32 comentarii

 1. HArtistul e paralel !

  Thumb up 12
 2. #5

  mie ș’așa nu’mi mai plăcea de mult bittman
  are o muzică de moși și face o căruță de bani cântând pe banii primăriilor, adică pe banii noștri
  când eram la bacău era chemat în fiecare an la zilele orașului
  MUIE PSD! MUIE FIREA! MUIE BITTMAN!

  Thumb up 25
 3. Dan Bitmap

  Thumb up 21
 4. Analfabetul asta facea textele cantecelor Holograf?

  Thumb up 3
 5. cine este mai vinovat: cel care ingrasa bugetul sau cel care il slabeste?!

  Thumb up 0
 6. Sefu’ Dan Dan Dan Dan Dan Dan Dan (https://youtu.be/NwW3ytid4DA) pana acum străinii m-au furat in ADA hal încât mi-e frica sa revin in România

  Thumb up 0
 7. #15
  Arbait

  Banii vorbelește. Știu de la băiatul din barul lui că era ordin, 150 de săniuță la fiecare litru de Absolut…

  Thumb up 15
 8. #21

  https://m.facebook.com/danbittman.ro/photos/a.865033463594267/1183303771767233/?type=3

  Omu e prieten cu băiatul ala de a cantat la nunta la dragnea

  Thumb up 0
 9. #22

  E tare exprimarea lui Danutz: „strainii va fura”. Adica pe el nu il fura ca e mai jmecher. Doar pe restul de prosti. Daca il scuip pe strada cand il vad, oare pot sa folosesc argumentul: „strainii ne omoara artistii in trafic si tu sari ca ars la un scuipat romanesc..”

  Thumb up 21
 10. #23

  Holograf, Iris, Proconsul, Directia 5, Bere Gratis, Voltaj, 3 Sud Est, Taxi, Chilian, Marcel Pavel, toti astia sunt niste rupti in cur, morti de foame pe care nu-i mai asculta nimeni sub 25 de ani, mor de ciuda ca acum niste copii cat de cat cunoscuti pe instagram pot face o piesa la misto pe youtube sa stranga milioane de vizualizari si bani… pe vremea lor nu era internetul, nu erau Spotify, iTunes, Tidal, Youtube, milioane de vizualizari si banii din ele, pe vremea lor erau concerte organizate la Caminul Cultural sau pe o scena amplasata in mijlocul satului / orasului, iar banii lor veneau doar de la primarii, nu se cumparau bilete, albumele lor pe casete si pe ce era se vindeau la tarabe de catre tigani, linsul in cur al politicienilor e singura cale prin care pot sa isi mai puna o paine pe masa. Macar Banica si Loredana au stiut sa se duca pe la TV, sa isi faca un marketing al lor, si mai au alea pe la Sala Palatului, mai jurizeaza o emisiune o ceva, si isi fac banii, restul au ramas saraci si in urma, irelevanti .

  Thumb up 30
 11. #24

  Trooper a refuzat sa concerteze cand au vazut ca pe afis apare primaria si arcub, asta dupa ce li se promisese ca nu va fi sponsorizare. Deci se poate si cu coloana vertebrala. Sursa:
  https://www.facebook.com/TrooperRocks/photos/a.909026419109542/2347962981882538/?type=3&theater

  Thumb up 17
 12. Man, nu pare a fi el, pe contul ala… is numa’ postari de la ceva A2Wake. Numazic…poate gresesc io!

  Thumb up 6
  • Well, am gresit. E el, un imbecil sinistru. Iar firma aia pare a fi ceva a lu’ fi-su, care fi-su pare la fel de infect.
   Scuzaț deranju’!

   Thumb up 0
 13. Ne fura ma strainii ne ia haurul si noi nu zicem nimic cu exceptia la niste oameni heroici care isi rupe chiar urechile si degetele ca semn de protest!

  Thumb up 0
 14. Nu pare a fi Bittman, cel putin refuz sa cred ca poate scrie in halul ala. Nu cred ca el posteaza acolo, pentru ca na, nu o fi vreun geniu academic, da parca nici asa. Nu ai cum la varsta aia si ca om cu bani si niste cunostinte in diverse cercuri, sa iti permiti sa scrii atat de groaznic.

  Thumb up 2
  • e public, a pornit de la un text cu firea, dupa care a luat internetul foc si tampitul a tot scris, a sters, iar a scris etc.

  • #31

   Nu cred ca baga bani sa ii scrie cineva raspunsurile, era omu’ la o bere, s-a enervat si a scris asa cum stie el, extrem de prost se pare.

   Thumb up 2
 15. abia acum am citit ce abereaza bittman!
  mie nu mi-a furat niciun strain nimic, ceea ce nu pot spune despre unii romani.
  pana si bunicului meu, nu rusii i-au luat pamantul , caruta, caii si plugul, ei doar au instigat!

  Thumb up 0