Black Friday la Altex

Ceva gen Black Friday de sfântul Valentin.
Dacă e să mă întrebați pe mine, e oprostie uriașă devalorizarea conceptului de Black Friday. După ce că acum fiecare magazin îl devansează după cum vrea, se pare că, de fiecare dată când cineva are pe stoc niște chestii de care vrea să scape, mai bagă un black friday.

În fine, ca de obicei în românia, distrugem orice muncă pe termen lung, ca să câștigăm bani pe termen scurt, să aibă femeia bani de spart în Caraibe. Și nu mă refer neapărat la doamna Ostahie, e așa, ceva generalist.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. #1

  Din ciclul: Ziua mea e in fiecare zi, cateodata si de doua ori pe zi.

 2. Râdeți voi dar acușica se face 1 martie. Ăsta e doar semnalul de început, un cado scurt, o cină în doi soldată eventual cu ceva cădere la pat. Dar vine beleaua flăcăi! Aș propune un black week (1-8 martie), ceva cu premii gen excursie de o persoană pe lacul Tanganika.

 3. Mi se pare cel puțin dubios că la Emag nu se găsesc și cupoane de reducere la Altex.

 4. #5

  sfantul valentin e demodat. la fel si dragobetele. enter http://www.radioprahova.ro/valen-gobete-2015.html .

 5. #6

  Am ajuns la concluzia că nu te poţi aştepta la prea multe de la altex, după ce am descoperit că au „împrumutat” adresa mea de mail şi altora pentru a mă spama cu „oferte”.

 6. Greșeală strategică. Nimeni nu mai cumpără, pentru că „poate o fi la reducere altădată”…

  • iti dau dreptate eu am cumparat electrocasnicele pentru o bucatarie in februarie caci la BF a fost o cacialma, obiectele respective erau mai scumpe decat in septembrie octombrie.

 7. #9

  De ce ai pus fiecare poza pe o pagina web diferita?

 8. #10

  Mai crede cineva in black friday ? Pe mine nu ma mai excita de mult conceptul de superreduceri..

 9. E Vineri 13, in unele tari aceasta zi e denumita Black Friday (wiki)

 10. player-ul ala audio akai pt auto cica e la 40% reducere., la 84 lei. chiar sunt in tema, e 85-90 lei in orice magazin intrati, pretul sau standard. astia chiar sunt prosti. eu nu-s conspirationist sau hater, dar totusi…

  • #13

   Pai nu preferi sa-l iei la 85 cu 40% reducere decat la 85 fara nici o reducere?

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]