Un blogger român incredibil de bun, scrie incredibil

Citesc azi pe net un articol din boredpanda, articol numit Romanian Comedian Writes Incredibly Funny Replies To Bernie Sanders’ Condescending Tweet. Deci fuarte tare, toate glumele lui Sergiu Floroaia despre Bernie Sanders și internetul.

După care citesc și începutul articolului, nu doar pozele și aflu că articolul este scris de Sergiu Floroaia…

boredpanda sergiu floroaia

Prin urmare, tocmai ați citit acest articol uimitor, scris de către un blogger uimitor, senzațional și original, probabil cel mai tare blogger din europa și orient.

Eu.

PS: Nici m[car nu au fost cele mai funny materiale ale lui Sergiu, l-a stricat colaborarea cu kiss.fm…

39 comentarii

 1. Cine va recomanda? Vocea si talentul meu… https://www.youtube.com/watch?v=WgzhIdaF_jE

  0

 2. N-ai cum să fii comediant fără să fii narcisist.
  Dar, da. Am cam dat-o în bară cu titlul.

  0

  • Asta ar fi una dintre glume?

   0

  • #4

   Fără supărare, mi se par slabe poantele.

   0

  • #5

   still luv ya, serj:)))

  • #6

   Mie îmi plăcea mai mult titlul original, super laudativ, decât ăsta plictisitor de onest. Era și în caracter, îmi amintesc că pe vremea când urmăream twitterul îți dădeai like la toate postările, ceea ce le făcea cu atât mai amuzante.

   Nu o zic cu răutate, serios. La un moment dat aveai și o super emisiune de știri pe youtube, ce s-a întâmplat cu ea? Ai oprit-o sau s-a pierdut cumva în neant și nu am mai remarcat-o eu?

   0

  • #7

   feel the dial-up speed! parca asa era slogalui lui.

   0

  • #8

   Buna Sergiu, ce faci ?
   Ma simt ca Freigedank :))))))))

   0

  • #9

   @Roxi: cum adica, balonata sau castigatoare la speciala cu fructe?

   0

  • #10

   Unele’s chiar bune, am ras.

   0

 3. Superb că-i încurajat de alți români inimoși…
  http://s14.postimg.org/9bsucu1pt/lame.jpg

  0

  • #12

   Noi. romanii, adoram sa aruncam cu cacat in alti romani mai ales in limba engleza ca sa ne aprecieze americanii carora le pupam coccisul. Doar ca americanii au conexia prea ardeleneasca -to give a fuck about-

   0

  • #13

   Da’ cu ce-s mai buni romanii prosti decat americanii prosti?

   0

 4. #14

  BO$$ da si un link catre articol.

  0

 5. #18

  @Cetin – stiu, e off-topic, dar vreau sa stiu… de ce atunci cand faci printscreen-uri lasi rahatul de mouse in imaginea capturata? de ce??? e un fel de deget pe camera, versiunea digitala sau e watermark? ce e?

  0

 6. #24

  tag-ul „autolaudatium” spune tot…

  0

 7. M-a făcut internețul să schimb titlul și parcă deja regret….

  0

 8. #29

  Prost rau sergiu asta.It wasn’t about us, you fucking idiot.

  0

 9. #30

  De fapt ce ma mir, normal ca unul care scrie o carte ca suge-o ramona e un frustrat egoist care nu intelege ca sanders a dat exemplu romania pt ca nu I se pare normal ca america sa aiba net mai incet decat o tara atat de saraca comparativ cu sua.

  0

  • #31

   cateodata esti INCREDIBIL de prost…frustrat si egoist, plus ca saracu nici nu a scris suge-o ramona, dar ce pula mea mai conteaza, nu? same shit, amandoi fac glume, da-i in plm de untermenschi

  • #32

   A, sunt mai multi? Saraca Ramona…

   0

 10. #33

  I love Romania, have been employing many thousands of Romanians over the years, hard working people, the Mexicans of Europe.
  But it’s completely shameful that a third world country (hey, truth here, no offence guys, you’re trusted allies and we love you!) has faster internet than the US. Hey, we invented the internet! Apart from getting screwed with our jobs by China and now Vietnam even, we can’t even fully enjoy services we pay for ! So yeah, I agree with Bernie on this, it’s too much for any American, socialist or for the hard working American tired of DC, like me. This is a uniting, all across the aisle issue for us. Even little rubio and lying ted agree 100%. Not to mention Hilary. I haven’t even started with Hilary yet. We’ll make america great again. If Bernie settles for Romanian type internet speeds, I will provide huge internet speeds if I ‘m elected, speeds like never seen before. God bless you!

  0

 11. #34

  Well, boss, am citit si comentariile si tot nu am aflat cine e Sergiu Floroaia si de ce ar merita sa-l google-esc.
  Iar n-am prins gluma, nu? :)

  0

 12. Deci nu stiu, o fi genial dar eu n-am ras.

  Ce pisici se-ntampla? Suntem suparati ca ne face sa parem o tara second hand? Adica Sanders crede asta, noi credem asta, dar ne suparam ca nu e PC sa o spuna?

  Am ajuns si noi pi**e political coreect, ca negrii care se simt mereu discriminati?

  0

  • Da, mah, suntem mult sub voi ca economie SI TOT avem un internet mai rapid decat puteti voi visa.

   0

 13. O altă glumă e aia pe care-am pus-o la mine.
  Nu numai că netul e foarte rapid, dar e si ieftin al dracu, mai ieftin ca o curva mexicanca.

  „Păi bine barosane, zici că vrei net? Îți face băiatu’ abonament la RDS? E unguri ei, da’ merge netu’ țavă!
  Zi, te bagi? Abonamentul e pe doi ani dacă vrei doar net, sau pe un an dacă bagi și televiziune. Și te costă numa 12 dolari. Mai ieftin ca o curvă mexicancă!”

  0

Citește și...

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]

Acest text apare pe facebook, peste tot, cu apendicele preluat. Am săpat după autor, am găsit aici pe cineva care nu a menționat dacă e scris de el sau și el l-a preluat. Am decis să îl public pentru că este mult prea bun și mult prea bine structurat ca să rămână […]

A ieșit ultima servită de la Rise Project, despre Dan Barna. Sincer să fiu, la modul grav în care fusese anunțată, mă așteptam ca domnii din servicii să vină cu ceva grav, o chestie minim Hexifarma, pe acolo. Din păcate, aflăm cum un tip s-a îmbogățit profitând de oameni săraci și cu […]