Bin Laden a devenit profitabil

Marile SU aLe A ofera 50 000 000 (cincizecimilioane dolari). Deja sa il capturezi pe Bin Laden a devenit o chestie banoasa. Si am inteles ca dupa aia chiar ai avea unele sanse sa si traiesti, ca iti ofera prietenii americani domiciliu stabil intr-un buncar subteran, singurel, cu mult aer si lumina (artificiala).
Are careva idee unde e bin Laden? Hai, ca pe Elodia ati rezolvat-o

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

 1. cred ca bin laden o tine in brate pe elodia :D

  sa vezi ca detectivii (a.k.a. idiotii si cretinii) de la otv or sa o gaseasca pana la urma pe elodia, deci implicit si pe bin laden….or sa ia cei 50 de milioane de parai… dar (din fericire pt. noi) nu apuca sa se bucure de ei ca ii omoara talibanii ;-)

  Iar noi scapam definitiv de elodia si de postul ala de tv aberant…ca oricum de bin laden nu prea ne intereseaza

 2. Bin Laden v-a fi prins doar daca are ghinionul sa traiasca mai mult decat George Tufi?… nu de alta dar Bush-ulic? ar avea de raspuns la ni?te chestii interesante dac? e prins Bin Laden ?)

 3. „(…)There are two kinds of Justices in the world
  the first one is in the name of US-home-security
  and the other is to protect US interests abroad .(…)” [RAJA CHEMAYEL]

  „One man’s terrorist is another man’s hero.”

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]