Beck Corlan și muzica, de orice fel

V-am zis că îmi place Beck Corlan, da? Păi, dacă da, eu zic să vă și arăt ce cântă fata. Și nu, nu băgați aia cu merită să ajungă la vocea româniei sau xfactor. Nu. Merită să ajungă să cânte undeva unde oamenii să plătească să o asculte.
Atât.
Iar ca post scriptum. Nu fiti mai prosti decat prevede legea. Relatia unui om cu credinta sa e ceva intim. Nu va intereseaza. Aici doar ascultam un muzician. Restul e can can.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. Jos palaria, din nou, Arhi!

 2. #4

  Muzica pe note si cu live instruments. Cea mai buna chestie.

 3. #5

  e giki si-mi place.are ceva din dezinvoltura lu till lindeman.

 4. #idhitit

 5. Cam mult testosteron la don-soara ? :)

 6. Dc ai cenzurat cuvantul insula?

 7. #14

  Pe zona asta de neo-folk, unde activeaza Feist, Fiona Apple, Cat Power, Alina Simone etc. nu prea are sanse sa iasa-n față, nu internațional cel puțin. E mafie maximă pe zona asta de hipstereală :))

  Subiectiv zicea el ca tipa merita promovata mai mult ca Inna. As zice ca orice-ar fi, nu va avea succes comparabil nu Inna nici macar pe zona ei. Spun asta pentru ca Inna e printre cele mai bune apariții la nivel global în segmentul ăla retardat unde activează ea. Puteți să-mi ziceți o artistă mai bună ca Inna pe felia asta euro-trashy? (Nu, Cyrus, Swift și americancele sunt cu totul altceva.)

  Revenind, fata asta are mai multă concurență pe nișa ei decît va fi avut vreodata Inna…

 8. #16

  Si e romanca? :o
  E foarte tare!

 9. Melody Gardot

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.