Blocul de birouri din Zalau

Pe cat pariu ca in locul blocului de a explodat in Zalau, va fi construit un frumos bloc de birouri, cu chirii de 1000 de euro pe mp? A fost ieftina treaba, nu? Mai ales ca nu se mai da nicio despagubire, pentru ca da guvernul ajutoare „importante”
Mai tine minte cineva blocul ala vechi, de la intrare pe bvd. Dacia, ala de a explodat, oarecum la fel, cand oamenii au zis ca nu vand nimic, nimanui?
Acum e un frumos hotel parca, nu?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. Adica, cum ?
  Nine – eleven de Zalau ? ? ?

 2. accidente, coane, accidente

 3. tot 2 avioane? osama & shit?

 4. #4

  Eu ma crucesc in fata hotelului de pe Dacia de cate ori trec pe acolo. Raspunsul este: DA; EU MAI TIN MINTE POVESTEA AMARATILOR ALORA CARE IN PRAGUL SARBATORILOR DE IARNA AU FOST SILITI SA SE MUTE LA CONSERVA.
  Concluzia: Made in Romania.

 5. Relaxedman, dupa respectia operatiunea *cricirea, vreau sa zic) se poate constata si ceva spor in plus ? :P

 6. Imi plac pariurile, bineinteles ca imi plac deoarece le castig :)) Pariu ca nu va fi chiria cu 1000 euro pe mp :) ?

 7. =)) simpatic, da

 8. #8

  @Whitewoolf: Da; dpdv al glagoriei care este.

Citește și...

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]