Bastroie e the best

Nu stiu daca a remarcat cineva, in valtoarea minunatelor evenimente ce ne impresoara, ca Ucraina a deschis canalul Bastroie, canal ce leaga Dunarea de Marea Neagra, sapat in solul Ucrainei.

Romania a sarit arsa, ca ma intelegi, ecosistemul se duce dracului, si Delta Dunarii se duce pe apa sambetei.

Eu ma intreb, ca un roman neaos, ce se cheama Cetin, oare Ucraina a facut aceleasi spume cand Romania a construit canalul DUnare-Marea Neagra? Ca asta e Bastroie, un canal D/M in varianta ruseasca. Nu cred.

De fapt, stiti de ce e bataia mare? Pe transportul fluvial potential. Ucraina deja a anuntat ca ofera trecerea pe canal LA JUMATATE DE PRET FATA DE ROMANIA.

Parca altfel privim ecosistemul, delta si ecologia, este?

[tags]bastroie, delta, dunare, canal, teapa[/tags]

1 comentariu

  1. ca bine zici tu.

    0

    0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (