Bin Laden a devenit profitabil

Marile SU aLe A ofera 50 000 000 (cincizecimilioane dolari). Deja sa il capturezi pe Bin Laden a devenit o chestie banoasa. Si am inteles ca dupa aia chiar ai avea unele sanse sa si traiesti, ca iti ofera prietenii americani domiciliu stabil intr-un buncar subteran, singurel, cu mult aer si lumina (artificiala).
Are careva idee unde e bin Laden? Hai, ca pe Elodia ati rezolvat-o

3 comentarii

 1. cred ca bin laden o tine in brate pe elodia :D

  sa vezi ca detectivii (a.k.a. idiotii si cretinii) de la otv or sa o gaseasca pana la urma pe elodia, deci implicit si pe bin laden….or sa ia cei 50 de milioane de parai… dar (din fericire pt. noi) nu apuca sa se bucure de ei ca ii omoara talibanii ;-)

  Iar noi scapam definitiv de elodia si de postul ala de tv aberant…ca oricum de bin laden nu prea ne intereseaza

  0

 2. Bin Laden v-a fi prins doar daca are ghinionul sa traiasca mai mult decat George Tufi?… nu de alta dar Bush-ulic? ar avea de raspuns la ni?te chestii interesante dac? e prins Bin Laden ?)

  0

 3. „(…)There are two kinds of Justices in the world
  the first one is in the name of US-home-security
  and the other is to protect US interests abroad .(…)” [RAJA CHEMAYEL]

  „One man’s terrorist is another man’s hero.”

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]