Bilete gratis la Romania- Franta

Dacă vă interesează 2 bilete gratis la Romania-Franta, de pe noul stadion de țâșpe sute de milioane de euro, puteți merge aici și să vedeți ce trebuie să faceți pentru ele.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. bafta celor care participa la concurs! eu nu sunt microbist ,deci nu am ce face cu biletele:D

  Thumb up 0
 2. Multa inspiratie celor care participa.

  Thumb up 0
 3. #3

  Eu sunt microbist da` n-am bani sa ajung la meci =))

  Thumb up 0
 4. Succesuri! 😀

  Thumb up 0
 5. #5

  Nu-s microbist, dar incerc sa prind fiecare merci al Romaniei. Frumoasa initiativa, bafta participantilor. Eu voi sta in fotoliul meu comod cu ochelarii pe TV -ul din dotare. Hai Romania !

  Thumb up 0
 6. TOTAL on topic: un pronostic pentru marti?

  Thumb up 0
 7. 0-3

  Thumb up 0
 8. Sunt cele pe care scrie Romania-Argentina? Daca da, sunt atragatoare si pentru colectionari.

  Thumb up 0
 9. Egal chinuit.

  Thumb up 0
 10. #10

  Mincinosule..
  Pai nu`s gratis biletele.Daca participi la concurs, trebuie sa faci film, adica sa folosesti o camera; camera ce merge cu baterii/curent.Deci, o cheltuiala.
  Apoi trebuie sa l urci pe youtube, adica alta cheltuiala, + uzura calculatorului.Apoi, link pe site ul respectiv(curent plus uzura calculatorului.)//-uzura camerei nu am mai pus-o, pentru ca`s baiat bun, las de la mine..(plus timpul meu, uzura intelectuala, stresul, )…Pai asa`i frumos?

  Thumb up 0
 11. Bafta celor care participa la concurs! Nu sunt microbist si nici nu voi fi vreodata mai ales pentru echipa nationala…

  Thumb up 0
 12. #14

  imi doresc foarte mult sa merg la meci e la doi pasi de mine si nu stiu cum e cu biletele astea

  Thumb up 0
 13. Eu am vrut să fac comandă la bilete de prin iulie, pe atunci la meciul cu argentina, dar încă de atunci erau date toate. Am fost viteaz la ultimul meci de pe Stadion și chiar îmi doream să merg cu nevasta (cât mai pot că-i însărcinată) mai ales că, vezi Doamne, acum va fi civilizat pe noul stadion, nu ca la ultimul meci în care s-a scuipat/urlat/aruncat/smuls bănci ș.a.m.d și la sfârșit au venit și cu buldozerele peste noi :P. Oricum o să-l văd de la balcon, de acasa, de prin Morarilor 🙁

  Thumb up 0