11 comentarii

 1. stiai ca 9/11 was an inside job? http://zeitgeistmovie.org

 2. nu stiam. eu stiam ca a fost mana lui bush, ca sa poata sa porneasca masina de razboi americana, in ideea de a ocupa cam tot ce inseamna petrol in lume

 3. exact asta ziceam si eu :)) inside job, ma refeream ca e facuta de americani. inainte cu 2 zile de atentat, daca bine tin minte, s’au facut si “lucrari de consolidare” la structura turnurilor…

 4. da, s-au consolidat inteligent, direct la baza, ca in caz de explozie sa nu sufere mult

 5. NEW YORK (Reuters) – A small chemical explosion at News Corp headquarters in midtown Manhattan on Monday injured one person, a New York Fire Department spokesman said.

  Ce-ai ma? Osama avea pica pe unu sau ce?

 6. ma gandeam ca cine stie de unde pica:D

 7. … Un american a scapat o flatulenta…iar televiziunile de “stiri”(pardon` era sa zic “de manipulare a prostimii”) s-au delectat cu mirosul ei ,incercand sa ne-o vanda noua drept un nemaipomenit parfum Mitoman Dihor…(banuiesc ca ai vazut stirea la televiziunile romanesti). Probabil daca cineva arunca o piatra in curte la Casa Alba, “felixcienii” ar fi lansat stirea cum ca a fost lansat un atac cu grenada asupra Americii.Din partea mea poa` sa se duca dracu toata America…Pentru ca oricum AMERICANII au murit cu mult timp in urma ,ucisi de catre cei ce isi spun astazi “americani”.

  … Mda. Si ar mai fi multe de comentat despre cum noi romanii pupam dosurile imputite ale americanilor,dar pentru moment ma abtin.

 8. Teoria conspiratiei @ cetin.ro:)) multe posibilitati sunt logice, si ca bush a dat,si ca osama, etc etc, insa nu cred ca va sti cineva vreodata adevarul

 9. E destul sa urmaresti documentarul “911 In Plane Site” (facut de un american) ca sa poti trage concluzia ca “atacul terorist de la 11 septembrie” a fost atac terorist tot atat de mult cat si “revolutia din ’89” a fost o “miscare popular?” :)

 10. Arhi nu stie expresia inside job. Cunoaste doar blowjob si handjob. Doar are si el o varsta

 11. Ai ma ca si la ei e ca si la noi ! O babutza de la 2 a uitat aragazul aprins si cand a dat foc la un JOINT, poc cladirea !
  P.S. Babutza era PROJECT MANAGER la News Corporation !
  :))))))))))))