Blogarii au ucis Neogenul

A fost blogaria2. Plina de invataminte tari.
Cel mai dragut sfat este cel dat de lilisor lui siropel:
Bulinutz, ai grija sa faci pisulica des, ca ti-a crescut burtica…
Mi-a placut de siropel, foarte tanar pentru ce fel de om este. Keep on walking dude.
Andrash, Noro si Fusu, super tipi. Chapeau bas, total. Ma bucur ca va cunosc.
Zosolina si Visurat, mari oameni, mari caractere. Pacat ca Zoso e anti-neogen. Dar e bine, ca din ciocnirea de idei ies lucruri bune.
raush idiot
Singurul care m-a scos din sarite e un anume Raush. Imi cer iertare, dar e un tip dureros de prost si sper sa nu il mai intalnesc in viata mea. Oricum, urmeaza un serial la visurat, cu perle video scoase de tip.
via Zoso

La plecare, neogen ne-a scos la paintball. Marfa de marfa, desi am intrat in noroaiele alea cu ghetele mele de 300 de lei de la Benvenuti. Am ras de m-am cracanat.
Bobby Voicu: Tu, pe stanga, tu ia flancul, voi doi acolo…ah sa-mi bag pula, m-au ciuruit.
Logic ca pana la final, fiecare se lauda ca a ucis minim 3-4 inamici, deis multi au tras doar in stalpul de curent electric. VisUrat deja ucisese 5 la plecare. Pana maine cred ca o sa fie zece. Eu personal pot sa ma laud ca l-am ucis pe Fusu, in timpul unui atac bezmetic, cu urale „Neogeeeeeeeeeeeeeeeeeeen…au au au au au au au”. Swamp mi-a tras o bila de aia de mi-a sters chelia, cand nu aveam masca pusa, si cu ocazia asta imi cer scuze ca am zis ca ii fut una. De la hiperexcitabilitate. Tipul e un pusti de treaba, foarte linistit si la locul sau, chiar cu idei bune cateodata.
In timpi de importanta, cam astea au fost clu-urile blogaria2. Am inteles ca boioglu e hotarat sa vina la blogaria3, si pot sa anunt, in exclusivitate, ca Fusu a fost extrem de excitat de idee, si ii multumeste ca se intereseaza de acest minor eveniment.
PS: Stiu ca am promis ca pun clipurile pe video.neogen.ro, dar incerc sa o fac de o ora si jumatate si nu merge uploadul. Sorry…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. sfatul era ?i pentru tine, Arhi. A ta burtic? cere mai des pi?ulic?. :))

  Thumb up 0
 2. da, dar eu fac pisulica si fara sfatul iubitei….

  Thumb up 0
 3. ce subiecte de discutie =))

  p.s. nu trebuia sa-l faci prost oficial.. de ce esti rau?

  Thumb up 0
 4. ai dreptate…era un idiot

  Thumb up 0
 5. =)) R?ule! 😛

 6. hmmmm, credeam ca ma cunosti mai bine de atat :))

  Thumb up 0
 7. Pingback: ~
 8. arhi, trimite-mi adresa pe mail unde vrei sa iti livrez cadoul pentru concursul de strategie. Ca vodka aia bulgareasca a luat-o Bobby. Si trebuie sa iti trimit tie, lui swamp, subiectiv si george.

  onoarea a fost de partea noastra.

  noro

  Thumb up 0