22 comentarii

 1. #1

  daca avea si o posetuta era perfect(a) :)

  0

 2. #2

  :))

  Una lunga si tare!

  0

 3. so gay..

  0

 4. #5

  Oh bitch I think you got bitch slapped in your own bitch mode!:)

  0

 5. #6

  :)) m-am uitat de 5 ori cum l-a lovit.

  Asta e pe principiul indiana jones, cand era cate unul ce se juca cu sabia in fata lui, el statea calm si scotea pistolul :))

  0

 6. #7

  De fapt pătrățelele de pe abdomen țin de OO.

  0

 7. #8

  ce și-a luat-o…

  0

 8. #10

  Moralebooster!

  0

 9. #11

  The force is strong with this one.

  0

 10. #12

  Asa am si eu patratele. Doar ca eu sunt mai mare. Am pieptul mai mare, sunt mult mai lat in umeri, 1,85 metri si 80 de kg. Si ala e prea nervos, acolo si-a furat-o. Nu cu nervi rezolvi problema. Stai frumos cu omu la masa, calm, ii explici ce te deranjeaza, apelezi la politete, empatie. Si in timp ce ii explici, ii dai in cap cu sticla de bere, sau cu scrumiera. Atat e nevoie. Efort minim, rezultate maxime…arta de a fi pragmatic. Poooc, in cap! Te-ai ridicat de la masa si ai plecat.

  0

  • #13

   ia iesi pe interval mai ciacnoris sa ti scurtcircuitez cerebelu` cu un croseu in barba,frumosule chiparosule.se putea tu sa nu ragai putin si sa te dai in stamba.papagalule.

   0

 11. #14

  Imi place cum i-o distras atentia!
  P.S. Asa si-o luat-o si un tigan de la mine-fraierul o crezut ca poate sa ma faca de bani! La inceput imi era frica de el pana o intervenit adrenalina si o fost rage mode on! I-am dat o bucata la stomac si un pumn in fata si gata o fost-se zvarcolea pe jos si eu am plecat fain frumos de parca nimic nu s-ar fi intamplat!
  P.S.S. Rar ma bat cu cineva-doar cand nu am alta solutie!

  0

 12. dar ce-i cu homalaii aia?

  0

 13. #16

  dani corban sutalasuta.tare`n gura,ca asa sunt gay flausati.

  0

  • #17

   Gargamel, ti-am aflat si tie boala, stai linistit :) E vina americanilor. Filmele si propaganda americana te-au invrajbit. In toate filmele e la moda gluma asta mai nou. Suntem parteneri intr-un cuplu si ce mult ne iubim noi si ce relatie buna si minunata si mirifica avem. Dar hai sa facem o lista cu ” perfect sex partners „. Asa le zic americanii. De fapt, e o lista cu persoane pe care ai dezlegare sa le futi si ele te pot fute inapoi. Si a stat Gargamel cateva zile, sa aleaga bine lista. Le-a trecut pe Sanziana, pe Bianca, pe Braileanca, pe Teo Trandafir, tot ce i-a poftit sufletelul, pana a umplut un A4. Dupa trei zile si trei nopti a scos un răget de izbăvire ” Iubitooo, am terminat! ” . Dar cand se uită pe foaia ei, ce sa vada ?? Un singur nume scris mare pe diagonala ” DANICORBAN DE PE ARHIBLOG „

   0

  • #18

   mi e mila de tine,sincer.iti dai seama cat ai stat tu sa incropesti o replica?

   chiar te compatimesc.si te as snopi in bataie.

   0

  • #19

   Ce sa faci tu , ba? Sa ma bati ? : ))) Cu barba peste coaie poate. Ba, Gargamel, fii baiat serios…

   0

 14. #20

  corban mai nou are si site! =))

  http://corban.gaycockers.com/

  esti bine de tot shaule :)))))))))))

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.