1 comentariu

  1. #1

    Așa, pt început, copila a fost dată în grija bunicii pt că iubitul mamei le violase pe surorile ei mai mari. Ea a fost violată de iubitul bunicii. Mă doare mintea.

    Și la noi a fost un caz acum câțiva ani, o puștoaică de 12 ani, violată, n-a vrut nimeni să-i facă avort pt că, din varii motive (pe care nu mi le amintesc), sarcina trecuse de 4 luni. Cumva, cu ajutorul lumii, l-a făcut în Anglia (avortul, nu copilul).

    0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.