista un oarecare pas inainte. Caci la „Fara penali” mai aveau un pic si te injurau. „Cum adica? Vrei sa te conduca penalii?”

  1

 32. #104

  Cursurile elementare de vânzări spun că omului trebuie să-i dai posibilitatea sa spuna Nu. Mai ales sa înceapă cu Nu. Deci in loc de ” Vrei sa scapi tara de hoti?” Da.. Hai semnează Barna. E mai bine: Vrei sa fii furat? Vrei sa nu mai fie bani de pensii? Vrei sa mai moara copii in cacăstoare?. Vrei sa mai vezi doar pușcăriași dovediți conducand tara? Nu! Atunci semnează…

  0

 33. #105

  Remember: NU ne vindem tara. NU vrem bani Nu vrem valuta! Nu lăsăm pe Soros sa ne conduca. Nu a mâncat salam cu soia…

  1

 34. #106

  Frate, eu m-am înscris în PLUS. Toate discursurile păreau mișto, oamenii vor să facă ceva, vor să schimbe lucruri. Zic, aici e locul meu. Apoi a venit șmenăreala asta cu Cioloș europarlamentar, hai să candidăm la prezidențiale, hai să câștigăm primăria Bucureștiului etc. Zic, stai în plm, așa! Nu a auzit nimeni de voi, nu aveți nici un primar de sat, nimic și gata, vreți președinte? Apoi alianța cu USR, pe care nu îi înghit, mi se pare curve ipocrite. De când refuză să îl susțină pe Nicușor Dan la primăria capitalei am și mai mare boală pe ei. Pe Dan Barna nu îl suport deloc, nu îmi place nimic la el. O să votez Iohannis. La parlamentare, voi vota PLUS … sau alianța pizdii.

  USR exista deja, când m-am înscris în PLUS. Există un motiv pentru care am așteptat să apară PLUS și nu m-am înscris direct în USR. Probabil mai sunt și alții la fel. Aș vrea să înțeleagă și liderii PLUS chestia asta.

  3

  • #107

   „Toate discursurile păreau mișto, oamenii vor să facă ceva, vor să schimbe lucruri.”

   Dar vor sa candideze la alegeri?!

   Adica – sa aibe oameni in Parlamentul European?!

   Sa candideze la alegerile prezidentiale?!

   Sa castige primarii?!

   AOLEU, NU!!!

   Tu, membru intr-un partid politic, cum crezi ca un partid politic poate schimba ceva? Candidand, in primul rand.

   Ce asteptari aveai? Sa te inscrii intr-un partid politic care sa nu participe la alegeri electorale si care sa priveasca la alte partide politice cum participa la alegeri electorale? Adica, tu ca membru, nici n-ai fi strans semnaturi? Nici n-ai fi participat la o campanie electorala?

   Ce crezi ca inseamna un partid politic? Ce asteptari aveai? De ce te-ai inscris? Sa te prezinti ca membru in partid politic si sa iti exprimi opinia in mediul digital?

   Politica inseamna (si) sa participi la alegeri, sa iti doresti sa le castigi, sa iti doresti sa ai membri ai partidului in functii publice.

   De ce te-ai inscris intr-un partid politic? Ca este cool?

   3

  • #108

   Mă așteptam să o ia ușurel, de jos. Să nu se arunce la prezidențiale, ci să câștige o primărie de sector, o primărie de comună, să facă ceva, să își construiască o imagine. Hai să votăm Dan Barna, cine plm e Dan Barna. De ce l-aș vota pe el? A, e liderul partidului din care fac parte primarii care au făcut lucruri. Poate chiar el a avut o funcție pe undeva și a făcut lucruri, atunci da, îl votez cu două mâini, stau în stradă să strâng semnături pentru el. Cioloș măcar a mai făcut una alta, Vlad Voiculescu la fel. Dan Barna ce a realizat? A oferit consultanță instituțiilor statului pe tema fondurilor europene.

   2

  • #109

   Tu, declarat membru PLUS, voiai ca alianta politica din care faci parte sa nu participe la un tur de alegeri electorale sau sa sustina candidatul altui partid politic?

