În timp ce cozile de topor de la Pelicanul și restul de firme de taxi făceau demonstrații despre cum trebuie interzise aplicațiile de taxi și ridesharing, pentru că stația radio e sfântă, băieții de la Clever le dădeau tuturor…ăăăă…de gândit, lansând chestia din poză.

Pentru taximetriști a fost cu mantă, pentru că, de fapt, doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost, vajnica apărătoare a dreptății și legalității, a primit-o direct în…ăăă…plin. Pentru că, deși, probabil, și-a luat ce era de luat de la COTAR, pur și simplu nu mai are ce să le facă, în această direcție. Totul e legal, cu autorizații și tot ce e necesar, spre deosebire de Uber, de exemplu.

Și, uite-așa, Clever devin unii din favoriții mei all time. O mișcare genială, clar gândită din timp și tocmai împotriva șicanelor celor de teapa țoapei de la primăria capitalei.

Un prieten îmi șoptește că, atunci când au fost protestele alea anti clever, luni la ora 14, toti soferii de clever din bucurești au primit mesaj pe telefon „primesti bonus 5 lei la fiecare comanda incheiata indiferent de valoare, daca faci peste 5 comenzi azi in intervalul 15-18”.
Rezultatul a fost ca au fost cam cu ~300 soferi mai mult decat intr-o zi normala online pe clever si asta in timpul protestului/boicotului.

Well done, mates, well done.