23 comentarii

 1. Arhi, te rog eu frumos, da-le afara si pe alea de la Spring. Si adu niste nemtoaice, fiindca se pare ca romancele nu pot sa fie cum trebuie de la cap la noada.

  (sa ne fereasca Dumnezeu de mânia cea lesne varsatoare de job [nevinovat?] a lui Arhi!)

  Thumb up 0
 2. coincidenta 😐

  Thumb up 0
 3. mda… in carrefour-ul de la orhideea e un afis d-asta de vreo 4 ani… asa ca nu prea e coincidenta… ei au pus afise d-astea la toate magazinele dar trimit oamenii unde au nevoie, daca mai au nevoie 😀

  Thumb up 0
 4. #4

  Daca nu se iau masuri la capitolul serviciu’ clienti, degeaba, reputatia personalului de la Leonardo e de mult cunoscuta(si nu pentru servici ireprosabile).Compania are de munca in a reconstrui imaginea brand-ului asta daca nu e deja prea tarziu.

  Thumb up 0
 5. #5

  cristina, momentan compania are de munca sa nu dea faliment, ca sunt pe buza prapastiei

  Thumb up 0
 6. #6

  Cu datorii de 100mil EUR e aproape imposibil sa evite falimentul, indiferent ce sa va trambita pozitiv prin presa. Cand sa le plateasca, in 80 ani? Doar daca le lasa mostenire!

  Thumb up 0
 7. Leonardo= cacat de magazin.Incaltaminte de proasta calitate.Nu mai e ce era pe vremuri

  Thumb up 0
 8. #8

  Marfa de la obor la preturi umflate. Leonardo va multumeste ca ii platiti chiria prin cumparaturile voastre 🙂

  Thumb up 0
 9. Arhi, punisher of unworthy salesmen, defender of neglected clients, bringer of the holy shopping justice!

  Thumb up 0
 10. #10

  bai hipoglicemicule, femeia aia poate avea patru copii acasa si rate in banca, cum poti sa te bucuri de necazul omului? ai bocit si tu ca nu te baga cineva in seama? nu-i nimic, are grija mircea bdea sa-i puna la punct pe blogherashi intr-o zi.

  Thumb up 0
 11. #11

  @zuzuchim: Cand ai rate in banci nu incepi si te vaiti in magazin de fata cu clientul, poate sa arate si ca dracu’. Iti faci treaba pentru care esti platit. Maxim te misti mai in slow motion, dar nu comentezi.

  Thumb up 0
 12. Iar ne laudam 🙂

  Thumb up 0
 13. zuzuchim ia du-te si suge-l putin pe badea. vezi ce arome mai are.

  ups. am fost prea direct? nuuu, lasa zuzu, nu e jena ca esti poponar..se mai intampla. hai ca te striga tactu sa iti dea de mancare.

  Thumb up 0
 14. #14

  hai sa zic si io de aia de la nei guard din carrefour orhideea:

  pe la sfarsitul lui mai, imi furara astia bicla legata de suport, supt ochii vigilenti ai agentilor de paza care stateau geana NOT pe camere. organu’ de serviciu pe obiectiv dadu si el o canistra de saliva pe mine cand il intrebai de ce drq is platiti ei pe acolo: „da’ ce ba, e treaba mea sa pazesc biciclete ?” 😀

  nu mai zic, am dat mail si la directoarea de marketing de acolo… in aer.

  Thumb up 0
  • #15

   mircea, un prieten de-al meu a fost injunghiat in mall la vitan si paznicii radeau la el, ca nu e treaba lor

   Thumb up 0
 15. #16

  ma, ce naiba aveti toti in ultima vreme? de tre sa va justificati existenta,influenta? visurat a dat tonul ,, am castigat vreo 3 roblogfesturi” in ceva altercatie verbala cu patronu unui ceva care l-a ofticat, zoso face si el apologia blogurilor si pupa standout in ass, tu acum cu vanzatoarea asta, dude, pt leonardo e practica uzuala asta cu help wanted, n-ai tu nicio treaba..oameni buni,reveniti-va!!!

  Thumb up 0
 16. #18

  ah,ok, o sa ma invete minte sa mai trolez aiurea

  Thumb up 0
 17. directorul Leonardo citeste ArhiBlog.ro asa ca eu unul daca as fi angajat la Leonardo si l-as vedea pe Arhi intrand in magazin i-as intinde covorul rosu si i-as pupa picioarele iar daca esti vreo gagica buna de vreo 18 anisori poti sa-i faci si-un bot mic(asa ca bonus), toate astea ca sa nu-ti pierzi job-ul acesta super-mega-bine-platit. bullshit!

  Thumb up 0
 18. Faci si la comanda? :))

  Thumb up 0
 19. Mare dreptate ai avut !!!

  Thumb up 0
 20. #23

  si eu pe aceeasi unda cu Camionagiu’
  Arhi, te rog frumos da si tu o tura pe la un Spring (ti-l recomand pe cel de la Unirii de sus), poate asa se mai schimba ceva si la idiotii aia

  niste prieteni au mancat „saorma” de acolo acum 3 saptamani. nici acuma nu au scapat de pete. poate din cauza scarbei cu care le-a fost servita

  Thumb up 0