15 comentarii

 1. Lool
  Deci tu ai lasat mesaju ala la noi? :))))

  0

 2. ? ce mesaj? si care voi?:)) pe voce?

  0

 3. Nu, nu… spamu ala cu barfe.net, de l-a sters colega mea de pe Monden.info :D Ma rog, ai pus acelasi cod la poze, da oricum te am in feed si am vazut ca sunt identice pozele :) De site-u asta de monden ziceai atunci pe chat la radio lynx?

  0

 4. ala e, dar nu ma mai ocup eu de el, am reusit sa il pasez la o domnisoara sexy, se stie ea cine:))
  /me not spammer…not anymore, at list:)))

  0

 5. Ah… in fine, ok :P

  0

 6. oricum, fiind domeniul meu, imi cer scuze ptr spammul nesimtit. plus ca o sa trag de urechi pe cineva ptr copierea codului sursa. nu de alta, dar google reactioneaza la continutul dublu….

  0

 7. Da, stiu, probabil n-o sa ‘bage in seama’ al doilea site :P

  Am crezut ca esti tot tu fiindca nah, pe langa sursa pozei, era si ip-ul din acelasi oras :) Ar fi fost ok daca ar fi lasat comentariul la un post pe acelasi subiect macar, ca avea unde, si daca zicea 2-3 cuvinte acolo in plus, da l-a postat la ceva care nicio legatura cu Beyonce :))))))))) Asa… l-a sters colega mea imediat ce l-a vazut, iti dai seama…

  Eh, nevermind acum, ca n-are importanta :)

  0

 8. danke:)

  0

 9. O fi barbita, doar iubitul ei Jay-Z e mai din cartier, poate ii plac astea mai nerase

  0

 10. nu cred ca are barba, probabil sunt ceva cosuri sau cine stie ce, ma gandesc ca toti actorii/cantaretii au cosuri, de la atata fond de ten, machiaj, oboseala, nopti nedormite. adica eu daca nu dorm o noapte ma irit pe fatza, daramite ei, la ce stress sunt supusi, ca traiesc in jet-lag.

  0

 11. e urma de sperma …

  0

 12. Nu e bre, is bube, nu mai fiti rautaciosi!

  0

 13. miruna, bube se numesc alea care le poarta pe piept…ala e par toata ziua:))

  0

 14. O fi fost murdara de ceva. Nu mi se pare ca ar avea par pe fata… :D

  0

 15. Ba voi chiar nua veti ce face ! :))

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]