mizerabili

Pentru că vorbeam ieri de donațiile către diverși, iată că azi avem și niște rezultate drăguțe. biletoo.ro ține de câteva luni banii strânși la concertul Angelei Gheorghiu, motivând că are conturile blocate și că nu au plătit partenerii.

Din nefericire pentru ei, Ruxa a luat problema în propriile mâini și a întrebat la fiecare magazin partener. Surpriză, oamenii au plătit. Scuzele publice date de biletoo și amenințarea că vor plăti luni sunt fix vax. Orice freelancer știe cum e asta cu Plătim luni, e contabila în concediu, contabila a născut, contabila e în concediu de maternitate, contabila a născut din nou, etc.

Și nu, nu e deloc ok că vor plăti după 3 luni. În perioada asta au avut banii aceia în cont, i-au rulat, au făcut alți bani de pe urma lor. Totul datorită morților din colectiv. bravo, biletoo.ro, o afacere de succes.Între timp, oamenii aceia au murit sau se chinuie fără ajutor. Totul pentru ca biletoo.ro să facă un ban cinstit și legal.

Desigur că voi cumpăra întotdeauna bilete de pe biletoo.ro, nu? Sau voi participa la evenimentele unde sunt ei parteneri.

Hell yea!

foto