   Partidele politice trebuie sa participe la alegerile electorale. Cu cat sunt mai multe partide politice care participa, cu atat mai bine.

   Nu este timp de „luat usurel, de jos”. Au fost alegeri pentru Parlamentul European? Partidele au participat, candidat si castigat. Sunt alegeri pentru Presedintele Romaniei? La fel, participa si candideaza. La fel si la urmatoarele alegeri. Fiecare partid vine cu oferta lui.

   Am urmatoarele intrebari pentru tine, pe care ti le-am adresat si in declaratia anterioara, la care as dori sa raspunzi, sau macar sa reflectezi:

   Tu, membru intr-un partid politic, cum crezi ca un partid politic poate schimba ceva, daca nu prin a participa la alegerile electorale si a le castiga?

   De ce te-ai inscris intr-un partid politic?

   1

 35. #110

  „Auziți, stați puțin, haideți să semnați pentru Barna!”. Și stăteau și la doi pași de uși, să nu te rateze nici când intri, nici când ieși.

  Auchan Drumul Taberelor, zilele trecute. Ieri m-am bucurat când am văzut că nu dau din nou de ei. Pe partea cealaltă, la cortul PSD, liniște și pace, în sensul în care oamenii se încolonau frumos și semnau.

  0

  • #111

   In astfel de situatii se vede lipsa de experienta din partea membrilor unor partide politice noi. In cazul partidelor vechi, oamenii care strang semnaturi sunt platiti pentru timpul lor – pentru ca exista bugete pentru asta. Se strang semnaturi si din bazele de date ale institutiilor publice.

   Eu nu am vazut oameni de la PSD la corturile PSD care sa stranga semnaturi.

   1

  • #112

   Lipsă de experiență, spui tu. Fie ca tine. Dar știi, lipsa de experiență poate fi acoperită cu prezența unui bun simț minim și a unei minime empatii față de situație și oameni. Zic și eu, nu dau cu parul…

   1

  • #113

   Unele persoane nu au nici experienta sau educatia bunului simt. Daca tu ai bun simt nu inseamna ca si ceilalti din societate sunt obligati sa-l aiba. Unii il au, altii nu. Asta este societatea si lumea in care traim. Unii nici nu cunosc termenul de „empatie”, nu stiu ce este aia. Nu o au. Asta este societatea romaneasca si lumea in ansamblul ei – suntem diferiti – unii sunt X, altii sunt Y. Este normal.

   Eu consider ca este vorba despre „lipsa de experienta” deoarece trebuie sa cunosti cum sa vorbesti cu persoanele straine, cum sa le abordezi, cum sa te porti, cum sa inchizi dialogul, etc.

   In timp, oamenii invata. Sigur, unii sunt agresivi, insa asta nu inseamna (din punctul meu de vedere) ca toti sunt agresivi.

   1

 36. #114

  Arhi, exagerezi si generalizezi cand spui ca „Toți cei ce strâng semnături pentru Barna sunt agresivi”. Ai fost pe teren, ai facut un studiu de caz din care a reiesit ca toti voluntarii sunt agresivi?

  Exagerezi si generalizezi.

  Eu am strans semnaturi la alegerile europarlamentare si acum la alegerile prezidentiale si nu am fost agresiv. Nici eu, nici cei cu care am strans impreuna semnaturi de sustinere.

  Apropo, articolul acesta este „Sponsorizat” de catre pagina de Facebook „Informeaza-te” – https://imgur.com/a/KiG7HN9

  Cine nu voia sa semneze era intampinat cu „Multumesc, va asteptam la vot” sau pur si simplu „Multumesc”.

  2

  • #115
   Arhi

   iata inca un anonim curajos a venit si a pus ordine:)))))))))

  • #116

   Exista voluntari care nu se exprima agresiv fata de cetateni, asa cum exista si voluntari agresivi. Este normal.

   Asa cum exista cetateni care refuza politicos sa semneze pentru a sustine participarea unui partid politic la alegerile electorale, exista si cetateni care raspund cu „imi bag pula-n Dan Barna si in fata ta”.

   Este normal.

   2

  • #117

   Si celor care raspund agresiv si te injura, te scuipa – le spui „multumesc mult”, nu te iei la cearta cu ei. Tine de fiecare persoana cum discuta si abordeazao amenii.

