Bine ati venit, Primaverilor!

Da, voi, toate doamnele, domnisoarele si babele care v-ati facut un obicei de a deschide ziua cu prostioarele mele. Fiecare din voi e primavara unui barbat, deci, bine ati venit primaverilor!
Sa aveti un 1 Martie fericit si sa fiti iubite.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. #1

  eu, baba, care mi-am facut un obicei de a-mi incepe ziua cu prostioarele tale :)), mentionez ca de cativa ani m-am decis sa fiu propria-mi primavara, nu primavara unui BARBAT….multumesc, oricum, pentru urare :))

  0

  0

 2. mersi mersi. sper ca voi primi si o vaza de 1 martie ca sunt la casa noua si dupa ce am cumparat ieri ghiocei si lalele sa decorez p`aci am observat ca n`am vaze. :)) (am pus florile in niste pahare inalte ca nu mai am sticle de lapte si plastic taiate la gat) :))

  0

  0

 3. Auzi domle’ primavara ta… sa mai zic eu ca nu esti romantiq :) Te iubesc!

  0

  0

 4. Mersi frumos, esti foarte dragut!

  0

  0

 5. Bine te-am gasit… Multumesc frumos de urari !

  0

  0

 6. Maica da zi putin mai tare ca eu mi-s cam surda … aaa ce zisa-si … aaa … da , multumesc frumos de urare! :)

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]