Blogaria 5

A fost blogaria 5. Distractia faina, da, ne-am pisat in piscina si am facut de ras acest minunat poporr, ca deobicei. Poze o să găsiţi la ceilalţi, eu neavând la mine decât telefonul, care a făcut pozele de mai sus.

Ce am reţinut din prezentările ţinute de neogenieni.

 • Neogen vor avea anul ăsta profit de 1 milion euro. Şi asta datorită faptului că au dat afară 30% din personal. Vă daţi seama ce salarii aveau?
 • Se simte puternic în ceafă respiraţi fierbinte a facebookului şi toţi sunt îngrijoraţi din cauza asta. Eu propun să îl facă site de dating şi să permită afişarea pozelor mai indecente. Sigur o să le dea praf la feisbucari.
 • Au achiziţionat ceevee.com pentru a putea oferi un serviciu care, zice Fusu, momentan nu există pe piaţă, CV-Search.
 • Pentru a nu stiu câta oară, au fuzionat siturile din cadrul neogen. Probabil la anul ne vor anunţa cu mândrie că le-au spart din nou. Am răbdare.
 • Traficul siturilor neogen din Bulgaria s-a dus în cap.
 • Cică distracţia aia de le Moldova, cu echipa de acolo şi luatul HDD-urilor a apărut pentru că deşi Fusu le-a oferit bani celor din echipa sprijin si bani să îşi deschidă firmă şi să continue colaborarea în parteneriat, băieţii au vrut şi ceva bani în plus să aibă de-o ciungă. Drept pentru care nu au mai primit nimic.
 • Am aflat că Zooku Myhost, în afară de a-mi da spam lunar, se mai pricep şi la hosting. Cel puţin aşa zic ei. Şi că cloud hostingul este the ultimate shit în domeniul hostingului, iar un cont business pentru bloggeri ar costa în jur de 10 euro. Aş vrea tare mult să îi cred, dar după atâta spam, nu ştiu ce să zic…
 • Zumzi.ro (deci toate numele astea sunt alese de Călin Fusu, care înţeleg că a intrat în perioada sa de Z-uri. Un fel de Picasso al internetului.) e un magazin online cu oferte care se bazează pe cumulul de clienţi pentru a oferi preţuri bune. Ideea nu sună rău, mai ales pentru cei ce au mulţi prieteni cu care împărtăşesc aceleaşi preocupări. Problema e că ofertele care apar nu prea sunt chestii interesante. De exemplu acum au la ofertă buburuză Carla Szabo. Bitch say what? Adică trebuie să îmi sun 10 prietene şi să ne luăm toate buburuze? Înseamnă că cel ce a făcut oferta se pricepe la femei cum mă pricep eu la cai lipiţani, pentru că o femeie ar ucide să aibă un accesoriu UNIC, nu să dăm la toţi, să ieşim mai ieftin. În altă ordine de idei, cine este Carla Szabo??
 • Overall, o ieşire frumoasă, iar dacă faptul că iarăşi am fost aproape de oameni pe care nu prea am ocazia să îi văd decât în ipostaze destul de oficiale nu ar fi fost de ajuns, faptul că, pentru a x a oară mi s-a demonstrat că e de o mie de ori mai plăcut să mergi la bulgari, la distanţă de 1 oră de mers, cu tot cu vamă, să fii tratat frumos, să ai condiţii plăcute, să te simţi om, decât să te înghesui pe DN1, să te duci în mizeria şi jegul din Sinaia, Braşov sau alte locuri de legendă ale aceste frrumoase ţărri, a fost suficient.

  Ah, şi am aflat că Mr.Costin e un băutor fruntaş :mrgreen:

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

28 comentarii

 1. Si rochia? Ai uitat sa zici de rochie…

  Thumb up 0
 2. #2

  corect, uitam de clu-ul showului

  Thumb up 0
 3. #3

  Mai slabeste patroane ca o sa ajungi sa nu iti mai vezi cadranu’

  Thumb up 0
 4. Simt amenintarea facebookului? Asta suna de parca neogen ar avea mai multi utilizatori decat hi5, sau mai noi, facebook si cei din urma apar asa din spate, sa le fure clientii. Pe ce se bazeaza datele astea, pe cei 500.000 de utilizatori roboti, creati numai pentru spam?

  Thumb up 0
 5. Se pare ca a fost tare fain si anul acesta la #blogaria5 ! 🙂

  Thumb up 0
 6. #7

  aha si totodata am aflat ca toti sunteti cam „rotunzi”… 😀

  Thumb up 0
 7. #8

  Dupa cum se vede treaba, se pare ca-ti merge foarte bine, si te stii cu sfintenie de ceea ce-ti propuneai la sfarsitul lui 2009. 😀

  Thumb up 0
 8. Si eu care asteptam si poza aceea cu tipa in costum de baie negru…

  Thumb up 0
 9. Partial, doar. Caci ai tras prea devreme pe dreapta :-).

  Thumb up 0
 10. Blogaria asta….e doar o scuza pentru un gratar :))

  Thumb up 0
 11. Cred ca se construieste o masonerie a bloggerilor, la cate intalniri de vaza …. daca ne primiti cu un link http://www.salveazaoamama.info

  Thumb up 0
 12. #16

  Valeu frate, dar creste, creste, nu se mai opreste…

  Thumb up 0
 13. Blogaria e un fel de eveniment PR Neogen?… 🙂

  Thumb up 0
 14. Poate nu ştiai, dar Neogen a apărut prin achiziţionarea site-ului relatii.ro, care era un site unde curvele postau anunţuri pentru clienţi. De curiozitate bagă în browser relatii.ro, să vezi unde te duce!

  Thumb up 0
 15. #20

  Rochia te face sa pari usor gay :))

  Thumb up 0
 16. #21

  arhi,
  mai du-te nene la sala, baga un regim, plimba-te pe role, caci nu mai incapi in cadru… 🙂

  Thumb up 0
 17. photobombed by naked kid 🙂 poza 6 lol

  Thumb up 0
 18. Dumnezeule, cum arata Fusu ala… 🙁 Pun pariu ca nu-si da jos sosetele alea nici cand/daca…

  Thumb up 0
 19. bloggeria e un fel de Cenaclul Flacara, sprite rebele fac filozofie pe probleme existentiale

  Thumb up 0
  • #26

   Iepurasul, ai dreptate, am filozofat si am baut agheazma.

   Thumb up 0
 20. Strugurii… 🙂

  Thumb up 0
  • #28

   fii mai explicit, ca e posibil ca omul sa nu stie despre ce e vorba:))))))))

   Thumb up 0