BCR Speranţe, la final

Rezultatele campaniei la care am participat şi noi, adică eu şi voi, cei ce aţi avut bunătatea de a dona, sunt destul de îmbucurătoare. Recunosc că speram să se strângă mai mulţi bani. Dar şi atât este foarte bine!

Am reusit sa adunam peste 90.000 de euro pentru copiii din proiect din donatiile parterilor de business, de la angajati, de la publicul larg si din contributia bancii. Fundatiile au facut cate un plan personalizat de dezvoltare pentru fiecare copil in parte si déjà vedem unele rezultate.

Astfel, Iancu Gabor, băieţelul de 7 ani care suferă de o boală congenitală la un ochi va fi sprijinit financiar pentru a face o intervenţie delicată care îi va reda vederea.

Emanuel Kalo (11 ani) şi Olivia Biro (10 ani) au cântat la invitaţia lui Damian Drăghici, artist premiat cu Grammy, în cadrul Ultimului concert Damian&Brothers, în faţa unui public de peste 4000 de persoane.

Maricica Andrei (15 ani), o stea în devenire a folclorului românesc autentic, a semnat deja un contract cu casa de producţie Roton, urmând să înregistreze un album şi să participe la diverse concerte. Totodată, a fost invitată să susţină un recital în cadrul Festivalului Maria Tănase, după ce juriul a trebuit să-i respingă participarea în concurs deoarece nu împlinise încă 16 ani.

Ionuţ Cibotariu (15 ani), apreciat de juriu ca unul dintre vârfurile proiectului şi un viitor nume important în muzica clasică, a fost invitat să susţină periodic concerte în cadrul Stagiunii Prietenii Muzicii.

Georgiana Drumen a cantat la mai multe evenimente BCR, si nu numai si a fost extreme de apreciata.

Mai mult, începând cu luna februarie, Maricica şi Ionuţ s-au mutat în Bucureşti pentru a studia muzica la cele mai bune licee de profil din Capitală – Ionuţ la Liceul de Muzică George Enescu, iar Maricica la Liceul de Muzică Dinu Lipatti.

16 comentarii

 1. felicitări domnul Arhi, ești un om cu inimă mare și cu multe inițiative bine gîndite.

  0

 2. E mare lucru sa fii om in ziua de azi.

  0

 3. @ dumitru: +1

  Trebuia inceput de undeva. Sper sa fie continuat proiectul.

  0

 4. Nu am participat pentru ca asocierea numelui BCR cu orice altceva decat incompetenta mi se pare o utopie…e opinia mea, no ofense
  In schimb am donat direct unei case de copii din localitatea unde locuiesc, doar nu o sa donez la Cucuieti, ca nici pe aia din Cucuieti nu-i doare-n c.r de contaranii mei.

  0

 5. dude, nu asocia pizdele de la ghiseu cu oamenii care lucreaza la genul acesta de proiecte…

  0

 6. @ mike…era o vorba veche și înțeleaptă: dacă nu scriai, filosof (anonim) rămâneai :)

  0

 7. Felicitari ! Astfel de lucruri nu sunt intalnite prea des la noi in tara. E o campanie demn de apreciat !

  0

 8. ????

  0

 9. acum juma de secunda am comentat ceva si cucu. ieri la fel

  0

 10. foarte bun si atat. sa fie mai multi ! si o sa fie. pariu

  0

 11. #12

  BCR are aproape 7000 de angajati. Crezi ca toti sunt 1 si 1 ? Eu ii felicit pentru campaniile astea, putine banci au responsabilitate sociala.

  0

 12. Felicitari Arhi… E PRIMA data cand aud despre rezultatele concrete a unei strangeri de fonduri, asta era marea mea problema cand apar tot felul de cereri de donatie..ca nu mai aude nimeni niciodata despre ei..Si probabil ca ingrasa unele conturi, in loc sa ajute pe cineva. Ar trebui intotdeauna cand se planifica o asemenea actiune sa se rezerve o mica suma si pentru publicarea rezultatelor..

  0

 13. Pingback: Olfactiv
 14. Bravos man! Esti mare! Si poate cu „picul” asta al tau facutse vor mai trezi unii si altii prin jur! ;) Spor la treaba in continuare! ;)

  0

 15. Ar fi frumos sa apara mai multe initiative gen BCR Sperante si sa existe mai mult sprijin din partea celor care sunt influenti in online, ca sunt foarte multi copii care sunt in situatia lor, care poate nici nu stiu de programele astea de donatii.

  Oricum ma bucur ca a avut un rezultat campania asta.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]