Blog de nisa

Am in ultimul timp discutii cu niste diversi, bazate pe lipsa blogurilor de nisa din romania, si cum suntem noi in urma tuturor in lume, pentru ca lipsesc blogurile de nisa. Iar la intrebarea ce e un blog de nisa mi s-a raspuns ca e un blog personal, dar targetat.
Ok, daca asta e un blog de nisa, inseamna ca musteste de bloguri de gen in romania. Pentru ca fiecare ziarist care aude de bloguri si isi trage si el unul, are blog de nisa. Nisa jurnalistica, pentru ca marea lor majoritate habar nu au sa scrie si altceva, si atunci transcriu pe blog stirile pe care le dau in ziare sau aiurea.
Avem si bloguri de nisa politica. Toti politicienii cu ceva staif au blog. Si nu discuta acolo despre moartea caprioarei si ce au mancat la pranz. Discuta despre idei, planuri, manareli, mismasuri, ciubucuri si alte operatiuni caracteristice lumii politice. Unii chiar isi numara si ouale pe blog, iar altii incearca sa le zdrobeasca prin fistece palate.
Avem si bloguri tehnice. Galagie chiar. Peste tot gasesti bloguri care copiaza tech crunch, gizmodo si altele. IT, electronice, electrocasnice, tot ce vrei gasesti pe blog.
Nu mai zic de bloguri de divertisment. Bloguri cu caricaturi, bloguri cu desene animate, bloguri, bloguri, bloguri.
Si atunci, de ce se zice ca blogurile noastre nu sunt de nisa? Eu am un blog personal. Ganduri, trairi, muci, porcarii, tot ce imi trece mie prin capsoru-mi delicat, le pun pe blog. Cum ar trebui sa nisez aceste ganduri pentru a ma ridica la standardele doritorilor de nise? Sa incep sa scriu doar de trairile orgasmice? Sau sa imi descriu zilnic functiile biologice, inclusiv cele excretoare, si atunci am facut un blog de nisa medicinala. Sau mai degraba de fosa septica, dar se cheama ca e de nisa, nu?
Sau sa incep sa imi descriu experientele erotice. Manuale, feminine, cu aparate, nu conteaza, dar sa fie pe nisa erotica. Uite dom’le, in timp ce scriu ma lovesc idei.
Nisa, de epilari, nisa de cafteli, nisa de trozneli la coada, nisa de batut nevasta…
DOAMNE, UNDE MI-AI ASCUNS POSIBILITATILE ASTEA PANA ACUM?!

15 comentarii

 1. Dom’le, deci ?i eu am blog DE NIS?!

  0

 2. eu prin nisa inteleg o gaura larga si adanca….:-\” :-\” :-\” :-\”

  0

 3. =)) Sigur, tu

  0

 4. Acum nu ca e al meu, dar PAPABUN cred ca se incadreaza 100% la blog de nisa romanesc. Multi imi zic ca e de departe cel mai cunoscut si mai bun blog culinar din Romania, prin diversitate si stilul personal. Eu le multumesc sincer.

  0

 5. si mie imi place papabun, dar eu nu il consider blog. deja devine specializat.
  denisa, eu am informatii diferite : :o :o :-\” :-? :-w

  0

 6. :O WOT???

  0

 7. Eu am super blog de nisa :D

  0

 8. Nu scrie despre ceva ce nu domini (macar terminologia si nimic altceva). Articolul de maine sa fie neaparat despre programarea pe obiecte. La pariu ca poti? :)

  0

 9. #9

  Costin….simt o urma de invidie? Hai, nu pot sa cred, tocmai tu, big hot shot la Sarbu?

  0

 10. „Pentru ca fiecare ziarist care aude de bloguri si isi trage si el unul, are blog de nisa. Nisa jurnalistica, pentru ca marea lor majoritate habar nu au sa scrie si altceva, si atunci transcriu pe blog stirile pe care le dau in ziare sau aiurea.”

  Sigur? :))

  0

 11. #11

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  0

 12. Se pare ca voi cauta iar pe google ca tot nu am gasit ce inseamna blog de nisa!

  0

 13. Da! Eram atat de invidios… :-)

  0

 14. Buna Arhi, vin si eu cu intarziere sa citesc articolul asta,
  la care am ajuns dand pe Google „blog de nisa”.
  Ma bucur ca am nimerit peste tine, imi place mult ce/ cum scrii.

  Asta ma indeamna sa-ti supun atentiei, cu incredere, blogul meu.
  Care, da, ar trebui sa fie unul chiar de nisa (?), destul de specializat.

  Grafica si organizarea pe sectiuni vor trebui revizuite,
  asta e „in lucru” dar mai depinde si de un softist, care…hm!
  Oricum, la atat cat se vede, te rog sa-mi faci o critica, daca ai timp.
  Ma gasesti la

  Sper ca am pus linkul corect (?!)
  Iti multumesc anticipat!

  0

 15. nu, n-am pus linkul corect ;o)
  ma gasesti la http://www.dislexie.ro

  multumesc!

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]