   1

  • #118

   Ce trebuie să înțeleagă mujahedinii democrației (așa zisei) noastre este că atunci când tu vii cu campanii „Oameni noi…” este că stilul ăsta de aruncat cu noroi în orice opinie care îți e contrară, este fix contra democrației. Lasă-i să semneze! Dacă ei asta simt, dacă ei nu cred în alternativa USR-PLUS, dacă nu suportă urletele „democratice” ale uni fiu de actor, care ar fi problema? Mai bine ați analiza ce nu suportă oamenii, ați vedea ce nu cred oamenii și ați ajusta câte ceva din comunicarea publică.

   Cât despre articolul sponsorizat, @Geani Versace, cam care e părerea ta? Oare chiar nu vezi că o pagină a profitat de un articol critic, pe care trebuie să-l accepte oricine crede în democrație, și l-a folosit ca anti-reclamă? Dar știi de ce? Dacă nu, recitește paragraful unu.

   1

  • #119

   Salut, SorinD – parerea mea despre articol este ca nu „toti voluntarii care strang semnaturi” sunt agresivi. Unii sunt, altii nu sunt. Eu am strans semnaturi si le-am multumit persoanelor care si-au exprimat refuzul de a semna. Este in regula.

   0

  • #120

   Eu intamplator am vazut o faza can un USR isst alerga si tipa dupa o fata de 17 -18 ani , asa ca oamenii astia au dreptate.

   1

 37. #121

  Nu-l votez pe Barna. Cred că m-am săturat și de ăștia frumoși , înalți , prezentabili ! Dar pe mine nimeni nu m-a tras de mânecă să-l votez , probabil pentru că în provincie nu avem metrou și nu a început campania așa de înverșunat . Problema cu articolul tău la mine e alta . Arhi , m-ai supărat cu Roșia Montană ! Lăsați Roșia Montană așa cum e și nu mai faceți bine oamenilor , cu forța ! Cu binele și prosperitatea pe care o aduceți peste ei , Roșia Montană va dispărea cu totul ! Lăsați-i cu ciupercile ( și aurul ) lor ! Și dacă va mai exista sau nu Roșia Montană îmi pare mai important decât cine va fi președinte următorii 5 ani. Sper că nu unul pe care îl susțineți și consiliați – din cauză să nu-i dați idei cu Roșia Montană .

  0

 38. #122

  Toate aceste postari ale utilizatorilor eu cred ca sunt fake. Au imagini atasate la fel ca cele de pe reclamele unor produse aduse din Rusia, unde sunt doar recenzii pozitive.

  Iar toti care sustineti aici cat de „aroganti si agresivi” sunt cei din USR+, sunteti principalii vinovati de starea deplorabila a tarii. Am 68 de ani si am trait 38 in comunism, dar sincer atunci romanii nu erau asa inapoiati si usor influentabili de putinele emisiuni TV existente. In ultimii 30 de ani Antena 3 v-a spalat creierul si celor care aveati putin.

  Nu stiu daca votez cu Barna sau Iohannis, dar orice astfel de articole relativ la ei ma irita cumplit si ma doare sufletul cand stiu ca au plecat atatia tineri din tara din cauza pesede-ului si totusi NU VA TREZITI sa sustineti o alternativa democratica. Iti meriti soarta de sluga pesedista!

  0

  • #123

   Eu intamplator am vazut o faza de genul asta in Buzau , am trecut total intamplator in jur de ora 6 seara pe langa ei un USR ist alerga dupa o fata de 17 – 18 ani fata a refuzat sa semneze si indivul a inceput sa tipe. Asa ca eu ii cred pe oamenii astia eu pana acum crezand ca a fost doar ceva izolat in Buzau.

   0

 39. #124

  Cine a scris tampenia asta de articol e vreun slugoi psd-ist, care e platit sa lanseze fake-uri online. Si eu am semnat, iar voluntarii care strangeau semnaturi nu erau agresivi absolut deloc, ci respectau optiunea fiecaruia. Nu mai credeti toate prostiile lansate de toti prostii! Fie vorba intre noi, usr-plus ar fi cam singura optiune de vot, singura alternativa la mizeria existenta!

  0

  • #125
   Arhi

   ce idiot esti, nu realizezi ca imi confirmi articolul prin simpla prezenta:)))))) usr e singura optiune, este? toti ceilalti sunt niste prosti daca voteaza altceva. da, asa ma gandeam si eu:))))

 40. #126

  10 metri de metrou. Asa spune legea. Chiar nimeni nu discuta de chestia asta? Imi amintesc si la Europarlamentare ce misto era cu panourile pline de afise PSD si PNL(ilegal, din nou). Totusi nu inteleg de ce nu a chemat politia.

  1

  • #127
   Arhi

   primul afis electoral aparut cu johannis in bucuresti a fost pe 12 august. campania electorala incepe pe 12 octombrie. pana atunci este EXPLICIT interzisa publicitatea electorala. nu inteleg de ce nu a chemat nimeni politia

 41. #128

  clickbait ieftin

  sunt membru plus – pe ideea ca doar cotizez. am votat cu USR ultimele 2 dati, si tot mi se par agresivi si mie astia cu semnaturile, si n-am avut nici o tentativa sa strang semnaturi. hell, nici nu cred ca votez cu barna.

  da totusi…..ce legatura are asta cu „daca era barna presedinte”? bine ca astia is idealisti cu capul in fund si nu-si dau inca seama cum se face politica; da tu om batran si intelept (ha ha) esti mai bun ca manipulezi oamenii sa-ti intre pe site cu titluri incendiare, care nu au legatura cu textul

  0

 42. #129

  Aticolul tau tocmai a fost postat de PSD pe Facebook. Felicitari!

  0

 43. #131

  Serios ?! nu v-ati invatat?! dupa 29 de ani de la revolutie inca aveti impresia ca mai conteaza ce „presedinte” avem ?1 este o mascota , nu are nici o putere , si este o aberatie sa le dai atentie, dar in acelasi timp va inteleg pe toti care sunteti luati „pe sus” de acesti acoliti fanatici, si pana nu le ia cineva semnaturile (ce au ai, tableta, pda sau hartie ) si le arunca pe pamant urmand sa calce pe ele , nu se lasa, sunt acesti tineri naivi care au fost spalati pe creier rapid si au devenit fanatici cu doar o cafea … sau mai rau un pix … Romania nu are scapare din nici un fel de problema pana nu schimba mentalitatea publica, problema acestei tari nu mai sta in politica, pentru ca imediat ce apar miniciuni sau probleme romanii ori fac acel vestit „haz de necaz” ori tac din gura si spera ca va veni cineva pentru ei , sau ultima rezolvare este „aaaare grija Dumnezeu de tinee…. „

  0

 44. De Dan Barna am auzit,dar de Arhi nu. Nu cred insa ca asta e problema. Problema e ca acest articol este o generalizare rautacioasa, ca sa folosesc un eufemism. E posibil sa fie cazuri din cele zugravite, dar printre cei ce strangeau semnaturi pentru PSD. De fapt, cei de la PSD sunt asa, toti, i-am vazut eu, sunt agasanti, ne agaseaza cu impostura lor de 2 ani si jumatate. Restul sunt vorbe goale si articole partizane…

  0

  • #133
   Arhi

   :))))) cum, nu ai auzit de Arhi? n-are cum:)) si mai explica-ne cum, daca nu ai auzit, nu are dreptate, pati profund si inteligent

 45. #134

  Se incearca o noua revolutie culturala (vezi China)!!!!

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Una din ocupațiile favorite ale celor de peste 35-40 de ani este să râdă de educația, școala celor mai tineri decât ei și cum Pe vremea lor se făcea școală. Asta vorbind oameni care nu au prins note în clasa 1, ci doar FB-uri. Băi, școala de pe vremea noastră a fost un […]

Ieri m-a pus Luna sa cumpar hartie igienica. Mai aveam nevoie de niste apa, hai sa comand de la Bringo. Doar ca m-am pierdut in aplicatie, uitandu-ma dupa diverse, asa ca, la final, am luat apa, ghiudem, babic, salata de peste si inca ceva. Fara hartie. Plin de nervi, dupa ce ajunge curierul […]