Bilanțul internaut pe 2012

Strict internautic vorbind, pentru restul nu fac nici un bilanț, pentru că am primit maximum ce îl puteam primi de la viață. Iar din punct de vedere internautic, comparat cu perioada anului trecut, situl celui mai senior dintre seniorii internetului stă cam așa.

Ce concluzii tragem de aici? Că am crescut frumos, natural și că trendul sitului este bun și merge acolo unde ne dorim cu toți. Se putea mai bine? Desigur. Puteam să muncesc mai mult? Da. Dar trebuie ținut cont că am avut un an foarte aglomerat, în care simt că am îmbătrânit ca făt frumos, cât alții în 7.

Previziuni pentru la anul?
Voi munci mai sistematic, ceea ce va însemna că voi munci mai puțin. Se simte nevoia unei planificări mult mai profunde și a unei eliminări a oricărei stări de relativă procrastinație, atât de caracteristică blogărilor.

Pe lângă cele de mai sus, voi mai lansa și alte proiecte, cu intenția clară de a le vinde la un moment dat, așa cum s-a întâmplat cu preafrumosul unpol.ro. Poate digitalsport.ro, cine știe, deși, în ultima perioadă, ultimul mohican care mai scria acolo, a tras obloanele, din cine știe ce motive.

În rest, e tăcere.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  Cum iti organizezi munca creativa? Pare greu sa scoti idei misto la comanda si procrastinarea pare esentiala pt creativitate.

  • la mine e simplu. citesc pana mi se umfla capul si ma ustura ochii, dupa care bum, apare subiectul. il scriu si o iau de la capat.

 2. La mai mare!

 3. Bravo Arhi! Keep up the good work! Si nu pot sa nu ma laud cu o contributie de vreo 30-40 de vizite de la mine de pe blog! :-P Doar atat pentru ca sunt (inca) la stadiul de baby-junior al internetului :-)

 4. #5

  Congrats! Nu cred ca ar mai fi ceva de spus.

 5. #6

  Nu pot sa spun altceva decat felicitari si la mai mare !
  Dupa tine supravetuim si noi. Ca altii se lauda ca iti trimit vizitatori … n-am ajuns la nivelul ala :)

 6. Felicitări pentru munca ta, pe care nu pot să nu o apreciez, chiar dacă nu sunt întotdeauna de aceeași părere cu tine.

  • stiu, nu am idee ce s-a intamplat. banuiesc ca trebuie sa aschimb tema cumva

 7. #10

  HO HO HO!!! Congratulationes, Arhi!
  Ai un blog super fain, scrii bine, esti baiat de nota 10…tine-o tot asa!

 8. #11

  Felicitari! Ceea ce ai reusit sa faci tu este imposibil pentru altiii.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]