Base a bagat-o-n Stolojan

PD s-a unit cu PLD. Cine ar fi crezut?? Adica nici in visele mele cele mai umede nu am visat asa ceva. S-a convenit o structura de conducere, in care domnul Poc va conduce, si Stolojan va aproba. Aaaa, am zis Poc? Nu, Base.
Romania, trezeste-te….

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. Avem de departe cea mai jalnica clasa (cacofonie intentionata) politica din UEEEEE… Schimbari de macaze, fuziuni, sciziuni, toate menite sa ne aiureasca pe noi si sa-i ajute sa ne pacaleasca asa cum stiu ei mai bine. Bazandu-se pe incapacitatea noastra de a mai pricepe ce se intampla.

  Thumb up 0
 2. Stati linistiti oameni buni ca la urmatoarea campanie electorala iar se imbolnaveste stolo si iar plange base…

  Thumb up 0
 3. Si un copil de clasa a 5-a care beleste retina la TV toata ziua putea sa prevada „unirea/uniunea/copularea” dintre aceste doua partide asa ca nu ar trebui sa ne mai miram de prostitutia practicata in clasa politica romaneasca ci eventual ar trebui sa le cerem sa legalizeze toate formele de prostitutie 🙂

  Thumb up 0
 4. Mai ramane sa se uneasca si cu UDMR’u si gata… Le-am vazut pe toate ! Si-apoi ma mut in Franta (ca in Italia nu prea se mai poate!), imi mai cumpar un televizor ca sa surprind haosul provocat de stire pe la televiziunile avide de audienta si imi pun vesnica intrebare : What’s next ??????

  Thumb up 0
 5. io sunt fan Insulele Galapagos

  Thumb up 0
 6. Unde vrei tu… Sa fie Internet , Radio si TV’u , cel putin una bucata televiziune romaneasca cu transmitere internationala (zilele mi-ar fii prea fericite fara stirile de la ora 5!), analisti politici ducand lupte interminabile in talk show-uri de 2 bani (ca sa ma adoarma repede si bine!) si cat mai multe alte mijloace mass-media ca sa fiu la curent cu cazul Elodiei. Daca apare, ma intorc ! Mai e o speranta… Poate asa apar si DISPARUTELE promisiuni electorale, disparutul NIVEL DE TRAI DECENT si aproape moarta ROMANIE DEMOCRATICA ! :))) Asa e ca sunt mai multe sanse sa apara doamna decat celelalte? Stiam eu…

  Thumb up 0
 7. #7

  Iti recomand insulele al caror nume incepe cu B (Barbados; Bahamas; Belize; Bermude etc). 🙂

  Thumb up 0
 8. Merg si alea cu C: canare, caraibe

  Thumb up 0