Bastroie e the best

Nu stiu daca a remarcat cineva, in valtoarea minunatelor evenimente ce ne impresoara, ca Ucraina a deschis canalul Bastroie, canal ce leaga Dunarea de Marea Neagra, sapat in solul Ucrainei.

Romania a sarit arsa, ca ma intelegi, ecosistemul se duce dracului, si Delta Dunarii se duce pe apa sambetei.

Eu ma intreb, ca un roman neaos, ce se cheama Cetin, oare Ucraina a facut aceleasi spume cand Romania a construit canalul DUnare-Marea Neagra? Ca asta e Bastroie, un canal D/M in varianta ruseasca. Nu cred.

De fapt, stiti de ce e bataia mare? Pe transportul fluvial potential. Ucraina deja a anuntat ca ofera trecerea pe canal LA JUMATATE DE PRET FATA DE ROMANIA.

Parca altfel privim ecosistemul, delta si ecologia, este?

[tags]bastroie, delta, dunare, canal, teapa[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

1 comentariu

  1. ca bine zici tu.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]